Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Saulute77 @ 2009 06 09, 20:49)
How often do you visit Kosovo?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Saulute77,2009 06 09, 21:49]
How often do you visit Kosovo?
[/qu

siaip man irgi tokia forma priimtinesne...bet kaip suprantu jai reikia kad butu su "are", nes pirmiau klausimas buvo su " were"
Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2009 06 09, 13:16)
Pernai mokykliniam ketvertui lygtai 36 užteko, kartelė nuleista, o kaip šiais metais dar neaišku, šiandien ryte m-kloj žiūrėjo, dar balų nebuvo. Matematikos, kiek žinau, šiais metais kartelė nuleista labai palyginus su pernai.

man dabar planai ir visi kiti popieriai labiausiai gyvenimą trumpina...

O kur ziurejo? Kelte? g.gif
Papildyta:
QUOTE(giedradi @ 2009 06 09, 11:52)
mes del kitu metu nieko nezinom, nei kruviu nieko, ka jau kalbet apie planus
Mazdaug 38-39 balus, manau 40 garantuotai bus islaikyta

Tokiu atveju mano viena mergicka irgi bus neislaikius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 06 10, 00:05)
O kur ziurejo? Kelte? g.gif
Papildyta:

Tokiu atveju mano viena mergicka irgi bus neislaikius  unsure.gif

mes jau siandien turim atsakymus, kartele tikrai labai smarkiai nuleista zemyn, kad ziurejom kad 4 gautusi, o gavosi kai kur net 5.
Atsakyti
Tai, kiek 4 surinkt reikejo, man taip niekas ir nepasake.... g.gif
Atsakyti
Pasakyčiau, jei žinočiau...
Atsakyti
Tai įdomu jei pvz šįmet surinko kokius 35 balus ar išlaikė ar ne? Nes mano viena mergička surinko 61 tašką, tai jai balas 6.
Atsakyti
41t. - 4 (nežinau ketverto minimalaus taškų skaičiaus)
45t - 51t. - 5
Mokyklinis

Su tuo skaičiavimu, tai neteisinga. Pvz. Vokiečių MBE - 35t. jau buvo penki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 13 birželio 2009 - 12:08
QUOTE(stazyte @ 2009 06 13, 13:05)
41t. - 4 (nežinau ketverto minimalaus taškų skaičiaus)
45t - 51t. - 5
Mokyklinis

Su tuo skaičiavimu, tai neteisinga. Pvz. Vokiečių MBE - 35t. jau buvo penki  doh.gif

Butent labai neteisinga, anglu kalbos kartele labai aukštai užkelta.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 06 12, 09:27)
Tai įdomu jei pvz šįmet surinko kokius 35 balus ar išlaikė ar ne? Nes mano viena mergička surinko 61 tašką, tai jai balas 6.

Mano viena mergicka irgi surinko 35taskus ir gavo 4 ax.gif
Atsakyti
nežinau, ar čia rašau... bet gal žinot, kur reikia anglų kalbos mokytojo darbo kaune? būtų gerai, aišku, gimnazijoj, bet dar geriau kokioj katalikiškoj mkloj...girdėjau vyturio nuo žolinių taps katalikiška, bet kiek girdėjau, darbo ten nelabai...šv.mato -katalikiška, ažuolo--- pavadavau 2m krikščioniškoj mkloj, dar prieš tai pusę metų- iki vaiko gimimo...bet privačiai [atirties su mokiniais namuose turiu n metų...
Atsakyti
sveikos,

gal truputi ne vietoje, bet gal kam idomu siais sunkiais laikais.
ieskau anglu ir vokieciu kalbos mokytojos sau, mokytis individualiai. anglu - lygis nulinis, gerai butu pradeti nuo to kad ismokciau labai gerai skaityti ir nebijociau bent jau burnos praverti.
vokieciu - seniai bekalbejau.
noriu pabandyti mokytis abi kalbas is karto, jas lyginant, tiesiog gal man taip aiskesne anglu kalba bus.

Atsakyti