Įkraunama...
Įkraunama...

Tas neapsakomas pradžios saldumas...

Sunku tuo patikėti, bet... akių žibėjimas su laiku tikrai prigęs ir iš tos galingos meilės beliks tik pagarba. Aišku, jei ji liks... ax.gif
Reikia būti super stipriu žmogumi, kad galėtum tą meilės jėgą išsaugoti. Dabar tik drugelių plasnojimas pilve, kuris tikrai aprims ir beliks tik prisiminimas.

Nors aš be proto šventai tikiu, kad tikra meilė niekada nesibaigia... wub.gif To linkėčiau ir tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 05 10, 23:27)
Sunku tuo patikėti, bet... akių žibėjimas su laiku tikrai prigęs ir iš tos galingos meilės beliks tik pagarba. Aišku, jei ji liks... ax.gif
Reikia būti super stipriu žmogumi, kad galėtum tą meilės jėgą išsaugoti. Dabar tik drugelių plasnojimas pilve, kuris tikrai aprims ir beliks tik prisiminimas.

Nors aš be proto šventai tikiu, kad tikra meilė niekada nesibaigia... wub.gif To linkėčiau ir tau. 4u.gif

Šitie santykiai dar labai trapūs ir negalėčiau nieko dėl jų sakyti. Bet šiaip meile aš tikiu. Žinoma, be tos pradinės euforijos, be rožinių akinių, bet tikiu, kad meilę galima išsaugoti kita forma - ir tai bus meilė, ne tik pagarba ar prisirišimas... Todėl labai svarbu atrasti, kad tame žmoguje tau svarbu būtų ne fizinis potraukis, bet ir kiti dalykai - dabar ir aiškinamės, kas mums svarbu kitame. Kad tu galėtum priimti kitą su visais pliusais, ir svarbiausia, minusais. Taip, sėdžiu ir rašausi, kas man svarbu ir ar jis tas savybes turi smile.gif smile.gif
Nebeskrajojame padebesiais (na šiek tiek smile.gif ) - jei tas bendravimas peraugs į ilgalaikius santykius, sakysiu, kad tai dviejų subrendusių žmonių brandi meilė wub.gif

Labai noriu tikėti, kad radau žmogų, su kuriuo galėsiu eiti kartu visą savo likusį gyvenimą... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 05 09, 16:54)
Ar jau radot butuka?
Mes jau radom..  bigsmile.gif  Nuo kito savaitgalio keliames gyventi  wub.gif

Dar neradom, matyt, mes labai išrankūs bigsmile.gif Kaip aš jau norėčiau gyventi kartu blush2.gif
Atsakyti
oi mergytes kaip smagu skaityti jusu pasisakymus..nes is ju spinduliuoja meile ir skraido tie druageliai..
atrodo ir as neseniai taip jauciausi..ir man neseniai tie drugeliai lakste po kuna..bet deja deja dabar liko tik tustuma..na bet toks gyvenimas..
brankinkit savo isrinktuosius ir saugokit savo meile..nes visgi tik kai praprandam suprantam ko netekom..
Atsakyti
mes pradėjom draugystę kiek neįprastai. nuo pat pradžių buvau nuleista ant žemės, tai kažkaip į viską žiūrėjau įtariai, po truputį jaukinomės vienas kitą. neilgai draugaujam, bet net nežinau, ar tikrai myliu - tų visokių drugelių nėra blink.gif kaip tik, viskas racionalu, apsvarstyta. atrodo, kad bet ką galėčiau padaryti dėl jo, kad jam išėjus iš mano gyvenimo - bus didžiulė tuštuma, o kartais pamąstau, kad visai lengvai galiu ir be jo būti ... blush2.gif tarp mūsų yra abipusė pagarba, supratimas, na, atrodo, kad kito tokio vyrioko nėra pasauly, bet tai paaiškink tu širdžiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėlyvė: 12 gegužės 2009 - 17:45
QUOTE(vėlyvė @ 2009 05 12, 18:44)
mes pradėjom draugystę kiek neįprastai. nuo pat pradžių buvau nuleista ant žemės, tai kažkaip į viską žiūrėjau įtariai, po truputį jaukinomės vienas kitą. neilgai draugaujam, bet net nežinau, ar tikrai myliu - tų visokių drugelių nėra blink.gif  kaip tik, viskas racionalu, apsvarstyta. atrodo, kad bet ką galėčiau padaryti dėl jo, kad jam išėjus iš mano gyvenimo - bus didžiulė tuštuma, o kartais pamąstau, kad visai lengvai galiu ir be jo būti ...    blush2.gif  tarp mūsų yra abipusė pagarba, supratimas, na, atrodo, kad kito tokio vyrioko nėra pasauly, bet tai paaiškink tu širdžiai  doh.gif

zinai, is pat pradziu man irgi nebuvo, nei tu drugelio, nei apskritai noro kazkokio pamatyt, susitikt.. vos karta per dvi savaites jei isprasydavo mane kur nors kartu nueit, tai cia buvo svente jam biggrin.gif Gal kad buvau nusvilus paskutini karta, nesinorejau veltis i jokia rimtas draugystes ir neleidau sau zavetis niekuo.. Taip kokius 4 menesiukus.
o po to kaip kas skuduru per galva butu trenkes - akys suzibo tik, kaip deimanciuka koki radus biggrin.gif Po truputi po truputi jis gavo mano pasitikejima ir meile.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vėlyvė @ 2009 05 12, 18:44)
mes pradėjom draugystę kiek neįprastai. nuo pat pradžių buvau nuleista ant žemės, tai kažkaip į viską žiūrėjau įtariai, po truputį jaukinomės vienas kitą. neilgai draugaujam, bet net nežinau, ar tikrai myliu - tų visokių drugelių nėra blink.gif  kaip tik, viskas racionalu, apsvarstyta. atrodo, kad bet ką galėčiau padaryti dėl jo, kad jam išėjus iš mano gyvenimo - bus didžiulė tuštuma, o kartais pamąstau, kad visai lengvai galiu ir be jo būti ...    blush2.gif  tarp mūsų yra abipusė pagarba, supratimas, na, atrodo, kad kito tokio vyrioko nėra pasauly, bet tai paaiškink tu širdžiai  doh.gif

zinai, is pat pradziu man irgi nebuvo, nei tu drugelio, nei apskritai noro kazkokio pamatyt, susitikt.. vos karta per dvi savaites jei isprasydavo mane kur nors kartu nueit, tai cia buvo svente jam biggrin.gif Gal kad buvau nusvilus paskutini karta, nesinorejau veltis i jokia rimtas draugystes ir neleidau sau zavetis niekuo.. Taip kokius 4 menesiukus.
o po to kaip kas skuduru per galva butu trenkes - akys suzibo tik, kaip deimanciuka koki radus biggrin.gif Po truputi po truputi jis gavo mano pasitikejima ir meile.. wub.gif
Atsakyti
atsiprasau, kompas uzstrigo ties zinute unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 14 gegužės 2009 - 06:52
QUOTE(Bransha @ 2009 05 14, 07:44)
o po to kaip kas skuduru per galva butu trenkes - akys suzibo tik, kaip deimanciuka koki radus biggrin.gif Po truputi po truputi jis gavo mano pasitikejima ir meile..  wub.gif

iš mano pusės yra didžiulis prisirišimas, emocinis ryšys stiprus, tik nėra tų drugelių, šiurpuliukų, žybsėjimų ir žaižaravimų...gal čia kitokia meilė? ne taip greit įsiplieskianti, o brandesnė smile.gif galiu pasakyti - myliu wub.gif nors šitokius žodžius man ištarti nelengva
Atsakyti
QUOTE(vėlyvė @ 2009 05 14, 11:16)
iš mano pusės yra didžiulis prisirišimas, emocinis ryšys stiprus, tik nėra tų drugelių, šiurpuliukų, žybsėjimų ir žaižaravimų...gal čia kitokia meilė? ne taip greit įsiplieskianti, o brandesnė  smile.gif  galiu pasakyti - myliu  wub.gif nors šitokius žodžius man ištarti nelengva

Gal reikia pabūti kažkiek atskirai? Tiesiog tada suprastum, ar tas žmogus tau išties svarbus...
Esu bendravusi su labai geru ir protingu žmogumi, kuris mane lepino ir gal net mylėjo... Bet jis nekėlė man jokių virpuliukų ir aš labai greit supratau, kad negaliu apgaudinėti savęs ir būti su žmogumi, jei jis nesukelia man drugelių jausmo smile.gif Kažkaip labai be gailesčio viską nutraukiau - manau, reikia to virpėjimo būtinai. Dėl to sukasi pasaulis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2009 05 14, 12:20)
Gal reikia pabūti kažkiek atskirai? Tiesiog tada suprastum, ar tas žmogus tau išties svarbus...
Esu bendravusi su labai geru ir protingu žmogumi, kuris mane lepino ir gal net mylėjo... Bet jis nekėlė man jokių virpuliukų ir aš labai greit supratau, kad negaliu apgaudinėti savęs ir būti su žmogumi, jei jis nesukelia man drugelių jausmo smile.gif Kažkaip labai be gailesčio viską nutraukiau - manau, reikia to virpėjimo būtinai. Dėl to sukasi pasaulis  wub.gif

na, kažkaip skeptiška esu šiuo klausimu, tos didžiosios emocijos, džiaugsmas kiekvienąsyk susitikus praeis, liks prisirišimas, pagarba, štai, kas laikys du žmones kartu. nors, neslėpsiu, neramina, jei nuo pat pradžių to nejaučiu - tai kas toliau? ax.gif
atskirai tenka pabūti, neilgai, tiesa, bet per tas kelias dienas imu mąstyti, kad galiu apsieiti ir be jo. nors susitikimo nekantriai laukiu rolleyes.gif nemanau atsisakyti draugystės vien tik dėl tokios priežasties. juolab, kad man yra gera. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vėlyvė @ 2009 05 15, 02:51)
na, kažkaip skeptiška esu šiuo klausimu, tos didžiosios emocijos, džiaugsmas kiekvienąsyk susitikus praeis, liks prisirišimas, pagarba, štai, kas laikys du žmones kartu. nors, neslėpsiu, neramina, jei nuo pat pradžių to nejaučiu - tai kas toliau?  ax.gif
atskirai tenka pabūti, neilgai, tiesa, bet per tas kelias dienas imu mąstyti, kad galiu apsieiti ir be jo. nors susitikimo nekantriai laukiu  rolleyes.gif  nemanau atsisakyti draugystės vien tik dėl tokios priežasties. juolab, kad man yra gera.  wub.gif

Gal tai brandesnes meiles pradzia?
Man pati pradzia irgi buvo panasi, galedavau su juo po dvi savaites nesimatyti, ir nepasiilgdavau.. Mane net, tiesa pasakius, nervindavo, kai jis sakydavo man, kaip pasiilgo, kaip nori greiciau pasimatyt.. smile.gif
O dabar viskas taip apsiverte. Buna kad po pora dienu nepasimatom, tai mintys tik ir sukasi, kaip greciau susitikt, nors 2 min wub.gif
Mano atveju, tai as buvau pries tai nusvilusi lb.. nenorejau jokiu santykiu, reikejo tik tokiu, vienadieniu, flirto, nieko daugiau. Ir po truputi po truputi, MB prisijaukino mane.. Dabar taip gera kartu.. Tikiuosi ilgam wub.gif
Vakar atsikraustem i savo pirmus bendrus namucius ax.gif Ir kaip faina zinoti, kad dabar galesim beveik kas vakara matytis, nereikes derintis, galvot kaip cia susitikt, kur cia nuvaziuot thumbup.gif
Atsakyti