Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės :)

QUOTE(dumb @ 2009 11 05, 18:23)
Kuo čia džiaugtis, vajei tapau mažąją moterimi bla bla bla. Man tai tos dienos yra siaubas. Jos varžo. Kai man prasidėjo, tai nebuvo jokio džiaugsmo tik "Ech...prasidėjo  doh.gif "
Gal pas tave su skausmais verysad.gif tai isivaizduoju kaip sunku tau 4u.gif
Atsakyti
jei skausmingos tai taip vargas. as tai nieko nejauciu isviso biggrin.gif galiu daryt ka noriu biggrin.gif tik tiek kad nejauciu ir kai jau ateina tad kartais uzklumpa netiketai unsure.gif bet siiap labai gerai man taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2009 11 05, 18:23)
Kuo čia džiaugtis, vajei tapau mažąją moterimi bla bla bla. 

na liūdėt irgi nėra dėl ko.. daugiau pozityvumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 05, 23:40)
Gal pas tave su skausmais verysad.gif tai isivaizduoju kaip sunku tau 4u.gif

oj nefaina kai taip.
aš taip kiekvieną mėnesį po savaitę kaip idiotė mokykloj koridoriuose tupinėju, o per pamokas raitausi suole. ir vaistai nepadeda. jokie sad.gif tas ir yra linksmiausia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 06 lapkričio 2009 - 04:28
QUOTE(Gegytė @ 2009 11 06, 04:27)
oj nefaina kai taip.
aš taip kiekvieną mėnesį po savaitę kaip idiotė mokykloj koridoriuose tupinėju, o per pamokas raitausi suole. ir vaistai nepadeda. jokie sad.gif tas ir yra linksmiausia. ax.gif
console.gif o tu kreipiasi pas ginekologe?zinai reikia pasirodyti daktari ,gal kitus vaistus paskirs ,ir tau nebus tokia kancia verysad.gif o kiek dienu sergi?
tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 06 lapkričio 2009 - 13:19
QUOTE(dumb @ 2009 11 05, 19:23)
Kuo čia džiaugtis, vajei tapau mažąją moterimi bla bla bla. Man tai tos dienos yra siaubas. Jos varžo. Kai man prasidėjo, tai nebuvo jokio džiaugsmo tik "Ech...prasidėjo  doh.gif "

man lygiai tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2009 11 05, 12:28)
Iš ko sprendi?  biggrin.gif . Jeigu pirmą kartą tai nebijok, nes čia dar gali būti apgaulinga  mirksiukas.gif . Na, o jeigu tau čia jau n-tasis kartas tai tada juokis, nes geros emocijos visada padeda  smile.gif .

Mano istorija:(vis delto susirgau blush2.gif )

Is toleto pasigirsta tylus balselis:
-mamyte....susirgau.......
Mamos zingsniai pasigirsta koridoriuje ir kaip viesulas ji atskuba pas savo dukryte,o toji tyliai prisiglaudzia ir tylus kukciojimas pranesa, kad ji jau verkia.Tokia maza..ir tokia didele..bet verkia.Verkia.VERKIA!
Jokie zodziai negali jos paguosti.jokie.Tai tiesiog reikia istverti...

SVEIKA ATVYKUSI I MOTERU PASAULI,MERGYT!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elinka @ 2009 11 12, 20:43)

Mamos zingsniai pasigirsta koridoriuje ir kaip viesulas ji atskuba pas savo dukryte,o toji  tyliai prisiglaudzia ir tylus kukciojimas pranesa, kad ji jau verkia.Tokia maza..ir tokia didele..bet verkia.Verkia.VERKIA!

kaip graziai tu papasakojei net as cry.gif puiki tu mamyte wub.gif
Sveikinimai oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 11 12, 21:46)
kaip graziai tu papasakojei net as cry.gif puiki tu mamyte wub.gif
Sveikinimai  oro_buckis.gif

Ji ne puiki mamytė,o puiki dukrytė.
Atsakyti
QUOTE(Elinka @ 2009 11 12, 21:43)

Mamos zingsniai pasigirsta koridoriuje ir kaip viesulas ji atskuba pas savo dukryte,o toji  tyliai prisiglaudzia ir tylus kukciojimas pranesa, kad ji jau verkia.Tokia maza..ir tokia didele..bet verkia.Verkia.VERKIA!

Sveikinu mirksiukas.gif !

Turiu aš bėdą. Užvakar apturėjau „malonumą” rast kelnaitėse raudoną dėmelę (iš karto sakau čia jau man n-tasis kartas)... Ir užvakar vakare aš alpau blink.gif ! Nu neatsijungiau visai, bet alpau. Kaip čia aiškiau paaiškinus-aptemo akyse ir linko kojos, bet aš kažkaip susiprotėjau, kad reikia atsisėst ant grindų doh.gif . Tai va, o vakar visą dieną skaudėjo pilvą, pykino ir pnš. unsure.gif . Tada vakare dar strėnas skaudėjo. Vienu žodžiu, ar čia normalu? Ir apskritai ką daryt, kad neskaudėtų, nes aš vėl eilinį kartą įkaliau nošpos ir atsiguliau...
Atsakyti
Sveikutes,mano dukrytei 10m.Vakar mokykloj labai suskaudo pilva,nuejo i tualeta- pamate kraujo(bet,sake,visai nedaug).Dar lasas vakare buvo.Daugiau-nieko. Ar tai jau kaip menesines,ar dar turetu kartotis kelis kartus?Maniau,kad as tam jau pasiruosusi,mes esam apie tai snekejusios,bet kai ji man pasake-labai pasimeciau verysad.gif ,nezinau,ar cia reikia dziaugtis,ar ne.
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2009 11 13, 17:46)
Sveikutes,mano dukrytei 10m.Vakar mokykloj labai suskaudo pilva,nuejo i tualeta- pamate kraujo(bet,sake,visai nedaug).Dar lasas vakare buvo.Daugiau-nieko. Ar tai jau kaip menesines,ar dar turetu kartotis kelis kartus?Maniau,kad as tam jau pasiruosusi,mes esam apie tai snekejusios,bet kai ji man pasake-labai pasimeciau verysad.gif ,nezinau,ar cia reikia dziaugtis,ar ne.

Galit būti rami-tai mėnesinės. Na nebent kažkoks išskirtinis mot. organų susirgimas ir kraujuoja dėl to g.gif . Šiaip pirmosios mėnesinės dažniausiai nebūna labai gausios schmoll.gif .
Atsakyti