Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(dre @ 2009 10 15, 12:19)
blush2.gif Gal zinote kiek knygynuose kainuoja?
Siandien specialiai ziurejau knygyne, kiek ta knyga kainuoja tai 53,60 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 15, 19:37)
Siandien specialiai ziurejau knygyne, kiek ta knyga kainuoja tai 53,60 lt doh.gif

Aha, būtent už tiek savo dukrai nupirkau, tai patenkinta, vis pasiaktinėja kai laiko turi. smile.gif Gera knygutė tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
galėtų aks nor snukanuot ir į internetą įdėt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 10 15, 20:00)
galėtų aks nor snukanuot ir į internetą įdėt..  ax.gif
jai as tureciau ta knyga padaryciau mirksiukas.gif

Atsakyti
Įdomu bibliotekose nėr? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 10 16, 08:03)
Įdomu bibliotekose nėr?  g.gif

Gera minti davete thumbup.gif ,reikes paieskoti bibliotekoje 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2009 10 16, 08:10)
Gera minti davete  thumbup.gif ,reikes paieskoti bibliotekoje  4u.gif !
Dukra ziurejo bibliotekoje tos knygos ne rado verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Siandien kaip tik nupirkau savo merginai knygele ,,Mergaites knyga" nu labai jau ten aiskiai viskas aprasyta mirksiukas.gif Skaito ji ja ir jei koks terminas nezinomas, nesidrovi ir klausia, o as viska jai isdestau mirksiukas.gif
Pacioje pradzioje bijojau kaip jinai i viska reaguios, bet kai pradejome kalbetis ji priima viska labai naturaliai mirksiukas.gif
Sekmes ir Jums su mergaitemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egidara @ 2009 10 28, 22:33)
Sveikutes,
Siandien kaip tik nupirkau savo merginai knygele ,,Mergaites knyga" nu labai jau ten aiskiai viskas aprasyta mirksiukas.gif Skaito ji ja ir jei koks terminas nezinomas, nesidrovi ir klausia, o as viska jai isdestau  mirksiukas.gif
Pacioje pradzioje bijojau kaip jinai i viska reaguios, bet kai pradejome kalbetis ji priima viska labai naturaliai mirksiukas.gif
Sekmes ir Jums su mergaitemis  4u.gif

o gal skanuosit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egidara @ 2009 10 28, 23:33)
Sveikutes,
Siandien kaip tik nupirkau savo merginai knygele ,,Mergaites knyga" nu labai jau ten aiskiai viskas aprasyta mirksiukas.gif Skaito ji ja ir jei koks terminas nezinomas, nesidrovi ir klausia, o as viska jai isdestau  mirksiukas.gif
Sekmes ir Jums su mergaitemis  4u.gif

kiek metų mergaitei? smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Mano dukryte irgi jau susirgo menesinemis.Nors pries tai ne karta apie tai kalbejome, taciau kai tai ivyko, ji man paskambino issigandusi, kad is uzpakaliuko krajukas bega.Nuraminau, grizusi pabuciavau, paaiskinau dar karta,kad nereikia nieko bijoti, kad tai naturalu, kad ji jau maza moteryte.Is mazos poblemeles pasidareme sau svente, ejome valgyti ledu, kartu isdykavome ir juokemes.Mano mergytei 10 metuku. wub.gif
Atsakyti
oho kaip anksti, man 14 bet dar nieko verysad.gif
Atsakyti