Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(Lithium @ 2009 08 15, 19:59)

bet,dauguma gydytojų teigia,kad aukštos merginos prasidėjus mėnesinėms nustoja augti,kiek žemesnės pasitempia pora cm į ūgi,bet tikria labai lėtai ir visai nedaug unsure.gif
Turiu pavyzdžių,kai žmonės augindami labai aukštą dukrą ėjo pas daktarus,nes reikėjo spręst ūgio problemą ir daktarai tvirtino jog prasidėjus mėnesinėms ji nebeaugs,ir iš tikrūjų dabar jai apie 40,o nuo mėnesinių nepaaugo nei veinu cm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 08 16, 09:30)
40,o nuo mėnesinių nepaaugo nei veinu cm unsure.gif
bet mano dukra kai susirgo buvo 140cm , buvo jai 11 metu, o dabar jai 13metu ir jau 154 cm 4u.gif tai uz 2 metus paaugo 14 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 16 rugpjūčio 2009 - 09:21
bet,dauguma gydytojų teigia,kad aukštos merginos prasidėjus mėnesinėms nustoja augti,kiek žemesnės pasitempia pora cm į ūgi,bet tikria labai lėtai ir visai nedaug unsure.gif
Turiu pavyzdžių,kai žmonės augindami labai aukštą dukrą ėjo pas daktarus,nes reikėjo spręst ūgio problemą ir daktarai tvirtino jog prasidėjus mėnesinėms ji nebeaugs,ir iš tikrūjų dabar jai apie 40,o nuo mėnesinių nepaaugo nei veinu cm unsure.gif

mėnesinės tam neturi įtakos ax.gif tiesiog ūgis sparčiausiai auga kaip tik toje brendimo fazėje iki mėnesinių. Tačiau tai nėra taisyklė, nes žmogaus skeletas gali augti iki 21 metų.
Atsakyti

VI-VA-VI, perskaiciau apie jusu problemele, jungiuosi prie tu, kurios tp patirdavo si "malonuma", esu alpusi duse (dekui Dievui, kad ne pilnoje vonioje), autobuse, pakeliui i m-kla ir kit. Dar, mano mamos sesei taip budavo, kol nepagimde pirmo vaiko, o tai ivyko gan velai, apie 30-tus metus. Zinoma ne pries kiekvienas mmm, bet budavo. Dar mano brolio draugei taip kartais buna, yra greitaja kviete i papludimi ir pan., taip kad, tokiu daug. Tikiuosi, mano mazems taip nebus unsure.gif

Jei manoji apstotu augti po pirmu mmm, gal ir gerai, nes jau dabar jos ugis kaip 4-tokes- 5-tokes doh.gif O su vyru, esame kiek aukstesni nei vidutiniai, as 173, jis- 185. Tiesa buve seneliu aukstaugiu. Pagal kazkur isgirsta pseudoteorija, 2 metu vaiko ugi padauginti is 2 ir gausi jo suaugusio ugi. Mano mergina 2-ju buvo 95 cm, reiskias suaugusi 190 doh.gif
Atsakyti
iš tikrūjų dabar jai apie 40,o nuo mėnesinių nepaaugo nei veinu cm unsure.gif
Uzeik cia mirksiukas.gif
Cia 1
Cia 2
Tema idomi

yazmin 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 16 rugpjūčio 2009 - 20:51
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 16, 21:50)

Na,mano žinios tokios,galvojau visad jok jos teisinos,kadangi turiu pavyzdžių,pasirodo klydau,kiekkvienas esam individsas,visi vaikai bręsta skirtingai,auga taip pat 4u.gif
Matyt vieniems pasitvirtina ši taisyklė dėl ūgio,kitoms ne unsure.gif
Atsakyti
man mazdaug pusmetis pries menesines buvo prasidejes augimas didziuliais tempais. per 2 metuas paaugau 25 cm ir 20 kg. kankino koju skausmai del per staigaus augimo.o buvau tokia coliuke iki tol o db tokia nemaza merga kiek stamboka.lb jau daug man atrodo tie mano 60 kg

ps. esu skaiciusi kad mergina/ mergaite visiskai nustoja 2-3 metai po menesiniu. bent jau man tai pasitvirtino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika86: 29 rugpjūčio 2009 - 21:06
Mano dukryte jau senei ne alpo smile.gif o uzvakar vel nualpo ir 3 kartus tualete doh.gif
ir buvo susirgusi menesinemis is ryto.
niekas ne gerdejo, kai atsipeikejo sake sededama an klozeto silpna pasidare verysad.gif ir nukrito verysad.gif kai atsigavo atistojo ir vel nukrito verysad.gif bande pakvesti pagalbos bet ne galejo susaukti ir prie duru vel prarado samone verysad.gif mamytes ,nezinau kuo grebtis blush2.gif man baisu kad 1 karta sale jos nieko nebuvo blush2.gif bet gali pasikartoti ir mokykloi ir lauke doh.gif
oi nezinau ka ir daryti kad alpimas nesikartotu? ax.gif g.gif

prisimeniau,kai dukters brendymas prasidej paaugo per metus 8 cm,o kai tikrinom nugara tai rado stuburo iskreipima,reikejo nesioti korseta.Daktarai sake jog tai nuo greito augimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 29 rugpjūčio 2009 - 22:45
o kaip jai su spaudimu?
nes man dėl jo panašios problemos (o per mėnesines paaštrėja), tai aš jį tiesiog "keliuos" išgerdama kavos arba aratos su ženšeniu.
o gal dabar jai organizmas pasilpęs?
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 08 30, 11:29)
o kaip jai su spaudimu?
Zinai jos spudimas visada buva zemas ax.gif bet pastoruoju metu buvo norma smile.gif
gal jai tas dienos reiketu duoti kavos ax.gif bet jai tik 13m g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 30 rugpjūčio 2009 - 12:09
o gal uztektu ir juodosios arbatos? joje taip pat yra kofeino
Atsakyti
QUOTE(vika86 @ 2009 08 30, 21:27)
o gal uztektu ir juodosios arbatos? joje taip pat yra kofeino
arbatoi ne kofeinas o tininas mirksiukas.gif
zinai pastebejau kaip pas ja tos dienos jai truksta visur druskos ax.gif ir siandien visiems buvo gerai salotose druskos, o jai ne blink.gif dar pridejo sau doh.gif kada paragavau jos salotas oi kaip jauciasi druska doh.gif
Atsakyti