Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

QUOTE(susidomejus @ 2009 06 20, 18:01)
Man reikia biologijos egzamina islaikyt, tai bandysiu kitamet. Ir priedo, kad tureciau teise stoti i neakivaizdini rekia but baigus tuos kursus, kur dabar lankau ir dar but padirbus metus. Vaikuciai su desimtukais manes negasdina, nes ir as su desimtukais biggrin.gif

O ta ergoterapija apie ka?

Nei kinezeterapijos nei ergoterapijos neakivaizdinio nera, tai jauciu, kad reikes vieno darbo atsisakyti, nes tikrai dirbti dviejuose darbuose ir dieniniam mokytis nespesiu. Cia aisku tada, jei istosiu. blush2.gif O tu mokykloje biologijos nelaikei? Gal tau kazkuo padeti pasiruosti egzaminui??

Ergoterapija (gr. Ergon - darbas, terapija – gydymas) – pacientų galimybių atstatymas, palaikymas ar sutrikimų kompensavimas tikslinga veikla, siekiant padėti pacientams savarankiškai gyventi, atsižvelgiant į jų norus, poreikius, bei visuomenės nustatytus reikalavimus. Ir pati ergoterapijos definicija skelbia, jog tai "menas ir mokslas" paskatinti žmogų dalyvauti tikslingoje veikloje, kad būtų atkurta, sustiprinta ir pagerinta atliekama veikla, lengvesnis būtų įgūdžių ir veiklos mokymasis, kurios yra svarbios paciento adaptacijai bei produktyvumui siekiant sumažinti patologiją, pagerinti sveikatą.
Pagrindinis ergoterapijos tikslas - paciento mokymas atlikti veiklą, užduotis ir vaidmenis siekiant užtikrinti produktyvų gyvenimą, savęs bei aplinkos kontrolę.

Paprasciau kalbant, tai reabilitacija.
Atsakyti
Gal gali egzamina uz mane islaikyt? wink.gif

PS mokykla baigiau seniai ir tada biologijos egzaminu nelaikem. Tada laikydavom stojamuosius. Dabar visi laiko baigiamuosius. Tai ir man reiktu islaikyt, nes metinio pazymiuko neuzskaito. Taip man sake is kolegijos, kai pasiteiravau. Nieko cia blogo, biologija idomu ir pasimokysiu. Pasiemiau biologijos mokyklinius vadovelius nuo 9 kl, visai nieko, tik labai daug. 12 kl. vadovelis tai isvis kaip kokia enciklopedija.
Bet kokia kaina noriu artet prie savo svajones biggrin.gif
Svajoniu siekimas padeda gyventi, kaip sviesa tunelio gale.
Tai kas, kad man metu ne 20...
Atsakyti
metai, tai mūsų turtas mirksiukas.gif
Ergoterapija, VIENA iš reabilitacijos rūšių mirksiukas.gif
O aš magistro studijų dairausi, reikės bandyt laimę, gal pavyks įstoti į valstybės finansuojamą vietą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 20, 18:40)
Gal gali egzamina uz mane islaikyt? wink.gif

PS mokykla baigiau seniai ir tada biologijos egzaminu nelaikem. Tada laikydavom stojamuosius. Dabar visi laiko baigiamuosius. Tai ir man reiktu islaikyt, nes metinio pazymiuko neuzskaito. Taip man sake is kolegijos, kai pasiteiravau. Nieko cia blogo, biologija idomu ir pasimokysiu. Pasiemiau biologijos mokyklinius vadovelius nuo 9 kl, visai nieko, tik labai daug. 12 kl. vadovelis tai isvis kaip kokia enciklopedija.
Bet kokia kaina noriu artet prie savo svajones biggrin.gif
Svajoniu siekimas padeda gyventi, kaip sviesa tunelio gale.
Tai kas, kad man metu ne 20...

Zinok visas gyvenimas svajoju, kad tik kur gauciau uz ka egzamina islaikyti lotuliukas.gif Paaiskint gal ir galeciau ka nors , bet jau del egzamino, tai atleisk, as dar nuo savuju neatsigavus, nors man jau irgi ne 20...
Atsakyti
Jeigu tau reiks chemijos galiu nors ir siandien islaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 20, 22:13)
Jeigu tau reiks chemijos galiu nors ir siandien islaikyt biggrin.gif

Ot su chemija, tai as nedraugauju ax.gif
Atsakyti
O man lengva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 20, 23:42)
O man lengva biggrin.gif

Pavydziu tau baltuoju pavydu ax.gif As kazkada ismokau visa vadoveli organines, o kai reikejo egzamina laikyti, vos 5 sukrapsciau blush2.gif Matyt mano smegenys blokuoja formules biggrin.gif Tas pats man ir su genetika buvo, bet tik priesinagai nei chemijos, per egzamina sugebejau nieko nesuprasdama 10 gauti , nors destytojas toks kirvis buvo ir lyg ne per didele iskirpte i egzamina ejau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 21, 09:41)
Labas rytas smile.gif

Labas ir tau 4u.gif Darbuojiesi ir siandien?
Atsakyti
Ne. Svečių turėjau. Naktį dėl to mažai miegojau, tai ryte svečius išleidus dabar prisidūriau, kiek trūko.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 21, 13:19)
Ne. Svečių turėjau. Naktį dėl to mažai miegojau, tai ryte svečius išleidus dabar prisidūriau, kiek trūko.

thumbup.gif Tikra sekmadieni pasidarei biggrin.gif
Atsakyti