Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

O ta genetika mokyklos lygyje labai sunku?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 21, 17:39)
O ta genetika mokyklos lygyje labai sunku?

Zinai, kad net nelabai atsimenu mokyklines, ten kazkokie uzdavinukai buvo rolleyes.gif manu, kad ismoksi, nera gi sunkus dalykas ir islaikysi
Atsakyti
Pas tave atleksiu, jeigu ka wink.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 21, 22:56)
Pas tave atleksiu, jeigu ka wink.gif birthday.gif

Sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atostogaujat? As tai taip. Klientai tikriausiai irgi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 25, 08:40)
Atostogaujat? As tai taip. Klientai tikriausiai irgi.

Aš dar šią ir kitą savaitę dirbsiu.
Atsakyti
Cia sunkmetis ar atostogos klientus veikia, kad daugiau tinginiauju?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 25, 18:30)
Cia sunkmetis ar atostogos klientus veikia, kad daugiau tinginiauju?

Greiciau sunkmetis, as ant to irgi verciu beda ax.gif O atostogauti eisiu tam, kad galeciau kasdien dvi savaites eiti i limfodrenazo ir liposazo kursus biggrin.gif Per gaila praleisti, kai tiek kainuoja. Galvoju, istaikysiu koki savaitgali su palapinemis i Jurmala islekti, juk per atostogas ir pailseti ne pro sali butu biggrin.gif
Atsakyti
O aš atostogausiu todėl, kad reikia su vaikais mėnesiui pas močiutę važiuoti pabūti. Tokios ten ir atostogos su trim vaikais, bet ką darysi- mama irgi nori su anūkais pabendrauti... Man bus dar sunkiau nei namie,nes ten nėra šilto vandens, reikės tvarkyti dviejų aukštų namą ir ravėti 15 a sklypą...Tiek, kad pakeisiu aplinką...
Atsakyti
Negaliu siemat niekur toliau ir silciau isvaziuot, tai viena savaitgali gal i Palanga, kita - pas teta i Prienus, kita savaitgali gal pas drauge i Ukmerge, gal ir i Vilniu atsibelsiu wink.gif
Taip noretusi kur nors siltai pabut, bet visi finansai nukreipti kita kryptimi, i perspektyva biggrin.gif
Papildyta:
Viena kliente sake, kad siemat stojanciuju i aukstasias mokyklas yra 40% maziau. Zmones gal bijo isipareigoti finansiskai ar kas cia.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 06 25, 23:14)
Negaliu siemat niekur toliau ir silciau isvaziuot, tai viena savaitgali gal i Palanga, kita - pas teta i Prienus, kita savaitgali gal pas drauge i Ukmerge, gal ir i Vilniu atsibelsiu wink.gif
Taip noretusi kur nors siltai pabut, bet visi finansai nukreipti kita kryptimi, i perspektyva biggrin.gif
Papildyta:
Viena kliente sake, kad siemat stojanciuju i aukstasias mokyklas yra 40% maziau. Zmones gal bijo isipareigoti finansiskai ar kas cia.

Patikek, as irgi savo atostogu pinigelius ne kur kitur, o irgi i ateiti merkiu. O del stojamuju man del to tik geriau, gal i nemokamas vietas istosiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Kazkaip tylu cia toje musu temeleje, nejaugi atostogaujate visos?? As sedziu darbe verysad.gif , kaip gera butu dabar prie kokio ezeriuko, o ne prie kompo ... Vakar buvau prie Zaliuju, oras labai fainas buvo, tai siandien ir darba pramiegojau, atlekiau su vejeliu ax.gif
Atsakyti