Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

Pamenu, pamenu... Įdomu buvo.

Kad užbaigti savo negalavimo nagrinėjima galiu parašyti ne dvasines, bet fizines negalavimo priežastis. Druskininkuose leisdamasis nuo čiuožyklos (tais vamzdžiais) šoktelėjau nuo kalniuko ir susitrenkiau. Susitrenkti dešinę pusę buvo neįmanoma, nes posūkis kūną pasuka būtent ta puse...

Ar tai reiškia, kad mano dvasinė būsena privertė du kartus leistis tuo vamzdžiu, kad galėčiau susitrenkti užpakalį būtent kairėje pusėje?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 28, 15:15)
Susitrenkti dešinę pusę buvo neįmanoma, nes posūkis kūną pasuka būtent ta puse...

Ar tai reiškia, kad mano dvasinė būsena privertė du kartus leistis tuo vamzdžiu, kad galėčiau susitrenkti užpakalį būtent kairėje pusėje?

Tik paklausiu: o ten, tame posūkyje visi susitrenkia užpakalį? Na, jūsų draugai ar su kuo jūs ten buvot, irgi susitrenkė?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 28, 14:20)
Tik paklausiu: o ten, tame posūkyje visi susitrenkia užpakalį? Na, jūsų draugai ar su kuo jūs ten buvot, irgi susitrenkė?

Nežinau. Su medinuku dviese buvom, bet jo svoris kitas ir čiužimo trajektorija kita.. Per tą kalniuką tikrai visi šokteli, o ar susitrenkia... nežinau.
Druskininkai. Vamzdžio pavadinimas "azartas".
Atsakyti
Medini, taigi dabar viskas paaiškėjo: už nuopelnus gavai per dubcę. Ir viskas. Nebėra ką aiškintis... Oi tie vyrai, kaip maži vaikai... O ir tie paprastai neklausia, už ką per sėdynę gavo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 28, 14:29)
Medini, taigi dabar viskas paaiškėjo: už nuopelnus gavai per dubcę. Ir viskas. Nebėra ką aiškintis... Oi tie vyrai, kaip maži vaikai... O ir tie paprastai neklausia, už ką per sėdynę gavo...

Na taip... Bet kitą kartą žinosiu, kad jei gausiu per dešinį skruostą, tai bus paskatinimas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 28, 15:38)
Bet kitą kartą žinosiu, kad jei gausiu per dešinį skruostą, tai bus paskatinimas...

Atsargai nusikopijuokit tą ištrauką, kad turėtumėt kaip pasiaiškinti apylinkės inspektoriui ar prokuratūroj biggrin.gif
Atsakyti
Užpakalio skruostą... Nemokate jūs minčių skaityti... Iš konteksto taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 28, 15:50)
Užpakalio skruostą... Nemokate jūs minčių skaityti... Iš konteksto taip pat.

Sudirbot, galutinai. Nemoku minčių skaityti, prisipažįstu. Aš sunkiai knygą paskaitau, o ką čia mintys verysad.gif O jūs mokat skaityti mintis?
Užpakalio skruostą Bet jūs- lyriška natūra, ką tik pagalvojau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 28 gegužės 2009 - 13:56
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 28, 14:55)
O jūs mokat skaityti mintis?

Minčių - ne. Emocijas moku. Per atstumą. Nematydamas žmogaus. Bet jis turi būti man artimas - tuomet lengviau, o jei menkai pažystamas, tuomet turiu susikaupti. O po to jau bandau išprotauti kokios mintys gali iššaukti tokias emocijas.
Ar šioje temoje galima off-top'inti? Gavau atsakymą į savo klausimą, savo post'ais pasakiau tai, ką norėjau. Į temą daugiau nieko neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 28, 16:00)
Minčių - ne. Emocijas moku. Per atstumą. Nematydamas žmogaus. Bet jis turi būti man artimas - tuomet lengviau, o jei menkai pažystamas, tuomet turiu susikaupti. O po to jau bandau išprotauti kokios mintys gali iššaukti tokias emocijas.
Ar šioje temoje galima off-top'inti? Gavau atsakymą į savo klausimą, savo post'ais pasakiau tai, ką norėjau. Į temą daugiau nieko neturiu...

Medini, paatvirausiu ir aš. Vakar iki pirmos nakties skaičiau paskutinius kelis šimtus jūsų postų, nes norėjau sužinoti, kas manyje rezuonoja su jumis. Gyvenimo faktų nesiknisau, patikėkit. Žinokit, suradau kažką artimo. Ne mintyse, ne rašymo būde, o tame, kas slypi žmogaus viduje. Tas "kažkas" labai pažįstamas pasirodė. Dabar reikia tik susirasti, kokios mintys tai kelia manyje.
Tam kartui tiek. Jaučiu, kad ir mano susidomėjimas tam kartui forumu nuslūgo.

Rozmarinai, tvardykis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 28, 14:09)
Rozmarinai, tvardykis. biggrin.gif

Gal ji šiandien pagaliau dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 28, 16:12)
Gal ji šiandien pagaliau dirba?  g.gif

Apsimeta, kad neskaito, nieko ji nedirba smile.gif
Varau dirbti ir aš, gal spėsiu pasivyti išvažiavusį savo cirką smile.gif
Atsakyti