Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 08 05, 09:59)

nu ir ką tau sakė dėl krešulių?

niko nesake. as pati susipratau, nes zinojau, kad tai gleivine atplysineja, ir kaip ji daug maz atrodo isivaizdavau, tai del to ir kresuliai rolleyes.gif paskui internete informacijos susiradau.
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2009 08 05, 10:20)
niko nesake. as pati susipratau, nes zinojau, kad tai gleivine atplysineja, ir kaip ji daug maz atrodo isivaizdavau, tai del to ir kresuliai  rolleyes.gif  paskui internete informacijos susiradau.

o man sakė, kad gali būti nuo miomos ar cistos g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 08 05, 10:26)

tada man visa gyvenima cistos ir miomos bigsmile.gif
as kai paskaitau kokia medicinos enciklopedija, tai pagal simptomus man puse ligu tinka. doh.gif bet dar nereiskia, kad sergu. juk be to turi buti dar ir kruva kitu pozymiu.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 08 05, 10:26)

Tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 13:02)
Tikrai ne.

o kas?
Atsakyti

Labas vakaras mamytes ir dukrytes 4u.gif

Mano dukrytei 8 metai. Jai prausiantis pastebejau, kad viena krutele pabrinkus, kita, visiskai plokscia. Ar gali buti, kad jai auga krutys?? Klausiau, ar nebuvo uzsigavus, ar pan, sako, kad ne.

Nete radau info, kad krutys pradeda augti apie 8-12 metus, bet man kazkaip ankstoka atrodo g.gif Kiek save pamenu, atrodo veliau, apie 10, metus pradejo g.gif Be to, ji dar man toks vaikas doh.gif Istikro, lengvas sokas istiko del sio pastebejimo, atrodo, katik kudikis buvo...
Atsakyti
brendimas gali prasidėt ir 7 metų. Paprastai apie 7-8 mergaitės gyvenimo metus pirmieji “pabunda” antinkščiai, pradėdami išskirti labai silpnai veikiančius vyriškus hormonus, dėl kurių veiklos gaktos bei pažasčių srityse pradeda dygti plaukeliai, atsiranda aštrokas prakaito kvapas, veido oda tampa riebi, atsiranda spuogų, prasideda spartus augimas. Kadangi poodiniame riebaliniame sluoksnyje antinkščių vyriški hormonai pakeičiami moteriškais, lytinio brendimo pradžioje itin svarbi pakankama kūno masė bei poodinis riebalinis sluoksnis. Tačiau tikrasis lytinis brendimas prasideda praėjus porai metų nuo antinkščių veiklos pradžios, kai smegenyse esantys centrai pradeda išskirti tam tikrus hormonus, kurių veikla tampriai susijusi su kiaušidžių hormonų išsiskyrimu, o į kraujo apytaką “išmetami” moteriški lytiniai hormonai estrogenai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 15 rugpjūčio 2009 - 11:39
QUOTE(yazmin @ 2009 08 14, 23:47)
Mano dukrytei 8 metai. Jai prausiantis pastebejau, kad viena krutele pabrinkus, kita, visiskai plokscia. Ar gali buti, kad jai auga krutys?? Klausiau, ar nebuvo uzsigavus, ar pan, sako, kad ne.
Mano dukrai kritine pradejo augti nuo 8,5 metu 4u.gif plaukuciai nuo 9 metu ,o menisenes prasidejo 11 metu 4u.gif bet jos ugis tada buvo 140 cm- svoris 35 kg doh.gif dabar jau 154cm ir svoris 43 kg labai bijojau kad nebeaugs ,bet viskas dabar gerai thumbup.gif
Cia rasau apie musu problemas kurie buvo doh.gif
Cia
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 15, 14:11)
Mano dukrai kritine pradejo augti nuo 8,5 metu 4u.gif plaukuciai nuo 9 metu ,o menisenes prasidejo 11 metu 4u.gif bet jos ugis tada buvo 140 cm- svoris 35 kg doh.gif  dabar jau 154cm ir svoris 43 kg labai bijojau kad nebeaugs ,bet viskas dabar gerai thumbup.gif
Cia rasau apie musu problemas kurie buvo doh.gif
Cia

Tuomet mano ne vienintele. Beje, maniskes ugis dabar apie 142, svoris apie 30kg. O Jusiskes toks ugis ir svoris, kaip supratau, buvo, kai prasidejo mmm. Bet kodel Jus bijojot, juk prasidejus mmm mergaites augti nenustoja g.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yazmin @ 2009 08 15, 17:17)
Tuomet mano ne vienintele. Beje, maniskes ugis dabar apie 142, svoris apie 30kg. O Jusiskes toks ugis ir svoris, kaip supratau, buvo, kai prasidejo mmm. Bet kodel Jus bijojot, juk prasidejus mmm mergaites augti nenustoja g.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif
as maza 154cm ir vyras 170 cm
tai galvoju jai susirgs anksti ir ne augs, bus maza kaip mamyte blush2.gif
bet auga ir peraugs mamyte biggrin.gif jai bus 160 as busiu laiminga thumbup.gif tiesiog girdejau jog kai pas mergaites prasideda menesines,tai jie nustoja auge.tiesa tai ar ne net nezinau.
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 15, 19:40)
tiesiog girdejau jog kai pas mergaites prasideda  menesines,tai jie nustoja auge.tiesa tai ar ne net nezinau.

netiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 08 15, 19:59)
taip zinau kad ne tiesa ,bet auga jau ne taip sparciai kaip buvo iki menesiniu smile.gif
Atsakyti