Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 31, 15:59)
beje, juk as nieko nesugebu lotuliukas.gif tai ir baimintis nėra ko bigsmile.gif

Bent kartą teisybę apie save pasakei thumbup.gif
Atsakyti
nepakaltinamas žmogus negali manęs supykdyti.
Atsakyti
Lingu lingu,Staiga....noriu jusu paklausti...O jums nekyla naturalus noras pakomentuoti savo "dvasingosios" padruzkes keistoko pomegio-kantriai tykoti uz kampo savaitem,kaip isbadejusiai hienai ir vos tik horizonte pasirodo kokia "ėdama" smulmė-puola, vos ne galva nusilauzdama,kad tik nepaveluotu....nes sekancio grobio gali ilgai nesulaukti...o gal ir visai nebesulaukti....
Atsakyti
Chiromante, esam subrende zmones, tad nekomentuosiu tavojo pasisakymo, nes mums kliuva tik tai ir tiek, kiek samoningi patys esam.
Sveika Vaizgante smile.gif seniai buvom cia besusitike:)
Tai kuri dar ka nors zinot apie cistas ant kiausidziu? Burtu ir magijos nesiulyti:)
Taip pat ir rusisku puslapiniu citatu nebestudijuoju, asmeniskai pries Gluosni taip pat nieko neturiu, bet - yra kaip yra:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 31 gegužės 2009 - 18:07
Matau, kai ką siutina, kad vaižgantė tingi rašyti šiame skyriuje smile.gif Tingiu, nes nematau reikalo. Smagu paskaityti vietoj anekdotų. Gražaus sekminių vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
....aisku,-kaip visada-atsakymas joks-is serijos "jest ly žyzn na Marse" ("ar yra gyvybe Marse"). Nezinau ar suprasi alegorija...kokius jausmus ir emocijas daugumai sukelia gerokai pavytusi sesiadesimtmete,apsitempusi ryskiai salotine persvieciama suknele su milziniska dekolte ir placiu gyvates odos imitacijos dirzu ant klubu (tarkim apimtys tai leidzia)? Gailesti ir sypsena,ane? Jusu "filosofines" kalbos (ir cia vyksta konkurencija,kuris imantriau issireiks ir panaudos daugiau sakiniu,kuriu ir pats ir diskusijos dalyviai vargiai ar supranta) atsiduoda tokia sesiasdesimtmete. Visi sviesuoliai (sveikos psichikos turiu galvoje) kazkodel sugeba savo mintis isreiksti paprastais,zmonems suprantamais sakiniais. Kodel? Todel,kad taip yra sudetinga.Tada TIKRAI turi tureti ka pasakyti......

Gali nekomentuoti-atsakymas ir taip aiskus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 05 31, 17:59)
Lingu lingu,Staiga....noriu jusu paklausti...O jums nekyla naturalus noras pakomentuoti savo "dvasingosios" padruzkes keistoko pomegio-kantriai tykoti uz kampo savaitem,kaip isbadejusiai hienai ir vos tik horizonte pasirodo kokia "ėdama" smulmė-puola, vos ne galva nusilauzdama,kad tik nepaveluotu....nes sekancio grobio gali ilgai nesulaukti...o gal ir visai nebesulaukti....

man neužlipo ant skaudulio, tai ir n epastebėjau to "pomėgio". Kaip namatau ir kabinimosi ant diedo, kaip nematau ir kieno nors ligų. Gal visgi tai TAVO "liubimyj mazol"
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 31, 18:39)

Taktika(pozicija),kuria peremei(pasirinkai) yra ne ta..

Gluosni,tu citatas renki aklai pagal zodzius,nurodytus skirsnius ,nesuvokdama esmes..

Be remu -tau krize,duok sau poilsio..

LinguLingu,berods sapnai tapo tavo voratinkliu..

Neisiterpiu i jusu diskusija jei ji jums maloni ir teikianti malonuma( ji viesa!).
taciau ji savaip rizikinga..
Atsakyti
minti kažkam ant nuospaudos visada yra rizikinga, negali žinot, gal tas žmogus nešiojasi prisirpusį geluonį ir tik ieško kam ji suleist, kad palengvint savo naštą.
Atsakyti
Viskas, eureka, radau. Radau atsakymą, kodėl aš čia krėčiau cirkus. Tam, kad chiromantė atvertų akis. Nes iki šiol buvau naivi ir akla arba atvirkščiai. Mano gyvenime niekas šiaip sau nevyksta. Noras prisiregistruoti su savais ketinimais, pasirodo, nors pačiai iki šiol buvo nesuprantamas, buvo ne šiaip sau. Jei papasakočiau, ką matau ir girdžiu aplink pastarąsias dienas blink.gif , jūs, raganos, turbūt, patikėtumėt. Žodžiai, išsakyti čia, tai darniai papildo. Bet smalsioms kitoms pelėms malonumo nesuteiksiu ir nepasakosiu, o žinutėm žaisti nesiruošiu.

Nors būta tikrai smagių akimirkų, bet pakartoti nenoriu. Nes kaip sakė Daugiažiedė, tai savaip rizikinga.

Vietoj parašo: doh.gif

Atsakyti
Chiromante, atsiprašau už parašymą kažkuriam poste :"Chiromante, kale". Nors buvo parašyta jumoro forma, bet lazdą akivaizdžiai perlenkiau.
Bet tu mane nustebinai blink.gif doh.gif na, bet tai tavo pasirinkimas. Arba ne. Bet tai jau ne mano reikalas.

Atsakyti
kaip dramatiška ir abstraktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 01 birželio 2009 - 05:33