Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

QUOTE(naura14 @ 2009 07 23, 19:19)
biggrin.gif Jei ka, as tik darbe prie kompo prisedu, tai toks cia ir fronto laikymas  blush2.gif  O as kol is visu darbu atostogu negausiu, tol dirbsiu, sakiau iseisiu rugseji atostogu ir kur nors su seimyna , kur silta isleksim. Dar bandysiu kokias kelias dienas i Jurmala su palapinemis isvaziuoti, kad prilaikyti nenuvaziavusi stoga kol sulauksiu tikru atostogu  blink.gif Kur tu pailsejai? Tiksliau, ar pailsejei?

Net susimasčiau, ar pailsėjau g.gif biggrin.gif Juodkrantėj tai pailsėjau, buvau savaitę. Po to buvau kaime, tai kaip čia pasakius cool.gif Nes į kaimą važiuoju daugiau mamai padėti darbus apsidirbti, nei ilsėtis, bet vistiek pailsiu nuo miesto, pasikraunu energetiškai, atrodo visas "brudas" nusivalo. Šalia ežeras, tai dažnai maudausi, nerūpi kaip atrodau, kaip apsirengusi, vienu žodžiu savotiškas poilsis.
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2009 07 23, 20:43)
Net susimasčiau, ar pailsėjau g.gif biggrin.gif  Juodkrantėj tai pailsėjau, buvau savaitę. Po to buvau kaime, tai kaip čia pasakius cool.gif Nes į kaimą važiuoju daugiau mamai padėti darbus apsidirbti, nei ilsėtis, bet vistiek pailsiu nuo miesto, pasikraunu energetiškai, atrodo visas "brudas" nusivalo. Šalia ežeras, tai dažnai maudausi, nerūpi kaip atrodau, kaip apsirengusi, vienu žodžiu savotiškas poilsis.

Zinai, man tas pats doh.gif Galiu pora dienu darzus raveti, bet jaustis labiau pailsejus, nei Vilniuj bimbinedama. Nors praeita karta kai pavariau kauptuku, tai po to savaite visus raumenis skaudejo, nors nepasakyciau, kad namie tinginiauju ir jokio fizinio darbo nedirbu. O pasirodo, toks cia fizinis darbas namie.. cool.gif
Atsakyti
Nuo ko pailsėjau, tai nuo maisto gaminimo. Turbūt per daug paisėjau, nes ką tik prisvilinau guliašą cry.gif Aš čia sėdžiu prie kompo, grįžta vyras ir sako, kad kažkas svyla, tai prisiminiau, kad guliašas troškinasi. doh.gif Tai teks dabar vyrą dešerelėm maitinti, nes guliašas tik šunims valgyti tinkamas beliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2009 07 23, 21:29)
Nuo ko pailsėjau, tai nuo maisto gaminimo. Turbūt per daug paisėjau, nes ką tik prisvilinau guliašą cry.gif  Aš čia sėdžiu prie kompo, grįžta vyras ir sako, kad kažkas svyla, tai prisiminiau, kad guliašas troškinasi.  doh.gif Tai teks dabar vyrą dešerelėm maitinti, nes guliašas tik šunims valgyti tinkamas beliko smile.gif

Reiskia nerealiai atsipalaidavai, kad vejai galvoje net ir namo sugrizus, svilpia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 23, 19:51)
Saunuole tu 4u.gif Baigi jau visa Lietuva aplakstyt  thumbup.gif

Kita savaitgali Birstone sedesiu. Gal kokia procedurea iseis pasidaryt. Vis knieti paziuret kaip kiti dirba wink.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2009 07 22, 08:15)
aš ir neblogai, tik vargina važinėjimas iš vienos darbo vietos į kitą, nes jos baisiai nutolusios viena nuo kitos smile.gif Kai mažiau žmonių turiu, padirbu sporto klube, pamokinu vyrukus, kaip teisingai kelti svorius biggrin.gif

Gerai , kad vasara yra darbo, nes pas mane klientai kazkaip bangom ateina ir dingsta, kai visi atsimasazuoja, atsiprocedurina iki kitos bangos.

Papildyta:
QUOTE(laurima @ 2009 07 23, 20:09)
Faina prie jūros. Bet Palangos aš nemėgstu, važiuojam kiekvieną vasarą į Juodkrantę, ten labai ramu (ypač šiemet), jūra žymiai švaresnė.

Palangos ir as nemegstu, neatsimenu, kada Palangoj atostogavau. Cia buvo toks reikalas. Turiu svecia is uzsienio ir norejau gintaro muzieju parodyt. Buvo suzavetas. Tai tik tiek ir to reikalo. Ir vel nebusiu Palangoj ar net isvis Lietuvoj pajury kokius 10 metuku wink.gif. Pietuose silciau atostogaut ... Jeigu vaziuociau, tai tik i Nida, bet oro nenusipirksi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 23 liepos 2009 - 21:35
Zinai, as irgi bjauri sitoj vietoj, negaliu atsipalaiduot, kai mane masazuoja (ir dar jei uz didelius pinigus), vis galvoju kodel taip daro , o ne anaip, o kodel to ar ano nepadaro.. Tik siaip galiu pasakyt, kad dazniausia kokybe gera buna, jei ne papigeiskai proceduriniesi. Dar man labai rupi veido masaza pasidaryti, nuo to laiko,kai pati darau veido masaza, dar nebuvau pas savo kosmetologe nunesusi savo zanduku smile.gif reikes kada nueit pasicekavyt ax.gif
Atsakyti
Tai va ir as noriu Birstone pabandyt su Phytomer kosmetika tokia mandra veido procedura wink.gif Tikiuosi, patiks. Gal ka pamatysiu.
Atsakyti
Sveikos gyvos.
Prisėdau prie kompo Šunskuose. Atvažiavau senelių kapų tvarkyti ir pas savo draugę į svečius užsukau. Namo gįšiu kitą savaitę.
Lyja...Bet šiaip laiką gerai leidžiu- daug dirbu su savo reikistais, darau seminarus, vaikštau į svečius.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 24, 09:57)
Tai va ir as noriu Birstone  pabandyt su Phytomer kosmetika tokia mandra veido procedura wink.gif Tikiuosi, patiks. Gal ka pamatysiu.

būtinai papasakok po to ar patiko mirksiukas.gif Aš ir labai norėčiau kokių procedūrų pasidaryt, bet laiko trūksta, o ir pinigėliai kitur iškeliauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 07 24, 16:45)
būtinai papasakok po to ar patiko mirksiukas.gif Aš ir labai norėčiau kokių procedūrų pasidaryt, bet laiko trūksta, o ir pinigėliai kitur iškeliauja doh.gif

Ir mane domina veido procedūros. ax.gif
Atsakyti
Mano asmeniniai pinigeliai irgi kitur iskeliauja. Siuo metu turiu kas pafinansuoja wink.gif
Atsakyti
oi, tada tik ir naudokis biggrin.gif
Atsakyti