Help - netikėtai ima skaudėti kairę ausį - gyvenime nėr ausų skaudėję. Namuose pasiieškočiau, ką tai gali signalizuoti, o dabar nėr kaip.

medini, manau, kad tau pagal grabovojaus teoriją ėmė susilydyti užpakalio pusrutuliai.
QUOTE(Medinis @ 2009 05 28, 11:48)
Kairė. Nežinojau, kad tai svarbu, bet minusas man už nepilną informaciją.
Nieko tokio, o aš sunkiai užgniaužiau norą paerzinti, kad jums dešinės skaudėt negalėtų

QUOTE(Emilė @ 2009 05 28, 10:21)
Help - netikėtai ima skaudėti kairę ausį - gyvenime nėr ausų skaudėję. Namuose pasiieškočiau, ką tai gali signalizuoti, o dabar nėr kaip. 

Pagal kiniečių mediciną, jei skauda ausis, reikia pasidomėti, gal kartais negaluoja inkstai/šlapimo pūslė.
Dar info. Už Wolmer geriau nepasakysiu:
Ženklai, atsiradę šiame gyvenime, bylotų apie vieną ar kelis iš šių dalykų:
Jums iškilo pavojus prarasti autoritetą, pagarbą;
Jūsų valdžia kenkia aplinkai;
nebetikite Dievu, praradote tikėjimą, tapote materialistas, skleidžiate klaidingą pasaulėžiūrą;
sekate netikrais dvasiniais mokytojais, mokote klaidingų dalykų;
nebetikite pasaulio prasmingumu;
pasisaugokite ryšių su užsieniečiais, tolimų kelionių.
Taip pat gali būti susiję su aukštuoju mokslu.
Tai turbūt viskas.
Ženklai, atsiradę šiame gyvenime, bylotų apie vieną ar kelis iš šių dalykų:
Jums iškilo pavojus prarasti autoritetą, pagarbą;
Jūsų valdžia kenkia aplinkai;
nebetikite Dievu, praradote tikėjimą, tapote materialistas, skleidžiate klaidingą pasaulėžiūrą;
sekate netikrais dvasiniais mokytojais, mokote klaidingų dalykų;
nebetikite pasaulio prasmingumu;
pasisaugokite ryšių su užsieniečiais, tolimų kelionių.
Taip pat gali būti susiję su aukštuoju mokslu.
Tai turbūt viskas.
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 28, 11:29)
1. Taigi, sėdmenys ir šlaunys yra susijusios su Šaulio zoodiako ženklu ir Jupiteriu. (Šaulio žvaigždyno kryptis žiūrint iš Žemės yra į Visatos centrą.)
2. Vyriškiui apgamai ar skausmas kairėj pusėj yra neigiamo pobūdžio, tai galėtų reikšti neteisingą pasaulėžiūrą, autoriteto nebuvimą ar klaidingai pasirinktus autoritetus, dar tvarkos griovimą, taip pat egoizmą. Čia teorija.
3. Jei pasižiūrėsim į praktišką pusę ir ką jūs čia rašėt visą savaitę, tai kažkaip kaip ir sutapimas, tiesa?
2. Vyriškiui apgamai ar skausmas kairėj pusėj yra neigiamo pobūdžio, tai galėtų reikšti neteisingą pasaulėžiūrą, autoriteto nebuvimą ar klaidingai pasirinktus autoritetus, dar tvarkos griovimą, taip pat egoizmą. Čia teorija.
3. Jei pasižiūrėsim į praktišką pusę ir ką jūs čia rašėt visą savaitę, tai kažkaip kaip ir sutapimas, tiesa?

1. Mano zodiakas Vėžys, prie ko čia Šaulys ir Jupiteris?
2. Ar tik apgamai, ar ir skausmas? Jei skausmas taip pat, tai ar tiesa, jei skaudėtų dešinėje pusėje, tai būtų teigiamo pobūdžio?
3. Man toks jausmas, kad taip galima pritempti bet kokius simptomus prie bet kokio įvykio ar jų grandinės...
QUOTE(Medinis @ 2009 05 28, 13:06)
1. Mano zodiakas Vėžys, prie ko čia Šaulys ir Jupiteris?
2. Ar tik apgamai, ar ir skausmas? Jei skausmas taip pat, tai ar tiesa, jei skaudėtų dešinėje pusėje, tai būtų teigiamo pobūdžio?
3. Man toks jausmas, kad taip galima pritempti bet kokius simptomus prie bet kokio įvykio ar jų grandinės...
1. Šiuo atveju kalba apie tai, kur yra apgamas ar skausmas. Žmogaus gimimo momentas neturi toje sistemoje reikšmės. Jei jūs sakėt, kad skauda sėdmenis, tai ir parašiau, kad susiję su Šauliu.
2. taip, tai galėtų reikšti štai ką:
Ženklai, atsiradę šioje sferoje, galėtų reikšti vieną ar keletą iš šių dalykų:
nusipelnėte išgarsėti, įgyti didelį autoritetą, net šlovę;
priartėjote prie labai svarbios dvasinės tradicijos, kuri pakeis Jūsų gyvenimą, atneš augimą, šviesą;
susitikote ar sutiksite labai svarbų dvasinį mokytoją arba pats tapsite dvasiniu mokytoju kitiems;
Jūsų laukia labai svarbi, sėkminga tolima kelionė;
Jus lydės sėkmė ryšiuose su užsieniu, užsieniečiais;
prisidėsite prie ryšių tarp kultūrų, pasaulėžiūros plėtros, visuomenės švietimo;
pagaliau iš tikro suradote ryšį su Tvėrėju, atsivėrėte jam, įgijote tikėjimą, dvasinių jėgų vedimą.
Gali būti smūgis, susitrenkimas, atsiradęs apgamas naujas ir pan. Tačiau skausmas teigiamoj pusėj gali reikšti, kad šalia geros galimybės, o žmogus tiesiog to nepastebi. Jei jau kalbam iki galo, tai čia Dvasios kalba į žmogaus pasąmonę.
3. Tarkim, plaučiams (pečių ir krūtinės sritis) ar žarnynui ( pilvo sritis)visai kitokie būtų paaiškinimai. Čia logiška seka. Šiek tiek panašumų galima surasti tarp Jaučio ir Svarstyklių, nes abu ženklai susiję su ta pačia planeta Venera. dar Žuvys kai kuriais niuansais, nes irgi Venera įtakoja.
Dvyniai šiek tiek panašūs su Mergele, nes abiems Merkurijus turi įtakos.
Šitoje Volmer pateiktoje sistemoje aš spekuliacijos nematau.
Medini, o gal tau tiesiog reikėtų dubcę nuo kėdės pakelti ir pasimankštinti, į kokį baseiną nueiti paplaukioti? Nereikėtų nė dvasinių priežasčių ieškoti... O ir žmonos masažas nepakenktų...
QUOTE(Medinis @ 2009 05 28, 14:48)
Žodžiu jei krenti ant užpakalio, stenkis pakišti dešinę pusę...
Jei kažkas norės įspirti į sėdynę, tai mielaširdingai palaukit. Prasidiagnuozuosit dabar nemokamai. O svarbiausia- pats.

QUOTE(be rėmų @ 2009 05 28, 13:52)
Jei kažkas norės įspirti į sėdynę, tai mielaširdingai palaukit. Prasidiagnuozuosit dabar nemokamai. O svarbiausia- pats. 

O kaip ten biblijoje? "Jei tau suduos per kairį žandą - atsuk jam ir dešinį"? Čia kaip žalos atitaisymas, ar palinkėjimas visokeriopos sėkmės?
QUOTE(Medinis @ 2009 05 28, 15:02)
O kaip ten biblijoje? "Jei tau suduos per kairį žandą - atsuk jam ir dešinį"? Čia kaip žalos atitaisymas, ar palinkėjimas visokeriopos sėkmės?
Kabinėjatės, akivaizdu. Čia ne diskusija, darosi nebeįdomu.
Ar nepamenat, buvau įdėjusi kažkurioj temoj po Staigos komentaro nukopijuotą ištrauką iš E. K. blog'o apie tai, kad seniau kairė ranka buvo nešvari ir kad taip mušdavo beteisius žmones romėnai. Kaire ranka į dešinį skruostą. Išprovokavimas, tai yra, jei skriaudėjas suduodavo dešine, reiškė, kad ir beteisis žmogus jau gali apsiginti. Jei gerai pamenu, apskutinis sakinys buvo :"Tai Jėzus kvietė susitaikyti ar buvo revoliucionierius?"- kažkaip taip.