Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

QUOTE(jurgitasta @ 2009 07 30, 10:16)
Sveikos kepejeles smile.gif
Noriu savo gimtadieniui grazaus torto. Ar medutis puosimui cukraus ar saldainiu mase tinkamas?
Labai laukiu atsakymo  blush2.gif

TINKAMAS, aptepk grietinėle, leisk subręsti bent oper naktį, ir ant rytojaus lygiai padengus grietinėle, pastangdinus dar tą sluoksnį galėsi dengti tik ne saldainine, nedraugauja su grietinėle, nebent aptepsi medutį sviestiniu kremu, tasda galėtum ir saldainine mase dengti
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 30, 12:37)
TINKAMAS, aptepk grietinėle, leisk subręsti bent oper naktį, ir ant rytojaus lygiai padengus grietinėle, pastangdinus dar tą sluoksnį galėsi dengti tik ne saldainine, nedraugauja su grietinėle, nebent aptepsi medutį sviestiniu kremu, tasda galėtum ir saldainine mase dengti



Tai su grietinele labiau sutaria cukrine mase? 4u.gif
Labai aciu uz greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti
As turiu klausimuka apie torta "juodasis miskas" blush2.gif
Sakykit, o vysniu nereikia apibarstyt krakmolu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2009 08 03, 14:31)
As turiu klausimuka apie torta "juodasis miskas"  blush2.gif
Sakykit, o vysniu nereikia apibarstyt krakmolu?  blush2.gif

NE, NE, JAS ARBA SIRUPĖLYJE PALAIKYT ARBA LIKERIUKE rolleyes.gif mirksiukas.gif prieš dedant ant biskvito, nuvarvini ir viskas, dedi tiesiai ant biskvito ir aptepi grietinėle,, tik neprisimauk cukraus į ją pagal receptūrą mirksiukas.gif bus labai saldu, jei vyšnios labai saldžios užtenka 80-90 g ant 420 g grietinėlės ir dar priedo citrinos rūgštelės įsimesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 03, 15:00)
NE, NE, JAS ARBA SIRUPĖLYJE PALAIKYT ARBA LIKERIUKE  rolleyes.gif  mirksiukas.gif prieš dedant ant biskvito, nuvarvini ir viskas, dedi tiesiai ant biskvito ir aptepi grietinėle,, tik neprisimauk cukraus į ją pagal receptūrą  mirksiukas.gif bus labai saldu, jei vyšnios labai saldžios užtenka 80-90 g ant 420 g grietinėlės ir dar priedo citrinos rūgštelės įsimesk  mirksiukas.gif


Aciu 4u.gif Mano vysnios labai rugscios.

Dar klasima galima? biggrin.gif

As noriu torta apdengt Meian mase?
Ar pries tai turiu kokiu kremu aptept, ar iskart galiu det mase ant torto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2009 08 03, 17:44)
Aciu  4u.gif Mano vysnios labai rugscios.

Dar klasima galima?  biggrin.gif

As noriu torta apdengt Meian mase?
Ar pries tai turiu kokiu kremu aptept, ar iskart galiu det mase ant torto?  g.gif

tokias rūgščias vyšnias reikia arba apipilti cukrumi, arba sirupu, jei netrukdo rūgštumas, tada dėkis tokias, kokios yra....
norint apdengti Meian mase, užtenka aptepti lygiai grietinėle, rekomenduočiau su standikliu, jeigu 35 %, jinai tada tvirtesnė, leisti apstingti ir tada apdengsi be vargo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, kepejeles 4u.gif

Rosiuosi kept "MORENGINIS TORTAS SU LAZDYNO ( FUNDUKO) RIESUTAIS ", sakykit, ar reikia i beze imaisyt riesutus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 03, 18:01)
tokias rūgščias vyšnias reikia arba apipilti cukrumi, arba sirupu, jei netrukdo rūgštumas, tada dėkis tokias, kokios yra....
norint apdengti Meian mase, užtenka aptepti lygiai grietinėle, rekomenduočiau su standikliu, jeigu 35 %, jinai tada tvirtesnė, leisti apstingti ir tada apdengsi be vargo  4u.gif


Aciu labai uz atsakymus 4u.gif

blush2.gif
O i torto vidu plakt grietinele be standiklio?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2009 08 03, 20:22)
Aciu labai uz atsakymus  4u.gif

blush2.gif
O i torto vidu plakt grietinele be standiklio?

tikrai taip, be standiklio, viduj tinkama ir \gerai laikosi, o jei nori gražių aštrių dzibukų ant torto arba kad masė netižtų, tai reikėtų vieno pakeliuko įmesti 4u.gif ir dar į šokoladą kai lydysi ant garų vonelės, pilk ne pieną, o grietinėlę, pamatysi koks bus sluoksniukas šitas tortukas mano favorituose ir neužleidžia pozicijų kol kas, o dabar dar daromas jau su naminėmis vyšniomis, dedu pusę rūgščių, pusę koncervuotų savose sultyse, per naktį tos rūgščios to sirupo prisigeria (sirupą skiedžiu virintu vandeniu), tai niamnis visiškas, naminė vyšnia tai ne pirktinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 03, 21:43)
tikrai taip, be standiklio, viduj tinkama ir \gerai laikosi, o jei nori gražių aštrių dzibukų ant torto arba kad masė netižtų, tai reikėtų vieno pakeliuko įmesti 4u.gif  ir dar į šokoladą kai lydysi ant garų vonelės, pilk ne pieną, o grietinėlę, pamatysi koks bus sluoksniukas šitas tortukas mano favorituose ir neužleidžia pozicijų kol kas, o dabar dar daromas jau su naminėmis vyšniomis, dedu pusę rūgščių, pusę koncervuotų savose sultyse, per naktį tos rūgščios to sirupo prisigeria (sirupą skiedžiu virintu vandeniu), tai niamnis visiškas, naminė vyšnia tai ne pirktinė  ax.gif


Aciu labai 4u.gif
Jau biskvitai kepa, ryt surinkinesiu. Zinok as ir norejau i soloda pilt grietinele, is kitu receptu zinojau biggrin.gif As turiu tik namines, praeitu metu, tik neprisimenu, kiek as dejau cukraus doh.gif
Atsakyti
UZEJAU JAU SU KLAUSIMU,NORIU DARYTI TORTA ,,NEVEZIS''IR SUSIDURIAU SU BEDA,KAIP TEN TAIP TUOS GRAMUS NUSVERTI KAI SVARSTYKLIU NETURI,IR DAR KITAS KLAUSIMAS KIEK REIKKETU JI PALAIKYTI,KAD JIS BUTU SKANIAUSIAS.
gal netycia bandet kuri su pirktine tesla.
Atsakyti
Gal aš čia šiek tiek ne į temą, bet kodėl nebematome naujų Cipciuko skanėstų? blush2.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti