Įkraunama...
Įkraunama...

Tas neapsakomas pradžios saldumas...

As turbut isgyvenu dabar ta pati ka ir autore... dideli netiketuma tuo kas vyksta, dziaugsma del to ir nedidele baime, kad viska galiu prarasti.. Todel daznai pristabdau save, stengiuosi perdaug nerodyti kaip stipriai jis man rupi.. Nors paskutiniu metu jau labiau atsipalaiduoju, ir jeigu uzeina noras pasakyti MYLIU, ir sakau, jei noriu apkabinti - apkabinu, jei noriu nupirkti koki niekuti - nuperku. Man gera su tuo zmogum, ir noriu, kad jam su manimi butu taip pat gera ir jauku.
Nors draugaujam dar lb nedaug, truputi daugiau nei trys menesiukai, bet jau pradejom ieskotis butuko, kur galetume gyventi kartu smile.gif
Vakar buvom apziureti kelis, viena lyr ir radom..
Velnias, is tikro radau nauja baime biggrin.gif o kaip bus, ar ne per anksti mes cia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 05 07, 12:51)
As turbut isgyvenu dabar ta pati ka ir autore... dideli netiketuma tuo kas vyksta, dziaugsma del to ir nedidele baime, kad viska galiu prarasti.. Todel daznai pristabdau save, stengiuosi perdaug nerodyti kaip stipriai jis man rupi.. Nors paskutiniu metu jau labiau atsipalaiduoju, ir jeigu uzeina noras pasakyti MYLIU, ir sakau, jei noriu apkabinti - apkabinu, jei noriu nupirkti koki niekuti - nuperku. Man gera su tuo zmogum, ir noriu, kad jam su manimi butu taip pat gera ir jauku.
Nors draugaujam dar lb nedaug, truputi daugiau nei trys menesiukai, bet jau pradejom ieskotis butuko, kur galetume gyventi kartu smile.gif
Velnias, is tikro radau nauja baime biggrin.gif o kaip bus, ar ne per anksti mes cia.. smile.gif

Kaip smagu smile.gif Man dabar toks etapas, kad labai džiugina tokia pat kitų laimė smile.gif
Vakar mes kalbejomes daug - apie baimes taip pat. Kaip smagu, kad jis kalbasi su manim, kad mes abu kalbamės ir išsakom, tai ko bijom, ko tikimės... Kad abu suvokiam, kad ateitis nežinoma niekam, bet svarbu eiti vienu keliu, ta pačia kryptim ir žinoti, kad tas kelias nėra akligatvis.

Reikia išmokti priimti faktą, kad man gali pasisekti irgi. Nes aš tokio žmogaus visada ir norėjau šalia, ir labiausia trokštu, kad mums pasisektų.... Nu *****, tikrai įsimylėjau. Kažkaip reikia sau prisipažinti (ir visam SM lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 05 07, 12:51)

Aš irgi panašiai jaučiuosi mirksiukas.gif Bet tik panašiai, nes neturiu baimės dėl ateities ir dėlto, kad viskas per anksti bigsmile.gif Tiesiog myliu. Ieškomės buto, gyventi norim kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 05 07, 13:39)
Aš irgi panašiai jaučiuosi  mirksiukas.gif Bet tik panašiai, nes neturiu baimės dėl ateities ir dėlto, kad viskas per anksti  bigsmile.gif Tiesiog myliu. Ieškomės buto, gyventi norim kartu  wub.gif

Pas mus viskas sudėtingiau - mes abu turime vaikų, abu esame ne jaunuoliai, su sava praeitimi ir nusivylimais. Bet tai ne priežastis atsisakyti meilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 05 07, 13:39)
Aš irgi panašiai jaučiuosi  mirksiukas.gif Bet tik panašiai, nes neturiu baimės dėl ateities ir dėlto, kad viskas per anksti  bigsmile.gif Tiesiog myliu. Ieškomės buto, gyventi norim kartu  wub.gif

o kiek laiko draugaujate ir kiek pazystami? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 05 07, 15:06)
o kiek laiko draugaujate ir kiek pazystami?  4u.gif

Tik pora mėnesių smile.gif Užtat ir suprantu, kad viskam savas laikas ir nėra ko skubėti smile.gif Parašiau ir pačiai keista - du mėnesiai atrodo tiek mažai, kai kalbama apie kitus, bet atrodo, kad tą žmogų pažįsti jau seniai seniai... Taip smagu kasdien apie jį sužinoti ką nors nauja, mėgautis kiekvienu naujai atrastu bruožų, mokytis nujausti, ką jis gali atsakyti ir kaip pasielgti smile.gif Koks malonus ir mielas procesas wub.gif

Nei vienas vyras man nėra dovanojęs gėlių be progos. Iš jo gaunu gan dažnai. Tiesiog smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 07 gegužės 2009 - 14:32
QUOTE(Bjuti @ 2009 05 07, 15:26)
Tik pora mėnesių smile.gif Užtat ir suprantu, kad viskam savas laikas ir nėra ko skubėti smile.gif Parašiau ir pačiai keista - du mėnesiai atrodo tiek mažai, kai kalbama apie kitus, bet atrodo, kad tą žmogų pažįsti jau seniai seniai... Taip smagu kasdien apie jį sužinoti ką nors nauja, mėgautis kiekvienu naujai atrastu bruožų, mokytis nujausti, ką jis gali atsakyti ir kaip pasielgti smile.gif Koks malonus ir mielas procesas  wub.gif

Nei vienas vyras man nėra dovanojęs gėlių be progos. Iš jo gaunu gan dažnai. Tiesiog smile.gif

mhm smile.gif galvojau cia mes vieni tokie skubantys biggrin.gif o pasirodo ne drinks_cheers.gif
Taip is pradziu nenorejau pasiduoti tam jausmui, spardziaus, issisukinejau visaip kol jis mane mergino biggrin.gif ir vistiek neatsilaikiau.. labai malonus jausmai uzpludo, ir taip gera sirdutej dabar, taip silta..
Atsakyti
O kas nutiko, kad taip viskas pasikeite? Siaip labai idomu...
[/quote]
Mes susitikom visai atsitiktinai,draugavom metus,buvom susituoke dvylika metu ir issiskyrem.Vat kaip.Is dideles meiles nieko neisejo.Su kiekvienais metais mes tolom vienas nuo kito.Kas kaltas del to kas ivyko?NEZINAU,nors jau penkeri metai kaip vienas.Tik tiksliai zinau,kad jei tarp partneriu iskyla kaskokiu problemu,butinai reik susest ir pakalbet apie tai,gal nueit pas psichologa(aisku jei tebenorima but kartu).Bet daznai antra puse suranda preteksta atsisakyt kalbet.Zodziu dabar as zinau ka daryciau kitaip,bet kaip sakoma ,,it's easy to be wise after the event,,.
Nezinau ar atsakiau,nes ir pats dar nelabai zinau kas atsitiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunas73: 07 gegužės 2009 - 23:35
QUOTE(Bransha @ 2009 05 07, 15:06)
o kiek laiko draugaujate ir kiek pazystami?  4u.gif

Draugaujam 3 mėnesius wub.gif Pažįstami esam 2 metus, bet sunku tai pavadinti pažįstamais, tarkim kasdien praeidavom vienas pro kitą ir žinojom vardus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 05 08, 15:40)
Draugaujam 3 mėnesius  wub.gif Pažįstami esam 2 metus, bet sunku tai pavadinti pažįstamais, tarkim kasdien praeidavom vienas pro kitą ir žinojom vardus  bigsmile.gif

Ar jau radot butuka?
Mes jau radom.. bigsmile.gif Nuo kito savaitgalio keliames gyventi wub.gif
Atsakyti
Pamenu ir as pirmus metus skrajojau kaip ant sparnu assa.gif po to kai jau apsigyvenome kartu siek tiek aprimau, jauciausi kazkodel saugesne gyvenime, o kai pasipirso - pradejau vel skraidyti ir tebeskraidau nors po vestuviu beveik metai praejo... ax.gif manau kad jei zmogu is tiesu myli, visada i ji ziuresi tuo paciu spindinciu, meiles pilnu zvilgsniu kaip pradzioje mirksiukas.gif neisivaizduoju savo gyvenimo be jo...man namie net silciau kai vyras salia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainulka1 @ 2009 05 10, 15:58)
Pamenu ir as pirmus metus skrajojau kaip ant sparnu  assa.gif  po to kai jau apsigyvenome kartu siek tiek aprimau, jauciausi kazkodel saugesne gyvenime, o kai pasipirso - pradejau vel skraidyti ir tebeskraidau nors po vestuviu beveik metai praejo... ax.gif manau kad jei zmogu is tiesu myli, visada i ji ziuresi tuo paciu spindinciu, meiles pilnu zvilgsniu kaip pradzioje  mirksiukas.gif  neisivaizduoju savo gyvenimo be jo...man namie net silciau kai vyras salia  ax.gif

Tikiuosi, kad ir as taip galesiu pasakyti wub.gif

Šį savaitgalį jis "užsidirbo" iš manęs papildomų pliusų - pasirodė, kaip labai supratingas vyras, kuriam mano pagaliau išsakytos baimės nepasirodė "harmonų audros, nesąmonės, moteriški išsigalvojimai", o normalus dalykas. Jis kantriai, paėmęs mane už rankos aiškino, kas ir kaip, ir paprašė visada pasakyti, jei tik turėsiu abejonių - nekurti sau galvoje hiperbolizuotų istorijų smile.gif Ir po to nuėjom į Katedros aikštę, ir apsisukom ant laimės plytelės - kad visi mūsų norai išsipildytų wub.gif wub.gif wub.gif O mums abiems jau seniausia ne 20, ir net ne 30 metų... O jaučiuosi kaip galvą pametusi šešiolikmetė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti