Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

QUOTE(be rėmų @ 2009 05 31, 09:04)
po Chiromantės aukštakulniais.

Aukstakulnius buvau uzsidejus porai valandu du kartus gyvenime-per savo abejas vestuves.....(o tas buvo dar pries Kristaus gimima)Todel todel tavo ivardintos situacijos galimybe atpuola,neesant situacijos sudedamuju daliu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 31 gegužės 2009 - 09:22
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 30, 22:17)
Ziauriai patinka man tokios kalbos....net paveiksla matau prie pigios degtines butelio (o jei ne prie butelio,tai dar sudetingesnis variantas)

smile.gif Moteris, mylinti savo vyra, niekada nepuls jokio kito vyro ...
Moteris, mylinti save, niekada nepuls jokios kitos moters...
o cia pvz.

Пример из жизни.

Я ехала в Москву из Риги на поезде. В купе кроме меня – трое мужчин. Вижу, у двоих жены сохранили свое женское начало и мужья ведут себя достойно. Третий недоволен всем, ворчит по любому поводу, злится без причины. Смотрю на него и мне смешно, потому что я поняла – это слабый мужчина, очень слабый. Чем больше страха, тем больше злоба. И когда этой злобы так много, что человек этой муки не может выдержать, тогда эта злоба переходит в целеустремленную злобу, т.е. злость. И тогда уже неважно, чужая ты жена или своя, – он «нападает» на любую.

Aciu, Chiromante 4u.gif
Atsakyti
gluosni, nusišneki.

be rėmų, neužilgo pamatysi koks pššš gausis iš tavo gyvenimo, maždaug 2-4 mėnesių laikotarpyje. ateis sausra, ežeras išseks, ir teliks tik sudžiūvus ir pasmirdus žuvies galva.

beje, negi galvoji, kad primityvi, pirmam pasitaikiusiam diedui ant kaklo besikabinanti boba ir dar viešai save žeminanti, nors ją jau kelis kartus net ganėtinai nukvakęs diedas atstūmė, galėtų turėti įtakos mano ir bet kurio kito žmogaus santykiams?

aš dar nešiojuosi savyje ligos likučius, ieškančius palankios dirvos, dabar juos atiduodu tau, tavyje pakankamai drėgmės ir jie sudygs bei įsikeros, apglėbs tave visiškai ir paskandins tuštumos pasaulyje.

čia tau bus pamoka, kad susivoktum, jog iš pragaro gyventojų neverta šaipytis. ir tiek kartų, kiek tu dabar juoksies, tiek stipriau ligos daigai augs ir dauginsis. ir atsimink, kad yra kelias iš tamsos, bet tik ne iš tuštumos. geros kelionės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 31 gegužės 2009 - 10:37
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 31, 11:36)
gluosni, nusišneki.

tik dabar pradejau suprasti, ka jus turetumet jausti, kokia kancia...kad butu neimanoma jos net sulaikyti savyje, neisliejant ant kitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 31, 10:36)
gluosni, nusišneki.
primityvi, pirmam pasitaikiusiam diedui ant kaklo besikabinanti boba ir dar viešai save žeminanti, nors ją jau kelis kartus net ganėtinai nukvakęs diedas atstūmė, galėtų turėti įtakos mano ir bet kurio kito žmogaus santykiams?

Na.. jei neturėtų-taip aktyviai nepiltum mėšlo į eterį lotuliukas.gif
Kai žmogui aplinkiniai atrodo nukvakę, primityvūs ir pan -tai, beje, tikrai veidrodinis atspindys. Kai visi blogi-blogis tavyje, ir tie žmonės su tavo požiūriu nieko bendro neturi. O apie kabinimasi ant kaklo iš kur žinai? Sprendi iš savo polėkio lotuliukas.gif
Užjaučiu visus, kuriuos pavyko įtraukti į šį neskanų patiekalą, (save taip pat) Tpfu kokia šlykštuma.
Atsakyti
Staiga,manau gluosnis surastu paaiskinima tokiai tavo savijautai (vat si karta as tikrai labai rimtai),nes tarkim as,jauciuosi labai gerai ir nematau jokiu meslo kruvu nei dvokianciu patiekalu.....Jumoro ribas slyksciai perzenge butent be remu,po ko,esu tikra,ir tu pajutai dvoka,bet is solidarumo su savo padruzke, negali to pripazinti.Tu verslininke ir kaip niekas kitas turetum suprasti bendravimo taisykles....Tai as trenkiau savo versla,nes pagal natura negaliu murkdytis tokioj aplinkoj,negaliu isnaudoti zmoniu,nes neskirstau ju pagal luomus darbdavys-darbuotojas....nu nesvarbu,tema ne apie verslo ypatumus.Taip kad viskas buvo pagal geriausias lietuvisko bendravimo tradicijas,kol be remu neperzenge ribos.O prikisti liga zmogui,yra iki tokio lygio slykstu,kad nera lietuviu kalboj zodzio,kuriuo galeciau isreiksti savo pasislykstejima....
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 31, 12:36)
aš dar nešiojuosi savyje ligos likučius, ieškančius palankios dirvos, dabar juos atiduodu tau, tavyje pakankamai drėgmės ir jie sudygs bei įsikeros, apglėbs tave visiškai ir paskandins tuštumos pasaulyje.

nu ir peklą užviriau doh.gif doh.gif doh.gif Bet ar aš viena? g.gif

O aš tau, Jurgita, linkiu laimės. Šviesios skaidrios, kad atsibudusi kiekvieną rytą apsidžiaugtum, kad tavęs laukia dar viena nauja diena, su maloniais rūpesčiais ir mažais džiaugsmais.

QUOTE(Staiga @ 2009 05 31, 13:16)

Užjaučiu visus, kuriuos pavyko įtraukti į šį neskanų patiekalą, (save taip pat) Tpfu kokia šlykštuma.

Atsiprašau visų, kuriems teko skaityti tą bjaurastį vakar ir užvakar.
Atsakyti
Saunu, kad atsiprasei, bet as tavo vietoje neprisiimciau atsakomybes uz sveikus, ligotus, laimingus, pasiutusius ir visokius kitokius.Kai zinom kas esa, ir kur einam, issukiai darosi nebereikalingi - tai pamoka mums visiems...
O dabar - pasidalinkit mintimis ir informacija apie cistas, konkreciai kaisides cista. Domina issamiau atsirdimo priezastys ir naturalus gydymo budai...
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 16:00)
Saunu, kad atsiprasei, bet as tavo vietoje neprisiimciau atsakomybes uz sveikus, ligotus, laimingus, pasiutusius ir visokius kitokius.Kai zinom kas esa, ir kur einam, issukiai darosi nebereikalingi - tai pamoka mums visiems...

Žinot, šiandien kažkiek ypatinga man diena, todėl ir su šypsena pasiūliau Mediniui "sudaryti" horoskopą, juolab, kad ir ryte buvo labai malonus netikėtumas, tikra minčių realizacija. Paskui, grįžus namo, (nustebtumėt, jei sužinotumėt, iš kur) radau rozmarino palinkėjimą g.gif doh.gif Perkračiau save, kuom galėjau pritraukti tokį grasinimą. Visi "bla bla bla" čia nė prie ko, yra ir kitų priežasčių.
Tenoriu pasakyti Chiromantei, kad apie jokias rozmarino ligas nieko nežinau.
Atsakyti
BE REMU, dekui uz izvalga, siek tiek smalsu patapo, kur teko matyti mano nuotrauka?(upsss... ne itema...atsiprasau)
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 05 31, 09:31)
smile.gif Moteris, mylinti savo vyra, niekada nepuls jokio kito vyro ...
Moteris, mylinti save, niekada nepuls jokios kitos moters...
o cia pvz. 
  Aciu, Chiromante  4u.gif

Prasom,gluosni. Jeigu teisingai supratau tavo minti.Viilmai paciai reikejo dideles pagalbos...nors nemazai jos minciu tikrai vertos demesio.Nesigincysiu su tavim vien del to,kad tu stipriai isreiksta zuvis,o ju tarpe diziausias procentas fanatiku.O as ne avinas ir ragais tvoti i betono siena nemegstu....nes per daug myliu save bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū, bet aš ir taip jaučiuosi puikiai paskutiniu metu. ir nėr ko čia verkt, kad mėšlas pilasi, nereikėjo jo tiek sukaupt.
Papildyta:
beje, juk as nieko nesugebu lotuliukas.gif tai ir baimintis nėra ko bigsmile.gif
Atsakyti