pasakosiu as savo patirti su darzeliais.
Pradejau leisti i darzeli 2 metu 2 men. Viskas buvo gerai, ejo noriai. Antra diena pasiliko net pietu miegoti.
Vedziau tik del to, kad buvau apsviesta taip ir visaip kitaoip, kad as savo vaiko tiek neislavinu, kad nieko neismokau

Dar man sake bus sese, sunku man bus du auginti

O geriau buciau neleidus. Nuo rugsejo iki sausio 4 kart antibiotikai be tik vyresniajam broliui bet ir mazylei

Buvo ne tai kad lengviau, o man buvo tragedija. Pastoviai namie namie ir namie. IKi darzelio nezinojom ka reiskia sirgti.
Kai pardejom eiti i darzeli, buvo be pamperso, pats valge, be soskes.Vienu zodziu kaip priklauso. Pradejus eiti kasdiens slapios kelnes, pasirodo ji ten ir maitindavo

Ko jau nuo 1.2 m nebuvo. Ismokt nieko neismoko, nes tik pradeda ka mokytis serga, ateina jau kitka mokosi. Nuo sausio niekur nebeinam. Man istikruju net lengviau sudviem namie.Kur norim ten einam, ka norim ta veikiam. Uzsiemimu turim daug, tik laiko truksta

Draugu vaiku turim taip pat nemazai. Ir kas kesiciausia bunam su vaikais, parduotuvese, bet vaikai jokiu virusu nepasigauna

O darzeli kazkodel visi serga. Turetu darzelio aukletojom moketi alga pagal vaiku skaiciu, gal tada kitaip ziuretu
Mazyles tikrai nevesiu i darzeli. Ir taip vaikui be 3 metu nera ko ten eit. Tik nuo tokio maziaus vaikam atsiranda bendravimo su aplinka poreikis.
O jei bus galimybe (pasistengsiu kad butu tokia

) isvis abu vaikai eis tik i paruosiama grupe pries mokykla.