Ant sienos leidome prigręžti sulūžusią riedlentę, kuri buvo mėgiamiausia ir labai nuliūdino kai ją pervažiavo kaimyno mašina.

Įdomi tema
Mano kambarys savu laiku buvo išklijuotas žemėlapiais. Žiūrėsim, ar maniškis kada nors užsimanys tapetuot, bet manau, kad jei savo kambaryje - tegu...

Atsiprašau, visos temos neskaičiau,bet noriu pasireikšti.
Mano manymu, plakatus klijuoti nėra nieko blogo.Aš pati, nors nebūdama maža klijuoja tam tikra nuotraukas ir t.t. Jei vaikui patinka - kodėl gi ne.
Žinoma, temos autorė minėjo plastiliną, tai čia jau n elabai gerai..Jei mergaitės labai nori, galima nupirkti specialiai klijavinui skirtos medžiagos..Nežinau kaip tiksliai ji vadinasi,bet yra kanceliarinių prekių parduotuvėse, balta tokia kvadratėliais pjaustyta. Lengvai nusilupa ir vaikai ir tėvai patenkinti
Ir tapetai turėtų likti sveiki...Bet šeip manau, kad jei vaikas pasiryžęs klijuoti plakatus ant sienų, jas reikėtų padažyti,o ne klijuoti tapetus (jei kalbama apie vaiko kambarį).
Tai tiek, tikiuosi aiškiai parašiau~
Mano manymu, plakatus klijuoti nėra nieko blogo.Aš pati, nors nebūdama maža klijuoja tam tikra nuotraukas ir t.t. Jei vaikui patinka - kodėl gi ne.
Žinoma, temos autorė minėjo plastiliną, tai čia jau n elabai gerai..Jei mergaitės labai nori, galima nupirkti specialiai klijavinui skirtos medžiagos..Nežinau kaip tiksliai ji vadinasi,bet yra kanceliarinių prekių parduotuvėse, balta tokia kvadratėliais pjaustyta. Lengvai nusilupa ir vaikai ir tėvai patenkinti

QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 01 04, 18:22)
Ir tapetai turėtų likti sveiki...Bet šeip manau, kad jei vaikas pasiryžęs klijuoti plakatus ant sienų, jas reikėtų padažyti,o ne klijuoti tapetus (jei kalbama apie vaiko kambarį).

tie balti kvadratukai gerai ant naujoviškų tapetų, bet ant dažytos sienos geriau tokių neklijuot. yra toks kaip "plastilinas" klijavimui specialiai -- mėlynas toks. jisai sienų negadina, bet sunkesnį plakatą ne visada nulaiko.
QUOTE(sena niekšė @ 2010 01 04, 18:28)
tie balti kvadratukai gerai ant naujoviškų tapetų, bet ant dažytos sienos geriau tokių neklijuot.
O kodėl ne? Mes kai organizavome vieną renginį, tokiais šį tą klijavome ant dažytų sienų...Po to nuėmėm ir žymių neliko

Na čia kiekvieno pasirinkimas kur ką naudoti aišku

Mes savo 4m panai leidziam viska daryti ko ji tik nori savo kambary, tik piesti ant sienu neleidziu, bet ji dar to irnesumaste, bet klijuoti lipdukus, piesinius visada galima
Ir bardaka tureti savo kambary leidziu, aisq karta bent per savaite generaliskai abi viska vel sutvarkom.

Aš tai neleidžiu

Man leisdavo, nors ir gyvenome vieno kambario bute. Galejau kabinti plakatus viename kambario kampe
Kai sunelis paaugs ir irengsime jam atskira kambari, leisiu tiek plakatus kabinti, tiek ant sienu paisyti ar dar visokias nesamones daryti. Juk jo kambarys

Kai sunelis paaugs ir irengsime jam atskira kambari, leisiu tiek plakatus kabinti, tiek ant sienu paisyti ar dar visokias nesamones daryti. Juk jo kambarys

Na asmeniškai aš tai neleidžiu.
, manau, kad plakatus galima pažiūrėti ir ne ant sienos. Kam ją teršti?

QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 01 04, 19:35)
O kodėl ne? Mes kai organizavome vieną renginį, tokiais šį tą klijavome ant dažytų sienų...Po to nuėmėm ir žymių neliko
Ar nesilaiko tiesiog?

Tie balti kvadratėliai ir skirti tokiems klijavimams ant sienų. Tikrai dažytoms sienoms jokios žalos nepadaro

Pakabino vaikas - nusibodo - nuimk - neliks jokios žymės

Aišku manau visiškai užtenka, jeigu tokią laisvę turi savo kambaryje

QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 22, 19:22)
Na asmeniškai aš tai neleidžiu.
, manau, kad plakatus galima pažiūrėti ir ne ant sienos. Kam ją teršti?

na, as ne visai tokia kategoriska. Tik manau, kad plakata nebutina klijuot su klijais, o juk galima adatukem prie tapetu prisegt. Bet kada galima nusegt ar kitu pakeist. Bet jei sienos ne tapetuotos, o dazytos, tai neleisciau.