Laba diena
Norėčiau iškart prisitatyti, kad nesu mokytoja, bet paskutiniu laiku pradejau dirbti su vienu projektu. Norime mokytojams pasiūlyti plakatus kaip mokomąją medžiagą. Šiuo metu intensyviai ruošiam plakatus pradinukams, lietuvių kalbai, tariamės su fizika, chemija bei matematika. Šiaip būtų labai smalsu sužinoti Jūsų nuomone ar būtų naudingi plakatai kaip vizuolinė priemonė Jūsų dėstomai anglų kalbai. Gal būtų kokie konkretūs paziūlymai ar pastabos. Iš anksto dėkui už išsakytas nuomones
QUOTE(*Lanta* @ 2009 06 16, 21:42)
Laba diena
Norėčiau iškart prisitatyti, kad nesu mokytoja, bet paskutiniu laiku pradejau dirbti su vienu projektu. Norime mokytojams pasiūlyti plakatus kaip mokomąją medžiagą. Šiuo metu intensyviai ruošiam plakatus pradinukams, lietuvių kalbai, tariamės su fizika, chemija bei matematika. Šiaip būtų labai smalsu sužinoti Jūsų nuomone ar būtų naudingi plakatai kaip vizuolinė priemonė Jūsų dėstomai anglų kalbai. Gal būtų kokie konkretūs paziūlymai ar pastabos. Iš anksto dėkui už išsakytas nuomones
Aišku plakatai labai naudinga priemonė

Tik abejoju ar šiais laikais kai net vadovėliams labai taupo ir prašo mokytojų naujų neužsakinėti kaip nors išsiversti su senais ir pan.... skirs pinigėlių plakatams įsigyti...
Kol kas aš vaizdines priemones ruošiu pati, arba kartais pavyksta gauti kokių nors nemokamų dalykėlių, kuriuos "paremontavus" gali tikrai puikius plakatus pasidaryti

NA čia tik mano nuomonė

Dėkui už nuomone, tikiuosi bus ir daugiau
Na krizė juk neamzina ir ne pirma ir manau ne paskutinė.
Dar turiu toki klausimėli. ar yra dar koks nors internetinis puslapis, kur susibega mokytojai??? Labai butų naudinga žinot daugiau atsiliepimų. Ar ir šitoj vietoj tik supermama gelbsti???
Dar turiu toki klausimėli. ar yra dar koks nors internetinis puslapis, kur susibega mokytojai??? Labai butų naudinga žinot daugiau atsiliepimų. Ar ir šitoj vietoj tik supermama gelbsti???
QUOTE(*Lanta* @ 2009 06 16, 22:50)
Dėkui už nuomone, tikiuosi bus ir daugiau
Bent jau aš kitų vietų nežinau

O plakatai, mano nuomone, reikalingas dalykas

Asmeniškai man patinka linksmi, spalvingi plakatai, o ypač didelis pliusas(man) jei jie humoro forma perteikia medžiagą...

Laba diena
Labai gera mintis tie plakatai perteikiami su humoru, bet gal esate mate ar turite tokiu plakatu pavyzdziu. vien tam, kad mūsų maketuotojai susidarytų vaizdą
Labai gera mintis tie plakatai perteikiami su humoru, bet gal esate mate ar turite tokiu plakatu pavyzdziu. vien tam, kad mūsų maketuotojai susidarytų vaizdą
QUOTE(pulina @ 2009 06 17, 16:00)
Bent jau aš kitų vietų nežinau
Asmeniškai man patinka linksmi, spalvingi plakatai, o ypač didelis pliusas(man) jei jie humoro forma perteikia medžiagą...

ir vaikams labai patinka plakatai su humoru

Man iskylo neaiskumu,gal kuri galit paaiskinti
zodziu,radau darbo skelbima,kur parasyta kad pilnas etatas ir bus 18val.Kai kalbejausi su direktore tai ji man paaiskino,kad valandos parase pagal nauja sistema,o pagal senaja gautusi 36val
kazkokia nauja sistema yra?
mat,as jos paklausiau kaip cia iseina kad turesiu tiek daug klasiu ir tiek mazai pamoku iseina,o ji man taip ir paaiskino,kad cia pagal naujus reikalavimsu raso.
Na,36val.daug tikrai,bet is dalies ir alga nebloga turetu buti,manau apsimokes man tada dirbt 60km.nuo gyvenamosios vietos
ka jus manote?

mat,as jos paklausiau kaip cia iseina kad turesiu tiek daug klasiu ir tiek mazai pamoku iseina,o ji man taip ir paaiskino,kad cia pagal naujus reikalavimsu raso.
Na,36val.daug tikrai,bet is dalies ir alga nebloga turetu buti,manau apsimokes man tada dirbt 60km.nuo gyvenamosios vietos

QUOTE(*Lanta* @ 2009 06 17, 16:18)
Laba diena
yra tokia knygute "Anglų kalbos gramatika paveikslėliuose" nedidelė, žalia , išleista senokai, metų nematau nes jau viršelio nebėr

va joj man patinka laikų pavaizdavimas

QUOTE(Afrodite69 @ 2009 06 17, 19:27)
Man iskylo neaiskumu,gal kuri galit paaiskinti
zodziu,radau darbo skelbima,kur parasyta kad pilnas etatas ir bus 18val.Kai kalbejausi su direktore tai ji man paaiskino,kad valandos parase pagal nauja sistema,o pagal senaja gautusi 36val
ka jus manote?

O kokia cia nauja sistema?

QUOTE(Dinariuke @ 2009 06 18, 12:35)
as ir pati nezinau

Tai jei ji man sake kad pagal sena iseina 36val. tai iseina kad ta1val.pagal nauja jau bus 2

QUOTE(Afrodite69 @ 2009 06 18, 11:43)
as ir pati nezinau
sakau kai pradejom kalbetis su direktore,as ir paklausiau tiek daug klasiu reiks mokinti,kaip iseina tik 18 val.tai ji man paaiskino kad ji raso pagal sistema kazkokia kuri isigalios lygtais nuo rugsejo 1d.
Tai jei ji man sake kad pagal sena iseina 36val. tai iseina kad ta1val.pagal nauja jau bus 2
nes skaiciau straipsni ir gava kraipiau kai kazkur buvo parasyta kad mokytojai maximum gales tureti 15 val.-galvoju nieko sau..o matyt jie turejo omenyje pagal sena 30val.Na as taip suvokiu,bet zinai kai as atsilikau nuo svietimo sistemos reformu tai nelabai ir zinau todel ir kitu klausineju 

Dabar kaip durna jauciuos, nes nelabai suprantu apie ka tu cia kalbi.

QUOTE(Dinariuke @ 2009 06 18, 12:52)
neiimki i galva,as garsiai tik samprotauju

Skelbime del darbo buvo parasyta taip;Anglų kalbos mokymas nuo pradinės iki 12 klasės. Pilnas darbo krūvis, 18 pamokų.
Man kazkaip iskylo klausimas,jei destysiu nuo 2 iki 12 klases-tai kodel tik 18val?

Plius dar kad nurodyta skelbime buvo darbo laikasPer savaitę: 40 val.
Tai va pati as nieko nesusigaudau

O direktore aiskino kad tipo gaunasi 36 valandos,zodziu ai nekreipkit demesio,bandysiu kazkaip aiskintis