Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(jugeta @ 2009 06 24, 12:25)
Kaip gyvenat? Tylu čia smile.gif

Klausykit, kokiuose konkursuose ar renginiuose Jus dalyvaujat? Aš kol kas vaikus teprikalbinau dalyvauti Tavo žvilgsnis projekte... Kitais metais norėčiau su jais dar kur nors sudalyvauti, ka galėtumėte pasiūlyti? smile.gif

Dar amberstar
Atsakyti
labux... pasikartosiu, ar dar niekas neturite mokyklinio egzamino vertinimo instrukcijos ( atsakymu) , buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 06 24, 14:46)
Dar amberstar

sita ir kengura as zinau, bet maniau, gal dar kur nors dalyvaujate? pavyzdziui as su savo anglu k. bureliu dalyvavau konkurse "zaliausia mokykla"

pas mus labai ragina visur dalyvauti, tai kadangi sekanciais metais nusimato daugiau laisvo laiko mokykloje, tai pamaniau - o kodel gi ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 06 30, 12:52)
labux... pasikartosiu, ar dar niekas neturite  mokyklinio egzamino  vertinimo instrukcijos ( atsakymu) , buciau labai dekinga.

Turiu, bet neturiu kur nuskanuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 07 01, 00:19)
Turiu, bet neturiu kur nuskanuot  doh.gif

kaip gaila sad.gif
Atsakyti
O beto dabar nebepamenu kur nukišau unsure.gif
Atsakyti
jei kada kuri mergytės rastumėte ar turėtumėte mokyklinio egzamino vertinimo instrukcija (ats) , bučiau labai labai dėkinga,įdėkite i mūsų e mailą arba
vilmine.k@gmail.com
Atsakyti
Labutis, ziuriu visos atostogaujat, nebesilankot siam forume. Bet tikiuosi i mano prasyma vis kas nors atsilieps.....
Gal kas mokinat pradinukus ir turit mokymo planus 2-3-4 klasem?
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
O aš būčiau labai dėkinga už informaciją apie laisvas darbo vieteles anglistėms mokyklose su pradinukais (Vilniuje). smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip sekasi kolegems atostogauti?
Kas naujesnio?Kazkaip kai vasara tai taip pritylo musu temute,o as jusu pasiilgstu blush2.gif Pas mane nieko naujo,vis dar ieskaus darbo ir jau nuo tos paieskos ziuriu man nervine sistema nebe laiko,laukiu rugpjucio bet su toooookia baime,kad visur bus tik NE.
tokios naujienos pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite69, reikia tikėti, kad pasiseks rasti darbuką, to ir linkiu..aš pati likau su 17 pamokų, o dar mažins atlyginimą, bet džiaugiuosi, kad iš vis turiu darbą.
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 07 15, 13:05)
Afrodite69,  reikia tikėti, kad pasiseks rasti darbuką, to ir linkiu..aš pati likau su 17 pamokų, o dar  mažins atlyginimą, bet džiaugiuosi, kad iš vis turiu darbą.

eh, o man 16 beliko g.gif

kaip ir sakai , reikia dziaugtis, kad yra dar nors kiek to darbo,,,, unsure.gif
Atsakyti