Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys 3

QUOTE(be rėmų @ 2009 05 29, 14:05)
Ar kad uždėjau vienam post'e wub'ą? Kad mestelėjau kelis išsireiškimus nepermandagiausius?

nea... lotuliukas.gif
Čia kalba eitų ne apie strategiją, o apie taktiką... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 01 birželio 2009 - 08:52
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 05 31, 23:15)
Taktika(pozicija),kuria peremei(pasirinkai) yra ne ta..

Kodėl? Aš ne tik SM tingiu rašyti. Anksčiau dalyvaudavau krūvoje forumų. O dabar į baseiną važinėju, masažuotis, pasivaikščioti ir t.t. Argi blogas mano pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 31, 23:18)
minti kažkam ant nuospaudos visada yra rizikinga, negali žinot, gal tas žmogus nešiojasi prisirpusį geluonį ir tik ieško kam ji suleist, kad palengvint savo naštą.

Tai va ir padėkok mums, kad nežinodamos užmynėm, tai pūlinys pratrūko ir turi galimybę išgyti bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū, o už dovanas galėsit padėkot, kai jas gausit.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2009 06 01, 11:42)
Tai va ir padėkok mums, kad nežinodamos užmynėm, tai pūlinys pratrūko ir turi galimybę išgyti  bigsmile.gif

Staiga,o as kazkodel maniau,kad tu,kaip ir as senai laisva nuo bet kokiu "mazoliu"....IR APLAMAI LAISVA......Man nera ant ko mint-visas sritis pasidariau tokias,kad kiekviena ryta dekoju Auksciausiajam uz toki fantastiska gyvenima...O svarbiausiai atsiribojau nuo visokiu neigiamas emocijas kelianciu reiskiniu ir zmoniu...jei kartais per klaida koks priarteja arciau nei per patrankos suvi-labai greitai jis dingsta is mano zonos bigsmile.gif
Atsakyti
Biškį turėjau laiko - perskaičiau temikę retrospektyviai... biggrin.gif

Ką galiu pasakyt - be rėmų man patinka... biggrin.gif

Dar truputį padirbėt ties taktikos elementais ir jai praktiškai čia nebūtų lygių...

Eh, linksma ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 01 birželio 2009 - 13:44
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 01, 13:43)
ačiū, o už dovanas galėsit padėkot, kai jas gausit.

Tai jau išeitų, kad prakeikei? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Urartu @ 2009 06 01, 15:33)
<...> jai praktiškai čia nebūtų lygių...

Ko kišiesi? smile.gif Juk prarasi drauges, čia tavo komentarams ir pačios personai skiriamas nemažas dėmesys. Bet, iš kitos pusės, tu jį užsidirbai nemažomis pastangomis mirksiukas.gif

Tačiau ar tu tikrai galvoji, kad mano tikslas buvo tapti to baliaus karaliene? smile.gif
Atsakyti
išeitų, kad nėro to gero, kuris neišeitų. šiaip tai prakeikiau keletą kartų ir įvairiais metodais, bet nėra ko baimintis tau, gi kaip ten sakei, pš...

be rėmų, nesiblatink, urartu pas mus nepritapėlė, jai vis nelaimės visokios nutinka, tai plaukai ne spalva nusidažo, tai batus nepatogius nusiperka. čia vadinasi oustaiderio sindromas, kai nuskriaustuosius traukia prie nuskriaustųjų.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 02, 09:01)
išeitų, kad nėro to gero, kuris neišeitų. šiaip tai prakeikiau keletą kartų ir įvairiais metodais, bet nėra ko baimintis tau, gi kaip ten sakei, pš...

Baiminuos ar ne, palikim tą reikalą šone, bet jei tu rimtai čia prakeismus dalini lengva ranka ir lengvu liežuviu, tai noriu paklausti štai ko: kaip tau atrodytų toks žmogus iš šalies?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 02, 07:54)
Tačiau ar tu tikrai galvoji, kad mano tikslas buvo tapti to baliaus karaliene? smile.gif

Ne, o kodėl turėčiau taip galvoti?...
Atsakyti
koks?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 02, 07:54)
Juk prarasi drauges,

Kokias drauges? lotuliukas.gif
Esi pakankamai įžvalgi - tai turėtum matyti ir visą situaciją... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 02, 08:23)

Nugi toks, kaip tu... biggrin.gif Kaip pasiekus tokių dvasinių aukštumų, turėtum į visus žiūrėti iš viršaus su meilinga veido išraiška ir "laiminančio Jėzaus" rankų žestu... laugh.gif O ne siuntinėti prakeiksmus į kairę ir dešinę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 02 birželio 2009 - 07:27