Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(sinse:P @ 2009 10 29, 13:12)
oho kaip anksti, man 14 bet dar nieko  verysad.gif

Aha, 10metų tikrai ankstoka g.gif
Sinse, nenusimink. Viskas ateis savo laiku, galbūt dar neesi pasirengusi tam. Juk būna kad 14 metų mergaitės atrodo kaip vienuolikos. Jei jau prasidėjo augimo šuolis, pradėjo augti krūtys ir plaukai intymiose vietose tada gali pradėti laukti pirmųjų mėnesinių wink.gif
Pirmiausiai paklausk mamos kada jai prasidėjo mėnesinės, panašiu metu gali laukti savųjų smile.gif
Atsakyti
nu atrodau gal kokiu 12, krutys neseniai pradejo augti, auga letai, nieko neturiu, gal kad esu labai liekna, plaukuciai auga jau seniu seniausiai, taip pat isskyros bega jau kokius metus....
Atsakyti
QUOTE(sinse:P @ 2009 10 29, 19:24)
nu atrodau gal kokiu 12, krutys neseniai pradejo augti, auga letai, nieko neturiu, gal kad esu labai liekna, plaukuciai auga jau seniu seniausiai, taip pat isskyros bega jau kokius metus....

Na va, palauk, pakentėk ir sulauksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 10 29, 18:02)
Aha, 10metų tikrai ankstoka g.gif

Nieko čia ankstaus. Pati susirgau 10-ties. Ir pas mus klasėj jau kokios keturios nuo 10 m. serga. Va, kaimynės sesė 9 m. susirgo. Pagal viską dabar mergaitės bręsta greičiau. Todėl ir mėnesinės atsiranda ankščiau.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 10 30, 15:45)
Nieko čia ankstaus. Pati susirgau 10-ties. Ir pas mus klasėj jau kokios keturios nuo 10 m. serga. Va, kaimynės sesė 9 m. susirgo. Pagal viską dabar mergaitės bręsta greičiau. Todėl ir mėnesinės atsiranda ankščiau.

Na taip, keičiasi laikai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 10 29, 08:12)
o gal skanuosit?  bigsmile.gif

Buvau radusi nete nuoroda sios knygutes smile.gif taip pat buvo skanuota, bet kadangi radau pirkti, tai taip ir nebesiunciau ax.gif jei labai reikia galiu paieskoti tos nuorodos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 29, 10:12)
kiek metų mergaitei?  smile.gif

Mums devyneri 4u.gif , bet jau seniai klausineja kas ir kaip ax.gif , manau ji ir is bendraamziu prisiklauso, o as ir knygute tik patvirtina speliones ax.gif
Atsakyti
Dieve mano Dieve...

atrodo rytoj susirgsiu..

nezinau ar juoktis ar verkt... unsure.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mano dukryte susilauke mmm.. Kaip greitai vaikai auga rolleyes.gif jau tikra panele..
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2009 11 04, 23:27)
Pagaliau ir mano dukryte susilauke mmm.. Kaip greitai vaikai auga rolleyes.gif  jau tikra panele..
Sveikinu jusu dukrite wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 04, 23:44)
Sveikinu jusu dukrite wub.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Viena problema maziau doh.gif dabar kaip kitos mergaites
P.S. VI-VA-VI, parasyk atsakyma prasau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elinka @ 2009 11 04, 23:58)
Dieve mano Dieve...

atrodo rytoj susirgsiu..

nezinau ar juoktis ar verkt... unsure.gif

Iš ko sprendi? biggrin.gif . Jeigu pirmą kartą tai nebijok, nes čia dar gali būti apgaulinga mirksiukas.gif . Na, o jeigu tau čia jau n-tasis kartas tai tada juokis, nes geros emocijos visada padeda smile.gif .

fillipa, sveikinu jaunąją moterytę 4u.gif .

Atsakyti
Kuo čia džiaugtis, vajei tapau mažąją moterimi bla bla bla. Man tai tos dienos yra siaubas. Jos varžo. Kai man prasidėjo, tai nebuvo jokio džiaugsmo tik "Ech...prasidėjo doh.gif "
Atsakyti