Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

Kaip jau rasiau, pati esu tuos alpimus patyrusi. Spaudmas tp l zemas, taciau kava padeda ti tam kartui, jei isgeriu pora puodeliu, stipriai pakyla pulsas. Bandykit zalia arbata, o uzvis geriauisiai mate, tik jos skonis specifinis, reik priprast. Dar spaudima nezymiai kelia metos.

PS cia gal kiek ne i tema, bet, manau, Jusu dukrytes laukia l zemas spaudimas nestumo metu. Mano, besilaukiant nukrisdavi iki 90/40 doh.gif tuo tarpu pulsas 120 budavo.
Atsakyti
Sveikos mamymtės,

vieną gražią dieną pasimaudžiau karštoje vonioje, o jau iš jos išlipus man svaigo galva ir supykino. Kitą dieną man prasidėjo pirmosios mėnesinės[?], tik va viena problema kad tų išskyrų nepavadinčiau krauju blink.gif pirmas lašas tai kaip lyg ir kraujas, bet paskui kažkokios rusvos išskyros. Mama sako kad reikia palaukt dar mėnesį[ iki sekančių] ir tada pažiūrėt kaip bus. Ech ar tai normalu, kad jos rudos? Labai bijau, gal tai net ne mėnesinės?? unsure.gif Man 13 metų
Atsakyti
pirmus kartus gali būti patepliojimai nevisai panašūs į mėnesines 4u.gif
Atsakyti
Tai tikiuosi, nes kiek prisiskaičiau tai vienom tos rudos išskyros reiškia infekcija, ligas, bet po to nieko neranda, o vienom po karštos vonios. Dar toks klausimėlis: ar prasidėjus mėnesinėm iškart išnyksta tos baltos išskyros? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Harumi @ 2009 09 08, 20:56)
Tai tikiuosi, nes kiek prisiskaičiau tai vienom tos rudos išskyros reiškia infekcija, ligas, bet po to nieko neranda, o vienom po karštos vonios. Dar toks klausimėlis: ar prasidėjus mėnesinėm iškart išnyksta tos baltos išskyros?  g.gif

Gali dar b8ti.
Atsakyti
per menesines jos buna bet su krauju ju paprasciausia nesimato, po menesiniu isskiru buna zymiai maziau, o po to vel daugeja ir ateina kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano puseseres dukra laukiasi kudikio,jau 5menuo, mergaitei bus dar 15 metu doh.gif idomu man kur mamyte ziurejo verysad.gif
As papasakojau savo vaikams, o mano dukra sedi ir sako: o kas tokio, dabar jaunimas bresta greiciau, lytinis gyvenimas prasideda 16m blink.gif mano akis buvo va tokios blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 08 rugsėjo 2009 - 22:04
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 30, 22:00)
arbatoi ne kofeinas o tininas mirksiukas.gif
zinai pastebejau kaip pas ja tos dienos jai truksta visur druskos ax.gif ir siandien visiems buvo gerai salotose druskos, o jai ne blink.gif  dar pridejo sau doh.gif kada paragavau jos salotas  oi kaip jauciasi druska doh.gif

matyt jai tikrai pakrinta spaudimas, nes atrodo, kad organizmas pats stengiasi ji pakelti - druska labai kelia kraujo spaudima, matyt todel jai ir norisi tom deinom suriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 09 09, 00:03)
Mano puseseres dukra laukiasi kudikio,jau 5menuo, mergaitei bus dar 15 metu doh.gif idomu man kur mamyte ziurejo verysad.gif
As papasakojau savo vaikams, o mano dukra sedi ir sako: o kas tokio, dabar jaunimas bresta greiciau, lytinis gyvenimas prasideda 16m blink.gif mano akis buvo va tokios blink.gif  blink.gif

kike jūsų dujkrai metų,jei galima sužinot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 09 09, 14:11)
kike jūsų dujkrai metų,jei galima sužinot?  doh.gif
13 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 rugsėjo 2009 - 13:54
šiais laikais tikrai nemažai paauglių taip mąsto ... yra tokia tema http://www.supermama...?...5415&st=216
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 09 08, 23:03)
As papasakojau savo vaikams, o mano dukra sedi ir sako: o kas tokio, dabar jaunimas bresta greiciau, lytinis gyvenimas prasideda 16m blink.gif mano akis buvo va tokios blink.gif  blink.gif

Nu cia tai jo, man 14, bet bernai tai nei galvoj, nei uodegoj biggrin.gif
Atsakyti