Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas-3

Sveikos 4u.gif
As irgi buvau vienai dienelei pailseti, tiksliau jbiliejuje, sodyboj prie ezero, nakti palapinej miegojom, tai kai dejo lietus, o ryte 6 val ejau i ezera issimaudyti, tai faina, pauksciukai purpia, gulbes aplink plaukioja, tylu, ramu, oi, kaip pasiilgus as jau tokios ramybes ax.gif Gaila, kad ryte anksti turejau grizt i Vilniu.
Atsakyti
Nagi mergaites, kur pradinge visos?? As cia viena su savimi kalbuosi blush2.gif
Atsakyti
sveika 4u.gif
Aš nuo vakar esu pikta ant savo žoplumo, eidama kambaryje sugebėjau taip pirštą kojos nusimušt, kad dabar toooks sutinęs ir skausmingas doh.gif O į darbą važiuot reikia doh.gif
Atsakyti
Grizau is Birstono, nieko nepasidariau is proceduru, buvau gamtoj, daug vaiksciojau ir tiek. Geriausia procedura- grynas oras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 07 27, 09:44)
sveika 4u.gif
Aš nuo vakar esu pikta ant savo žoplumo, eidama kambaryje sugebėjau taip pirštą kojos nusimušt, kad dabar toooks sutinęs ir skausmingas doh.gif O į darbą važiuot reikia doh.gif

As per vaiko masinele vos kojos neissilauziau, taip, kad tu ne viena tokia.. doh.gif
Atsakyti
As tai i lovos kampa praeita savaite sugebejau didziule melyne uzsitaisyt wink.gif
Atsakyti
Laba diena. O aš svarstau, kokiu būdu perskaityti šimtus sveikinimų doh.gif
Atsakyti
Kas sveikino ir kokia proga?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 28, 20:01)
Kas sveikino ir kokia proga?

Vakar buvo mano gimtadienis. Kadangi turiu begalę draugų ir pažįstamų, gavau be galo daug sveikinimų. Jeigu skaityčiau juos visus, daug laiko užimtų...
Atsakyti
Kaip grazu smile.gif
Na tai tada dar vienas sveikinimas nuo manes. Buk laiminga bis.gif
Atsakyti
Ačiū.
Atsakyti
Nesupyksiu jei mano sveikinima perskaitysi veliau smile.gif Beto, galite pasveikinti mane ir Lahja -tapome liposažistėmis ir esame įrašytos į tarptautinį sąrašą žmonių, turinčių teisę atlikti šį masažą visoje Europoje rolleyes.gif O šiandien aš dar ir į kinezeterapiją įstojau ir netgi valstybės finansuojamą vietą thumbup.gif Va, prisigyriau biggrin.gif
Atsakyti