Įkraunama...
Įkraunama...

Tas neapsakomas pradžios saldumas...

QUOTE(Bransha @ 2009 05 16, 09:34)
Gal tai brandesnes meiles pradzia?
Man pati pradzia irgi buvo panasi, galedavau su juo po dvi savaites nesimatyti, ir nepasiilgdavau.. Mane net, tiesa pasakius, nervindavo, kai jis sakydavo man, kaip pasiilgo, kaip nori greiciau pasimatyt.. smile.gif
O dabar viskas taip apsiverte. Buna kad po pora dienu nepasimatom, tai mintys tik ir sukasi, kaip greciau susitikt, nors 2 min  wub.gif
Mano atveju, tai as buvau pries tai nusvilusi lb.. nenorejau jokiu santykiu, reikejo tik tokiu, vienadieniu, flirto, nieko daugiau. Ir po truputi po truputi, MB prisijaukino mane.. Dabar taip gera kartu.. Tikiuosi ilgam  wub.gif
Vakar atsikraustem i savo pirmus bendrus namucius  ax.gif Ir kaip faina zinoti, kad dabar galesim beveik kas vakara matytis, nereikes derintis, galvot kaip cia susitikt, kur cia nuvaziuot  thumbup.gif

labai norėčiau, geras vyriokas jis, na, mano žmogus wub.gif myliu, tik atsargiai. nors ir apie visokias baigtis galvoju, bet nenoriu jo prarasti smile.gif
Bransha, sveikinu su naujais namučiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėlyvė: 16 gegužės 2009 - 19:15
QUOTE(vėlyvė @ 2009 05 15, 02:51)

atskirai tenka pabūti, neilgai, tiesa, bet per tas kelias dienas imu mąstyti, kad galiu apsieiti ir be jo. nors susitikimo nekantriai laukiu  rolleyes.gif  nemanau atsisakyti draugystės vien tik dėl tokios priežasties. juolab, kad man yra gera.  wub.gif

dar galvoju, kad didesne beda butu tame, jei tu (ir as) noretume buti VISADA VISUR kartu su SB ir nebeisivaizduotume laiko atskitai nuo ju. Nebeturetume savo gyvenimo. O tai turbut butu didziausia jega griaunanti santykius.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 05 17, 07:52)
dar galvoju, kad didesne beda butu tame, jei tu (ir as) noretume buti VISADA VISUR kartu su SB ir nebeisivaizduotume laiko atskitai nuo ju. Nebeturetume savo gyvenimo. O tai turbut butu didziausia jega griaunanti santykius..  g.gif

bet tiesą sakant, daug ko atsisakau dėl jo. Bet savo gyvenimo tai reikia drinks_cheers.gif juk jeigu visada kartu ir kartu, tai po kiek laiko jau nebeturėsi, ką duoti iš savęs, viskas jau bus parodyta, aišku, galbūt net nuobodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2009 05 04, 16:01)
Kviečiu pasisakyti tuos ir tas, kuriems dabar pati draugystės pradžia. Kol viskas šviežia ir trapu, kol kiekvienas pagalvojimas apie kitą žmogų sukelia virpuliukus, kol dar nesi tikras, ar iš to kas nors išeis ir pan.... Ir tuos, kurie prisimena, kokia saldi buvo ta pradžia.
Kada tas laikas baigiasi? Kas yra geriau - neaiški, bet jaudinanti pradžia, ar vėliau ateinantis aiškumas, bet nurimusi širdis?
Man visos draugės pavydi tų šviežių jausmų, to virpulio, to laukimo, to akių žibėjimo.... Aš pavydžiu joms stabilumo ir žinojimo, kas vyksta. Suprantu, kad niekada negali nieko žinoti, kaip bus. Bet bent jau žinai, koks yra statusas buvimo su tuo žmogumi - jūs draugaujate, esate pora, sužadėtiniai ir t.t. Aš nežinau nieko. Na, atrodo, kad esame pora, bet garsiai tai ištarti bijau. Bijau parodyti per daug dėmesio, bijau parodyti, kaip jis man rūpi.. Bijau išgasdinti. Negaliu patikėti, kad tai kas vyksta, vyksta su manimi. Teisingai sakoma, kad ištikusi laimė sukelia stresą kaip ir ištikusi nelaimė. Žinoma, laimės sukeltas stresas kur kas malonesnis smile.gif

Ar čia man taip vienai, ar yra daugiau tokių "bijančių" to saldumo? smile.gif

eh kaip aš ilgiuosi tų virpuliukų,saldumo....
Atsakyti