Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metukų vaiką leisti i darželį?

Mano dičkis pradėjo lankyti 2 metų, tai pirmą savaitę buvo labai gerai, antrą-paašarodavo rytais. O paskui viskas susitvarkė, nemo eiti nenorėdavo. Sirgo mažai ir tik per masinius visis grupės virusus.
Mažė į darželį eis šį rudenį, jai irgi bus jau du metukai.
Manau bus viskas gerai, nes dabar nuėjus su ja kartu pasiimti brolio, laksto ten kaip žuvis vandeny, tikiuosi, kai riekės- irgi gerai jausis ir labai mamos nepasiges. rolleyes.gif
Atsakyti
Manau kiekvienam individualiai ateina tas noras eiti i darzeli smile.gif ,as savaji pradejau leisti beveik 2 metuku, viskas butu puiku,jei ne tos ligos,kuriu nebeimanoma atsiginti verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
as savo mazyli pradejau vesti dvieju metuku su biski bet iki dabar dar einam su asarom
Atsakyti
manau nuo 3 pats tas,jei zinoma labai reikia,bet siaip tikiuosi kad neprireiks,nemegstu as ju schmoll.gif
Atsakyti
pasakosiu as savo patirti su darzeliais.
Pradejau leisti i darzeli 2 metu 2 men. Viskas buvo gerai, ejo noriai. Antra diena pasiliko net pietu miegoti.
Vedziau tik del to, kad buvau apsviesta taip ir visaip kitaoip, kad as savo vaiko tiek neislavinu, kad nieko neismokau doh.gif Dar man sake bus sese, sunku man bus du auginti doh.gif O geriau buciau neleidus. Nuo rugsejo iki sausio 4 kart antibiotikai be tik vyresniajam broliui bet ir mazylei verysad.gif Buvo ne tai kad lengviau, o man buvo tragedija. Pastoviai namie namie ir namie. IKi darzelio nezinojom ka reiskia sirgti.
Kai pardejom eiti i darzeli, buvo be pamperso, pats valge, be soskes.Vienu zodziu kaip priklauso. Pradejus eiti kasdiens slapios kelnes, pasirodo ji ten ir maitindavo blink.gif Ko jau nuo 1.2 m nebuvo. Ismokt nieko neismoko, nes tik pradeda ka mokytis serga, ateina jau kitka mokosi. Nuo sausio niekur nebeinam. Man istikruju net lengviau sudviem namie.Kur norim ten einam, ka norim ta veikiam. Uzsiemimu turim daug, tik laiko truksta thumbup.gif Draugu vaiku turim taip pat nemazai. Ir kas kesiciausia bunam su vaikais, parduotuvese, bet vaikai jokiu virusu nepasigauna g.gif O darzeli kazkodel visi serga. Turetu darzelio aukletojom moketi alga pagal vaiku skaiciu, gal tada kitaip ziuretu doh.gif
Mazyles tikrai nevesiu i darzeli. Ir taip vaikui be 3 metu nera ko ten eit. Tik nuo tokio maziaus vaikam atsiranda bendravimo su aplinka poreikis.
O jei bus galimybe (pasistengsiu kad butu tokia rolleyes.gif ) isvis abu vaikai eis tik i paruosiama grupe pries mokykla.
Atsakyti
as saviski vesiu nuo 2,5 metuku
labai pergyvenu ir del to kaip pritaps ir del ligu g.gif , bet jei matysiu kad reikalai blogi tai atidesiu darzeli velesniam laikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 05 31, 19:26)
pasakosiu as savo patirti su darzeliais.
Pradejau leisti i darzeli 2 metu 2 men. Viskas buvo gerai, ejo noriai. Antra diena pasiliko net pietu miegoti.
Vedziau tik del to, kad buvau apsviesta taip ir visaip kitaoip, kad as savo vaiko tiek neislavinu, kad nieko neismokau  doh.gif Dar man sake bus sese, sunku man bus du auginti  doh.gif  O geriau buciau neleidus. Nuo rugsejo iki sausio 4 kart antibiotikai be tik vyresniajam broliui bet ir mazylei  verysad.gif  Buvo ne tai kad lengviau, o man buvo tragedija. Pastoviai namie namie ir namie. IKi darzelio nezinojom ka reiskia sirgti.
Kai pardejom eiti i darzeli, buvo be pamperso, pats valge, be soskes.Vienu zodziu kaip priklauso. Pradejus eiti kasdiens slapios kelnes, pasirodo ji ten ir maitindavo  blink.gif  Ko jau nuo 1.2 m nebuvo. Ismokt nieko neismoko, nes tik pradeda ka mokytis serga, ateina jau kitka mokosi.  Nuo sausio niekur nebeinam. Man istikruju net lengviau sudviem namie.Kur norim ten einam, ka norim ta veikiam.  Uzsiemimu turim daug, tik laiko truksta  thumbup.gif   Draugu vaiku turim taip pat nemazai. Ir kas kesiciausia bunam su vaikais, parduotuvese, bet vaikai jokiu virusu nepasigauna  g.gif  O darzeli kazkodel visi serga. Turetu darzelio aukletojom moketi alga pagal vaiku skaiciu, gal tada kitaip ziuretu  doh.gif
Mazyles tikrai nevesiu i darzeli. Ir taip vaikui be 3 metu nera ko ten eit. Tik nuo tokio maziaus vaikam atsiranda bendravimo su aplinka poreikis.
O jei bus galimybe (pasistengsiu kad butu tokia  rolleyes.gif  ) isvis abu vaikai eis tik i paruosiama grupe pries mokykla.

Dėl ligų, iš savo aplinkos žinau kelias daržiukų šeimininkėles, kurios pasakojo, kaip auklėtojos "pasilengvina" sau darbą... Specialiai daro viską, kad tik tie vaikai sirgtų: tyčia daromi serksvejai ir t.t. Neva joms irgi sunku, bet vaikų grupėse per daug už tokį atlygį... Kurių silpnesnis imunitetas, tai iš ligelių neišbrenda... Ir pasak jų visuose darželiuose taip žaidžiama vaikų sveikatomis, kad tik mažiau vaikų būtų grupėse, tėvai aišku ir nenutuokia, kas ten vyksta dienomis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 31 gegužės 2009 - 20:37
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 05 31, 21:35)

Dėl ligų, iš savo aplinkos žinau kelias daržiukų šeimininkėles, kurios pasakojo, kaip auklėtojos "pasilengvina" sau darbą... Specialiai daro viską, kad tik tie vaikai sirgtų:  tyčia daromi serksvejai ir t.t. Neva joms irgi sunku, bet vaikų grupėse per daug už tokį atlygį... Kurių silpnesnis imunitetas, tai iš ligelių neišbrenda... Ir pasak jų visuose darželiuose taip žaidžiama vaikų sveikatomis, kad tik mažiau vaikų būtų grupėse, tėvai aišku ir nenutuokia, kas ten vyksta dienomis...

drinks_cheers.gif Ta pati girdejau, is labai artimo rato ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 05 31, 21:35)

Dėl ligų, iš savo aplinkos žinau kelias daržiukų šeimininkėles, kurios pasakojo, kaip auklėtojos "pasilengvina" sau darbą... Specialiai daro viską, kad tik tie vaikai sirgtų:  tyčia daromi serksvejai ir t.t. Neva joms irgi sunku, bet vaikų grupėse per daug už tokį atlygį... Kurių silpnesnis imunitetas, tai iš ligelių neišbrenda... Ir pasak jų visuose darželiuose taip žaidžiama vaikų sveikatomis, kad tik mažiau vaikų būtų grupėse, tėvai aišku ir nenutuokia, kas ten vyksta dienomis...

blink.gif doh.gif
Atsakyti
dukra p[radejau leisti 1.5 menesiu. is pradziu visai nenorejo,eiti, dabar jau apsiprato (praejo 2 men) ryte pyksta , kad reikia pasilikt, o vakare nenori eiti namo, turiu saldainiu pazadet, suni masinoj laukianti palikt, kad issivesciau namo:) bet va, kai pradjeo lankyt, tai istisai serga doh.gif buvo sveikas vaika,s kol i darzeli nepradejo eit. bet kiek paziurejau grupej, visi vaikuciai apsisnargiave vaiksto. ...zodziu, db visia negerai, uzdare lopselio grupe visai vasarai, tai rudeni vel reikes is naujo adaptuotis, as labiausiai del tu ligui pergyvenu, nes rugseji turesiu naujagymi, bijau, kad uzkres ir ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga421 @ 2009 05 31, 22:30)
dukra p[radejau leisti 1.5 menesiu. is pradziu visai nenorejo,eiti, dabar jau apsiprato (praejo 2 men) ryte pyksta , kad reikia pasilikt, o vakare nenori eiti namo, turiu saldainiu pazadet, suni masinoj laukianti palikt, kad issivesciau namo:) bet va, kai pradjeo lankyt, tai istisai serga doh.gif buvo sveikas vaika,s kol i darzeli nepradejo eit. bet kiek paziurejau grupej, visi vaikuciai apsisnargiave vaiksto. ...zodziu, db visia negerai, uzdare lopselio grupe visai vasarai, tai rudeni vel reikes is naujo adaptuotis, as labiausiai del tu ligui pergyvenu, nes rugseji turesiu naujagymi, bijau, kad uzkres ir ji doh.gif

pas mus ir kiek zinau uzdarineja ir lopselsiu ri darzelius vasarai, bet turim tokai veina mamyte saunuole, kuri nepatingeju, nepagailejo savo jegu vardan visu. Rinko parsus, dabar bus susirinkimas del situ uzdarimu, nepasitarus su tevais.

As tavo vietoj nevesciau, ligu tikrai neisvengsit. O su dviem nera taip sunku, kaip cia visi sako mirksiukas.gif O jei dar abu sveiki, tai tik gyvent dziaugtis ir zaist. Negi geriua del savaites, na max dvieju kad bus lengviau vienai namie, paskui vistiek 2-3 sav sirgs abu. Bent jau man buvo tragiskai verysad.gif Tad tikrai sunku. O kai abu sveiki, linksmi, oziukai tik lenda, tikrai nera sunku. 4u.gif
Atsakyti
Va cia man labai aktuali tema... Planuoju nuo rugsejo jau vesti savo aukseli i darzeli. Jam bus tik 18 men. Kodel noriu vesti taip anksti? O todel, kad matau kaip jam gera su vaikais. Tiesiog noriu, kad jis butu bendraujantis vaikas, neprisirises prie mamos. Jam reikia vaiku, todel ir galvoju, kad vesti nuo rugsejo... Norejau jusu paklausti - ar esate kuri taip anksti vedusi savo vaika? Ir kaip sekesi vaikuciui darzelyje?
Ir neramu vesti toki dar maziuka, bet...
Atsakyti