Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Afrodite69 @ 2009 06 17, 20:27)
Man iskylo neaiskumu,gal kuri galit paaiskinti blush2.gif zodziu,radau darbo skelbima,kur parasyta kad pilnas etatas ir bus 18val.Kai kalbejausi su direktore tai ji man paaiskino,kad valandos parase pagal nauja sistema,o pagal senaja gautusi 36val g.gif
kazkokia nauja sistema yra?
mat,as jos paklausiau kaip cia iseina kad turesiu tiek daug klasiu ir tiek mazai pamoku iseina,o ji man taip ir paaiskino,kad cia pagal naujus reikalavimsu raso.
Na,36val.daug tikrai,bet is dalies ir alga nebloga turetu buti,manau apsimokes man tada dirbt 60km.nuo gyvenamosios vietos ax.gif ka jus manote?

manau kontaktines valandos tai 18, o cia plius pasiruosimai, taisymai ir t.t.
Atsakyti
smile.gif na as dar paklausiu...gal kas nors jau gavo amberstar sertifikatus?
vis dar tikiuosi nors buvo parasyta kad visiems mokytojams ir dalyvavusiems mokiniams issiusta geguzes men, tiksliai nebepamenu dienos...bet iki siol dar nieko negavom, dar buvau parasius laiska ir pasiteiravau, bet niekas neatsiliepe...
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 06 18, 16:49)
smile.gif  na as dar paklausiu...gal kas nors jau gavo amberstar sertifikatus?
vis dar tikiuosi nors buvo parasyta kad visiems mokytojams ir dalyvavusiems mokiniams issiusta  geguzes men, tiksliai nebepamenu dienos...bet iki siol dar nieko negavom, dar buvau parasius laiska ir pasiteiravau, bet niekas neatsiliepe...

Nieko negavom schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena dar kateli

Mums iskilo klausimas ar būtų mokytojų norinčių bendradarbiauti kuriant anglų kalbos plakatų seriją. Jeigu kam butų idomu rasykit man i az. kokios butu is Jūsų pusės bendradarbiavimo sąlygos ir pasiūlymai. Iš savo pusės kol kas nieko negaliu pazadet, nes kol kas dirbam su kitais dėstomais dalykais, o su anglų kalba ruošiamės pradėt dirbt netolimoje ateityje ir šiuo metu renkame tam informaciją.

Iš anksto dėkui
Atsakyti
O su amberstaru ziuriu kaip pernai tas pats niekas nesikeicia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 06 19, 21:44)
O su amberstaru ziuriu kaip pernai tas pats niekas nesikeicia.  unsure.gif

smile.gif bet pernai bent atsiprase ir pranese kad persius is naujo...o dabar isvis jokios zinios
Atsakyti
Beje o Jus gavot pazymejimus uz atnaujintu programu seminarus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 06 21, 12:43)

Mes gavom savaites pradzioj 4u.gif
Atsakyti
Na gal ir as dar gausiu ax.gif
Trečiadieni rusu mokytojos uzklausia, sako nepergyvenk gausi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 06 21, 12:43)

na man tai iskart atidave, ta prasme antraja seminaro diena smile.gif
Atsakyti
Kaip gyvenat? Tylu čia smile.gif

Klausykit, kokiuose konkursuose ar renginiuose Jus dalyvaujat? Aš kol kas vaikus teprikalbinau dalyvauti Tavo žvilgsnis projekte... Kitais metais norėčiau su jais dar kur nors sudalyvauti, ka galėtumėte pasiūlyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 06 24, 12:25)
Kaip gyvenat? Tylu čia smile.gif

Klausykit, kokiuose konkursuose ar renginiuose Jus dalyvaujat? Aš kol kas vaikus teprikalbinau dalyvauti Tavo žvilgsnis projekte... Kitais metais norėčiau su jais dar kur nors sudalyvauti, ka galėtumėte pasiūlyti? smile.gif

Mes dar kenguroj anglu kalbos dalyvaujam smile.gif
Atsakyti