Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

QUOTE(naura14 @ 2009 06 19, 22:59)
Gerai tau, kaip tikra uzsieniete kiekviena savaitgali dorai atostogauji  thumbup.gif

Che, che, ne kiekviena, bet stengiuosi! mirksiukas.gif

Nors siaip man smagu ir vidury savaites viena diena laisva turet...
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 06 19, 23:37)
Che, che, ne kiekviena, bet stengiuosi!  mirksiukas.gif

Nors siaip man smagu ir vidury savaites viena diena laisva turet...

As irgi labai vertinu laisvas dienas vidury savaites thumbup.gif
Atsakyti
Apie mauri masaza nieko nezinau sad.gif
Bet jeigu tureciau pinigu, eiciau i aromaterapini veido masaza Feminoj. Siandien labai sudomino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 19 birželio 2009 - 23:51
Mane dar labai domina akupunkturos, bet jauciu, kad jos pasiekiamos tik tada, kai rankose turesiu medicinini issilavinima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 20, 00:50)
Apie mauri masaza nieko nezinau sad.gif
Bet jeigu tureciau pinigu, eiciau i aromaterapini veido masaza Feminoj. Siandien labai sudomino smile.gif

Che, che atvaziuok - pamokinsiu! biggrin.gif
As moku net du skirtingus, jie labai panasus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 06 20, 02:10)
Mane dar labai domina akupunkturos, bet jauciu, kad jos pasiekiamos tik tada, kai rankose turesiu medicinini issilavinima ax.gif

Gal kur nors mokaisi, kad ji igytum?
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2009 06 20, 11:14)
Che, che atvaziuok - pamokinsiu!  biggrin.gif
As moku net du skirtingus, jie labai panasus!  mirksiukas.gif

Misle: du skirtingi ir labai panasus. KAS? lotuliukas.gif

Destytoja sake, kad kazkokie labai faini judesiai ten ir klientams labai patinka. Jeigu sutaupysiu pinigeliu, gal eisiu. Siemet Kaune jie nenusimato, tai gal iki to laiko susitaupysiu. Dabar labai daug pinigu reikia isleist kosmetologinei irangai.
Atsakyti
[quote=susidomejus,2009 06 20, 12:15]
Gal kur nors mokaisi, kad ji igytum?
Papildyta:

Bandysiu, nes siaip tik biologijos aukstaji turiu, o cia ne visai tas pats. Bet tikiuosi, kad, jei istosiu, daug dalyku uzskaitys.
Atsakyti

O i ka bandysi stot?
As tai noreciau studijuot kosmetologija Vilniaus kolegijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 20 birželio 2009 - 11:22
Atsiprasau, Susidomejus 4u.gif

Turejau omeny, kad moku net du skirtingus aromaterapinius veido masazus ax.gif
Atsakyti
Ner cia ko atsiprasinet smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 20, 12:21)
O i ka bandysi stot?
As tai noreciau studijuot kosmetologija Vilniaus kolegijoj.

Tai vat butent ten as ir bandysiu stoti, bet jauciu, kad metus pavelavau, nes pernai uz aukstaji giminingos srities pridedavo3 konkursinius balus, o dabar pssssss.. Gali but, kad visokiu po mokyklos vaikuciu su desimtukais kai uzves, tai as liksiu toli toli gale. Galvojau apie kinezeterapija arba ergoterapija. Bandysiu, gal kas ir gausis, paverksiu nuejus, kad man tik diplomo reikia, nes darba jau seniai moku biggrin.gif Nors man kazkaip dar ir ziniu kuo daugiau norisi. O ko tu nebandai stoti jei nori? Neturi salygu is Kauno vazineti?
Atsakyti
Man reikia biologijos egzamina islaikyt, tai bandysiu kitamet. Ir priedo, kad tureciau teise stoti i neakivaizdini rekia but baigus tuos kursus, kur dabar lankau ir dar but padirbus metus. Vaikuciai su desimtukais manes negasdina, nes ir as su desimtukais biggrin.gif

O ta ergoterapija apie ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 20 birželio 2009 - 17:13