As irgi buvau vienai dienelei pailseti, tiksliau jbiliejuje, sodyboj prie ezero, nakti palapinej miegojom, tai kai dejo lietus, o ryte 6 val ejau i ezera issimaudyti, tai faina, pauksciukai purpia, gulbes aplink plaukioja, tylu, ramu, oi, kaip pasiilgus as jau tokios ramybes
Sveikos
As irgi buvau vienai dienelei pailseti, tiksliau jbiliejuje, sodyboj prie ezero, nakti palapinej miegojom, tai kai dejo lietus, o ryte 6 val ejau i ezera issimaudyti, tai faina, pauksciukai purpia, gulbes aplink plaukioja, tylu, ramu, oi, kaip pasiilgus as jau tokios ramybes
Gaila, kad ryte anksti turejau grizt i Vilniu.
Nagi mergaites, kur pradinge visos?? As cia viena su savimi kalbuosi
sveika
Aš nuo vakar esu pikta ant savo žoplumo, eidama kambaryje sugebėjau taip pirštą kojos nusimušt, kad dabar toooks sutinęs ir skausmingas
O į darbą važiuot reikia
Aš nuo vakar esu pikta ant savo žoplumo, eidama kambaryje sugebėjau taip pirštą kojos nusimušt, kad dabar toooks sutinęs ir skausmingas
Grizau is Birstono, nieko nepasidariau is proceduru, buvau gamtoj, daug vaiksciojau ir tiek. Geriausia procedura- grynas oras
QUOTE(benux @ 2009 07 27, 09:44)
sveika
O į darbą važiuot reikia 
As per vaiko masinele vos kojos neissilauziau, taip, kad tu ne viena tokia..
As tai i lovos kampa praeita savaite sugebejau didziule melyne uzsitaisyt
Laba diena. O aš svarstau, kokiu būdu perskaityti šimtus sveikinimų
Kas sveikino ir kokia proga?
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 28, 20:01)
Kas sveikino ir kokia proga?
Vakar buvo mano gimtadienis. Kadangi turiu begalę draugų ir pažįstamų, gavau be galo daug sveikinimų. Jeigu skaityčiau juos visus, daug laiko užimtų...
Kaip grazu 
Na tai tada dar vienas sveikinimas nuo manes. Buk laiminga
Na tai tada dar vienas sveikinimas nuo manes. Buk laiminga
Ačiū.
Nesupyksiu jei mano sveikinima perskaitysi veliau
Beto, galite pasveikinti mane ir Lahja -tapome liposažistėmis ir esame įrašytos į tarptautinį sąrašą žmonių, turinčių teisę atlikti šį masažą visoje Europoje
O šiandien aš dar ir į kinezeterapiją įstojau ir netgi valstybės finansuojamą vietą
Va, prisigyriau