Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

jus klystate abi, as labai daug dirbu ir kasdien, bet gi as nekalta, kad mano iq paranormaliai aukstas ir per diena sugebu padaryt tiek, kiek kitas per menesi ar ilgiau.

be remu, cia tipo seksualine aistra tave aplankė, aišku aš pamaloninta, kad net tokiu metu manęs nepamiršai. pažįstamas ir man toks jausmas, juk tiek paslapties, ir toks protingas asmuo pasitaikė, ir dar taip įskaudintas (tipiška žuvis), linkiu, tau greitu laiku atsimerkt ir susivokt, nes šis vyras nėra vertas vyro vardo, net jei susitiktum gyvai ir tarp jūsų kažka užsimegztu, jis tau tik zirztu koks tragiskas jo gyvenimas, ir nepaisant to kaip ta kale jo zmona ji iskaudino, tai vistiek jo didzioji gyvenimo meile, o tu aisku baisiai nuostabi, kai pimpalas troksta pasitenkinimo, bet tik tiek (aisku garsiai jis to niekad nepasakys).
davai padarom bandyma, jei medinis tikrai rimtas vyras, tegul duoda man savo duomenis ir as paziuresiu jo astro. bet netikiu, kad duos lotuliukas.gif sugalvos kokia kruta atmazke, beje, atkreipk demesi, kad savo asaringomis kalbomis tu siam kartui jau ji isgasdinai, bet nieko tokio, gris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 28, 21:01)
davai padarom bandyma, jei medinis tikrai rimtas vyras, tegul duoda man savo duomenis ir as paziuresiu jo astro.

O kokių duomenų reikia? Banko sąskaitos neduosiu. Asmens kodo - taip pat.
Aš nesu rimtas vyras, taigi nereikia bandyti tuo žaisti.
Papildyta:
Mano gimimo data yra profilyje... Gimimo laikas apie aštuntą ryte, tiksliai nežinau, bet jei reikia galiu sužinot. Jei to nepakanka - tuomet įdomu ko reikia, kad padaryti "astro".
Atsakyti
reikia tikslaus laiko ir miesto, kuriame gimei.
Papildyta:
ir dar šitas gi, o tai tau be rėmų kaip? rezonuoja kažkur viduje?
nes matai vėžiai pagal nerimtumą iškart po žuvų. bet kadangi mano sūnus vėžys, tai čia keletą pliusų tau uždėjau.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 28, 22:01)

be remu, cia tipo seksualine aistra tave aplankė, aišku aš pamaloninta, kad net tokiu metu manęs nepamiršai.

pažįstamas ir man toks jausmas, juk tiek paslapties, ir toks protingas asmuo pasitaikė, ir dar taip įskaudintas (tipiška žuvis), linkiu, tau greitu laiku atsimerkt ir susivokt, nes šis vyras nėra vertas vyro vardo, net jei susitiktum gyvai ir tarp jūsų kažka užsimegztu, jis tau tik zirztu koks tragiskas jo gyvenimas, ir nepaisant to kaip ta kale jo zmona ji iskaudino, tai vistiek jo didzioji gyvenimo meile, o tu aisku baisiai nuostabi, kai pimpalas troksta pasitenkinimo, bet tik tiek (aisku garsiai jis to niekad nepasakys).

Nesupratau to sakinio, tikrai.

Rozmarinai, brangute, ar tu manai, kad aš tokia tūpa, kad čia viešai rašyčiau savo meilės prisipažinimus? Pilnai tikiu, kad tavo koeficientas aukštas, tačiau čia ne ta sritis. O kad neiškiltų daugiau tokių nesusipratimų, pasakysiu, kad aš su savo vyru nuo 15 metų. Nei čia, nei kituose forumuose vyrai kaip tokie su pimpalu manęs visiškai nedomina. Šitoj srity bado nejaučiu, garantuoju biggrin.gif

O kad dėl Medinio, nelabai tikėčiau, kad jis mėtosi tokiais komplimentais g.gif
Tarp kitko, pliusas tavo astrologinėms žinioms. Mano Saulė vienam iš vandens ženklų smile.gif
Atsakyti
nu kad apsiseilėjai, tai faktas, visos matėm ir jau apkalbėjom. o po 15 metų santuokoj, badas garantuotas. tik aš dėl tų 15 metų esu labai abejojanti, sena boba, o seilėjies kaip maza mergaite, *** zuvis busi ne kitaip. nei skorpionas, nei dvyniai sito sau neleistų.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 29, 08:25)
nu kad apsiseilėjai, tai faktas, visos matėm ir jau apkalbėjom. o po 15 metų santuokoj, badas garantuotas. tik aš dėl tų 15 metų esu labai abejojanti, sena boba, o seilėjies kaip maza mergaite, *** zuvis busi ne kitaip. nei skorpionas, nei dvyniai sito sau neleistų.

Prasyciau.......Dvyniai oro zenklas,o ne vandens-protas ir intelektas,o ne apsiseilejusios viesos blevyzgos bigsmile.gif Normalus skorpionas irgi greiciau numirs,nei viesai seilesis,o vezys gali......
Atsakyti
tfu, kad mane tulikas sikancia itrauktu. reiks mest gert matyt, vėžį turėjau omeny, ir dar rasydama *** pagalvojau, alia nuo kada dvyniai vandens zenklu tapo lotuliukas.gif
Atsakyti
Rozmarinai, kodėl tu įsivaizduoji, kad "seksualinis badas" yra vienintelis dalykas, lemiantis bet kokį (net ir virtualų) vyrų-moterų bendravimą?...
Atsakyti
aš taip negalvoju. čia kalbėjau apie konkretų atvejį, nes sekiau jų diskusiją nuo pradžių ir ateidavau retkarčiais pavemt. be to, kad žmogų apimtų seksualiniai jausmai, kuriuos jis tapatina su vidiniu rezonansu, nereikia jokio bado. čia tik pati be rėmų pabrėžė, kad nebadauja, todėl aš iškart supratau, kad badauja.
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 05 29, 08:34)
Rozmarinai, kodėl tu įsivaizduoji, kad "seksualinis badas" yra vienintelis dalykas, lemiantis bet kokį (net ir virtualų) vyrų-moterų bendravimą?...

Urartu,tau kaip žymiausiai šio garbaus skyrelio ezoterikei,nepadoru uždavinėti tokius klausimus......Čia nereikia būti aiškiaregei,kad "pamatyti",kokio pobūdžio bendravimas be rėmų galvoje.....
Atsakyti
Na, šiuo atveju be rėmų padarė vieną vienintelę klaidą... Kokią - galėsiu parašyti jai į AŽ... biggrin.gif
O "seksualiniai jausmai" virtualiam nicui - penkiolikamečių prerogatyva...
be rėmų, įtariu, yra jau kiek vyrėlesnio amžiaus...

Vyresniame amžiuje labiausiai "seksualiai jaudina" vyro uždirbami pinigai, užimamos pareigos ir pan. ... biggrin.gif
Na dar retsykiais, smalsumą gali sukelti koks dailus jaunikaitis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 29 gegužės 2009 - 08:44
urartu, visiškai tau pritariu, nebent jeigu esi žuvis, nes net ir 80 metų žuvis, širdyje yra 16 metų nekalta mergelė.
Atsakyti