Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metukų vaiką leisti i darželį?

Uzrasiau savo mazuliukus i darzeli, kai jiems sueis dveji metukai. Vidurinele pradejo lankyti beveik treju, bet pastoviai serga, mazai tenka ten buti. Kol pati namuose, tai nieko baisaus, pamatau, kad vesu, salta, tai ir neinam i darzeli, bet rudeni pradesiu dirbti, tai visi trys zengs i darzeli, nezinau, kaipp reiks elgtis, gal taip nesirgs... g.gif
Atsakyti
Mes pradejome praejusi rudeni tai iki siol pavyko eiti apie keturias savaites, neistempiame ten ilgiau nei 4 dienos, visada 5toje naktyje pakyla temparatura. Dabar asmeniskai manau, kad 2 metai yra per mazai., maniskis jau apie tris tai matau, kad supranta, kad darzelis, zaidzia su kitais vaikais.
Atsakyti
Planuojam eiti nuo rugsejo,bus du metukai ax.gif
Atsakyti
mes ir nuo rugsejo du metukai kai bus,nes reikia grysti i darba schmoll.gif
Atsakyti
Mano mažė pradėjo lankyti lopšelį nuo 1 m. ir 1 mėn. Gan lengvai priprato. Tik va ligos tai ėmė pulti, nuo to neapsaugosi.

Galiu pasakyti, kad labai džiaugiuosi, jog ji eina į lopšelį. Išmoko savarankiškumo, pasidarė drąsesnė, nebijo žmonių, labai daug ko išmoksta. Na o dėl ligų - juk vaikui būtina susidurti su visokiausiais virusais ir sirgti, taip stiprėja jo imuninė sistema.
Atsakyti
Mes pradejom leisti nuo 2metu, butume visikai patenkinti, jei ne ligos, serga serga serga serga, galo tam nera, savaite nueina- 2sav neina, as su baime laikiu visu savaitgaliu, nes dazniausiai 5-adieni "prasideda", visas ruduo, ziema ir puse pavasario- namie, nes istisai ji serga..ir dabar serga...
O i darzeli eit nori, turi savo draugus, buna uzsiemimai, aukletojos nuostabios, ismoksta daineliu, pridaro darbeliu, zodziu darzeliu mes patenkinti, 2metai visai geras amzius pradet lankyt kolektyva, tik vat del ligu nezinau ka pasakyt...
Atsakyti
dukryte pradejo lankyt darzeli nuo 3,6 m jau ir pati norejo , o maziuka leisiu nuo rudens bus 2,8m dukryte laikiau prie saves tiek laiko nes sedejau namuose ir manau vaikui reik mamos bent iki 3 metu tai tikrai,bet pagal galimybes-sikart suneli teks isleist anksciau-bijau-nes mamyciukas jis pas mane.. doh.gif
Atsakyti
leisiu nuo dvieju, nes reik i darbeli, nors noreciau labiau nuo triju leisti.
Atsakyti
As bijau ir pagalvot apie darzeli doh.gif ,stengsimes kuo ilgiau namuciuose sedet smile.gif
Atsakyti
Leisiu ir aš savo džiaugsmiuką nuo 2-jų metuku, nors gydytoja nuteikė, kad pastoviai sirgsim, jei ką, teks atsisakyti minties apie darželį, žiūrėsim kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš bandysiu dar nevest, nors rudenį sueis 2 metukai ax.gif planuojam, kad mano mama prižiūrės, nes nedirba, o man teks į darbą grįžt doh.gif o šiaip kokių 3 metų planuoju pradėt į darželį vest, bet kaip išeis, parodys laikas smile.gif mes ir taip gana dažnai sergam, be to, AD turim, tai noriu namie pasaugot dar šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
Isleidau 1.4m ir neatsidziaugiu. Labai lengvai adaptavosi, jokiu asareliu, greit priprato be soskes, valgo ten, zaidzia, patenkintas bega i darzeli. vieni privalumai wub.gif
Atsakyti