Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metukų vaiką leisti i darželį?

as pati seip esu uz darzelius nes vaikas bendrauja su savo bendraamziais mokosi apsiginti save ir bendrauti su vaikais.bet kai mano tikia maminuke tai neznau kaip cia bus noreciau pradet leisti nuo 3metuku,bet ziuresim kaip bus,seip manoji mergaite myli vaikus ir zaidzia su jais tada net ir manes nebereikia bet buna kad jei as vienam o ji su vaikais kitam kambari retkarciais ateina patikrint ar as esu vietoj biggrin.gif tik kad sunku kai darzeliuose tai puola ligos vaikus ir ju nieks taip nepriziuri kaip mes priziurim mamos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ispanija650 @ 2009 05 12, 12:09)
tik kad sunku kai darzeliuose tai puola ligos vaikus ir ju nieks taip nepriziuri kaip mes priziurim mamos. ax.gif

pritariu ax.gif
Atsakyti
Pradėjom leisti 2,5 metuku. Atrodė labai mažytė, todėl vesdavom tik pusdieniui, miegoti gryždavom namo. Aišku turėjau galimybę (nuo 5 sav. dėl gresiančio persileidimo buvau namuose). O jau kaip sirgo, beveik ištisai, bet užtat šiemet jau turi imunitetą ir taip dažnai neserga smile.gif . Man atrodo, kad geriau jaustūsi darželyje, visai nieko blogo lopšiuką palankyti, nes ten auklėtojos turi mažiau vaikučių, mažiai dėmesio daugiau gauna.
Atsakyti
Mes uzsirasem nuo 2.4 metu, o kaip ten bus ziuresime 4u.gif
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif

as manau, kad vaikui geriausia eiti link treciu metuku i darzeli, nors yra vaikuciu, kurie ir mazesni gana greitai pritampa smile.gif mes bandeme eiti 1.6 men, bet buvo blogai, klykdavo baisiai, tai net ir nebevedziau, tada pradejome eiti 2 metuku, sunkiai pratinosi maziuke, kai jau situacija pradejo gereti, dvi savaites ejom kazkur po 2 - 2.5 val., tai susirgo ir vel u menesius neina. Atsimena aukletoja (kauka lotuliukas.gif ), vaikus, draugus, parodo, kur jos darzelis, bet nenori eiti. Nezinau, kaip bus... manau 3 metu vaikas jau kitaip reaguotu, bet cia nuo vaiko priklauso smile.gif
Atsakyti
mes jau koki menesi lankom, jai tai aisku lankimu galima pavadinti, nes 5 dienas lankom ir pusantros savaites sergam doh.gif . rytoj vel einam idarza, idomu kaip ilgam si karta
Atsakyti
seip saviske jauciu teks vesti nuo rugsejo, nors noreciau tik nuo kokiu triju. zodziu bus matyti.
Atsakyti
Nesakyčiau kad viskas priklauso nuo vaiko amžiaus, vaikas pasiruošęs į darželį, kai gali savarankiškai pavalgyt, apsirengti. Nedaug yra vaikučių, kurie palikti neverkia, neieško mamos. Mano mamyčiukas žygiuos nuo rugsėjo, jaučiu, kiek bus ašarų doh.gif Jam bus tada 2,8m.
Atsakyti
mes savo dukrą pradėjome leisti nuo dviejų metų,pradžioje aišku jai buvo nelengva,pati nevalgė,nenorėjo vaikščioti visko bijojo,bet po keleto mėnesių tie nepatogumai pas vaiką dingo,dabar ji daug dainuoja,šoka yra drasi ir savarankiška 4u.gif
Atsakyti
gerai, jeigu neserga vaikutis, nes kai prasideda ligos 1 savaitę eina, o po to mėnesiuką namučiuose atserga, tai manau tikrai dar neapsimoka leisti, nes už darželį vis tiek mokėti reikia, o vaikutis dienas namuose leidžia. g.gif gerai, jei stipresnis vaikelio imunitetas, bet tokių išimtys cool.gif
Atsakyti
Greiciausiai, kad pradesiu vesti nuo 2metu, nors jei butu mano valia ir nereiketu skubeti i darba, tai tikrai tik nuo triju metuku pradeciau leisti.... Baisu kai tik pradeda lankyti tai ir serga pastoviai.... doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mes savo gražuolę užrašėm nuo rugsėjo 1d. į darželį, tai kaip "mokinukė" žygiuos ax.gif Ir nemanau, kad darželyje vaikams blogai, juk sutikime kad ne visada patys tėveliai turi galimybių kasdien užsiimti su vaiku, o ten jie ir dainelių ir eilėraštukų išmoksta, ir darbelius visokius daro.. Galų gale ir bendravimas su bendraamžiais tikrai į naudą.. jie pasidaro savarankiškesni.. thumbup.gif
Dėl ligų tai sutinku 100 proc. Vyresnėlį pradėjau leisti anksti, metukų laiko, tai iš ligoninių neišsikapstėm. Prasirgom visais įmanomais virusais doh.gif Bet labai tikiuosi, kad mažoji bus stipresnė šiuo atžvilgiu. O jau ir nueis dviejų metukų..
Manau su ja ir taip mažiau bus problemų, nes dabar kai nueinam pasiimti brolio iš darželio, tai ta pirmoji nulekia į grupę ir net neiškrapštysi hihihi.gif kiek ašarų būna kai jau reikia išeiti lotuliukas.gif
Atsakyti