Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate vaikams klijuoti plakatus ant sienų

Na bent jau man mama neleido, nes taip butu gadinami tapetai
Atsakyti
Ar leidžiu? Pati klijuoju biggrin.gif Juokauju))) Mano nenori nieko kluijoti, tiesiog turi savo mėgstamas asmenybes...
Atsakyti
Nematau problemos dėl plakatų- juk visi vaikai turi kokių nors pomėgių, nori kažkuo papuošti savo kambarį. Juk ir mes pačios kabinom plakatus su dainininkų ir aktorių atvaizdais, o mūsų vyrai- mašinomis ir pusnuogėmis gražuolėmis smile.gif Svarbiausia su vaiku aptarti kokioje vietoje bus tie "papuošimai" kabinami ir parūpinti vaikams tinkamų priemonių.
Atsakyti
Leidžiu nes ne su klijais klijuoja. Dabar yra pirkti tokio ale spec plastelino, nuėmus nusibodusį plakatą, tas plastelinas gražiai nusiima. Nieko nelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
leidžiu su kambariu daryt ką tik nori drinks_cheers.gif tik aišku paaiškinau kur yra ribos ir kaip negalima elgtis, nes poto sugadins sienas, spintą mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar dar nenori nieko klijuot, kai nores leisiu tuo atveju jei tai darys savo kambaryje
Atsakyti
kadangi mano sienos dažytos, tai ne tik kad leidziu, bet ir pati klijuoju ax.gif tuo labiau, kad dabar priemoniu yra kokiu tik nori
Atsakyti
tikrai leisiu kai tik norės, kolkas dar nesugalvojo. Mano kambarys buvo ir su plakatais ir su tuo ko tik norėjau, užaugau, baigiau mokyklą suremontavom kambarį ir viskas, o gyvenau tokioj aplinkoj kokios pati norėjau thumbup.gif
Atsakyti
kol kas dar nekilo noras rolleyes.gif, bet turbūt leisčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 23 gegužės 2009 - 18:57
Niekada nekylo mintis neleisti unsure.gif Juk vaikų kambarys tam ir skirtas, kad jame vaikas jaustųsi gerai 4u.gif Maniškiams kolkas užtenka mašinų plakatų. Bet juos klijuoja tik ant sienų. Kitur neleidžiu.
Atsakyti
maniskei noras ar toks nekilo bet manau kad nelabai leisciau ,ant lango tokius is kazkokiu kliju darbelius lipindavo g.gif bet jie nusiima graziai ir vel nauja uzlipina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2004 03 29, 17:48)
Vaiko kambarys jo tvirtove,tegul ten daro ka nori,cia yra mano tokia nuomone wink.gif  Negi pacios pamirsot savo vaikyste?Juk ir sienos buvo apklijuotos plakatais kazkokiu grupiu,nuotraukom kokiom,tai va vaikai ir tai megsta.Maniske kolkas ant sienu neklijuoja,jai uztenka kambario duru barbiu plakatams,bet jei nores ant sienu tai visada prasau,tik aisku ne plastelinu,o adatelem.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Barbiu plakatai,o ant duru dar ir uzrasa pasikabino "Netrukdyti as uzsiemus" lotuliukas.gif
Atsakyti