Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(dange @ 2010 04 16, 17:13)
Čia fragmentas iš straipsnio.Pats straipsnis yra skirtas sergančiųjų inkstų nepakankamumu aliuminio apykaitos problemai.Jei bus įdomu, galėsiu permesti visą.

O gal galima nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2010 04 16, 18:13)
Čia fragmentas iš straipsnio.Pats straipsnis yra skirtas sergančiųjų inkstų nepakankamumu aliuminio apykaitos problemai.Jei bus įdomu, galėsiu permesti visą.

Noriu pasitiklslinti:

1. Jūs pateikėte info apie gryno Aliuminio šalinimą iš organizmo. O kaip su aliuminio druskomis ar hidroksidu?

Gal galėtumėte paaiškinti smulkiau, kaip jis šalinamas iš organizmo, jei patenka į organizmą injekcijos - vakcinacijos - metu, o ne su maistu.

2. Jūs kalbate apie aliuminio pašalinimą nenurodydama amžiaus grupės.

O kaipgi naujagimiai ir kūdikiai? Jų inkstai, kpenys dar pilnai nesusiformavę. Kokios jų apkrovos?

Dabar naudojamos vakcinos info lapelyje nurodoma: ,,Absorbuota hidratuotu aliuminio hidroksidu 0,5 miligramo Al3+"

Kokiai kūdikio kūno masei koks aliuminio ir tiomersalio kiekis gaunamas kas mėnesį ir kas du mėnesius per pusmetį, nekenksmingas?

Jei atsakysite, kad visiškai pasišalina per mėnesį, tai iš anksto prašau paaškinti išsamiau, ar kas nors tyrė kūdikių organizme esančių kenksmingų medžiagų kiekį prieš ir po vakcinacijos? Ypač, atsižvelgiant į kūno svorį.

Mane domina labiausiai, ar anksti gimęs mažo svorio kūdikis skiepijamas kas mėnesį galėjo sėkmingai pašalinti tiomersalį, aliuminio junginius. Ar negalėjo dalis kauptis audiniuose?

Tai vyko prieš kelis metus, todėl vakcinos sudėtyje buvo gyvsidabrio organinis ir aliuminio junginiai.

Beveik 2380 g sveriantis naujagimis gavo BCG ir pirmąją hepatito B vakcinos dozę, antrąją Hep B - po mėnesio, sverdamas 3600g <Kiti tik gimę tiek sveria>. Dar po mėnesio pradėjo skiepyti DTP. Ir taip gavo visus skiepus iki pusantrų metų. Būtent iki 4 mėn. į skiepus reagavo sunkiai.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 17, 09:58)
Vadinasi, tuo metu i organizma patekus kitam virusui(pvz gripui)-organizmas nesusidoros su ta liga, susirgs gripu, nes visos imuniteto atsargos buvo skirtos priesintis visai kitam virusui.

Tikėtina, kad per mėnesį po vakcinacijos užsikrėtus kokiu kitu virusiuku, susidarytų nepakankamas arba visai nesusidarytų reikiamas antikūnių kiekis prieš tą ligą, nuo kurios skiepijote. g.gif
Gal dange ką nors šiuo klausimu pasakytų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 18 balandžio 2010 - 08:59
QUOTE(AlfaBeta @ 2010 04 18, 09:54)
Noriu pasitiklslinti:

Smagu jus vėl čia matyti, AlfaBeta smile.gif Atsakydama į barclaytes klausimą, kaip tik pagalvojau apie jus bigsmile.gif ir neapsirikau- užduoti klausimai tikrai verti rimtos diskusijos drinks_cheers.gif Dėl aliuminio ir jo darinių metabolizmo: šalinimo keliai tie patys, tačiau skirsis šalinimo greitis. Jei pamenat, kažkurioj skiepų temoj diskutavom apie aliuminio hidroksido ir aliuminio fosfato skirtumus.Aliuminio hidroksidas pasižymi lėtu skilimu(ši savybė gali būti ir pliusas, ir minusas jam ). Skirtumas tarp parenterinio patekimo(su vakcina) ir patekimo per viškinamąjį traktą tas, jog patekus su maistu didžioji dalis bus pašalinta nesirezorbavusi. Ta dalis, kuri iš žarnyno pateks į kraujotaką- praeis tą patį kelią, kaip ir vakcininė. Straipsnis, kurio fragmentą įmečiau, kaip ir rašiau, yra skirtas kiek kitai problemai- aliuminio toksiškumui žmonėms su ryškiu inkstų funkcijos nepakankamumu, todėl paralelių dėliojimas gali būti labai sąlyginis. Likę klausimai yra pakankamai konkretūs ir specifiški, kad į juos galima būtų atsakinėti "aš manau" ax.gif , todėl pradžiai reikėtų paieškoti konkretesnės info.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2010 04 18, 12:26)
Smagu jus vėl čia matyti, AlfaBeta  smile.gif Atsakydama į barclaytes klausimą, kaip tik pagalvojau apie jus  bigsmile.gif ir neapsirikau- užduoti klausimai tikrai verti rimtos diskusijos  drinks_cheers.gif

Likę klausimai yra pakankamai konkretūs ir specifiški, kad į juos galima būtų atsakinėti "aš manau"  ax.gif , todėl pradžiai reikėtų paieškoti konkretesnės info.

Diskusija su Jumis visada konstruktyvi aciuks.gif Jau ne kartą įvardinau Jus kaip diskusijų forume dalyvio etaloną dėl gebėjimo gerbti arba nerodyti nepagarbos oponentui 4u.gif

Pati negaliu patikėti, kad tokius sentimentus demonstruoju skiepų skyrelyje. blush2.gif

Susidomėjusi laukiu atsakymų į konkretesnius klausimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 18 balandžio 2010 - 11:07
Man idomu, jeigu kudikius 2 kartus skiepytas nuo hepatito (antra gyvenimo diena ir po pirmo gyvenimo menesio), jeigu nepaskiepysiu jo po 6 men. pagal skiepu plana kaip turi but, kada ji galima skiepyti nuo hepatito 3 karta kad imunitetas isliktu, ar galima po antru gyvenimo metu ar bet kada veliau? Daugiau turbut nezadu skiepyt, bet kas pradeta gal reikia pabaigti ?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 04 08, 13:01)
isskyrus tai, kad sukelia nevaisinguma...


smile.gif kad neįrodyta.

QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 09, 16:30)
Niu taip... jus dar prisiminkit kokiom ligom viduramziais sirgo... Tik keista, kad nuo ju dabar nieko neskiepija ir niekas neserga.  smile.gif

Tiesa ir yra tame, kad visas pasaulis yra durnesnis uz kelis protingus, nes egzistuoja atskiru kompaniju privatus interesai. Tos privacios kompanijos reguliuoja ne tik medicina, politika, bet ir viso pasaulio valstybiu teisines sistemas. Biznis yra biznis. Na koks skirtumas, jei nukentes keles desimt tukstanciu  ar milionu vaiku visam pasaulyje. Uz tat 5% pasaulio zmoniu, turinciu tas kompanijas, gyvens laimingai, "uzkims pinigais" bet kokios salies politiku burnas ir bus priimti tokie istatymai, kurie skatins kenksmingu produktu vartojima...legaliai. Skaitykit interneta, mieloji, tai ne vien tik Lietuvos problemos. Problemos tos pacios visame pasaulyje.


palaikau 100 proc.
labai didelė atsakomybė yra įvertinti, kuri žala bus didesnė - skiepų ar ligos. kita vertus - skiepų daugiau mažiau garantuota, o viena ar kita liga susirgt, tikriausiai, mažesnė smile.gif
aš asmeniškai neskiepijau savo mergaitės nuo raudoniukės, tymų ir kiaulytės, neskiepysiu ir kitos. taip pat nemanau, kad verta skiepyt visokiais š - ale nuo vėjaraupių, rota viruso, kuris išvis neaišku, ar turi įtakos ligos eigai doh.gif
Atsakyti
Cia pasiskaitymui DAR apie skiepu "nauda"
http://subscribe.ru/...5/18132054.html

Nesuprantantiems rusiskai idedu google vertima:

http://translate.goo...t....html&hl=lt


Tevams, kurie DAR neapsisprende galiu pasakyti taip: apnuodysit PATYS savo vaikus, PATYS ir gydysit. NES...musu salyje NERA nei gydytoju, nei sistemos, nei vaistu isgydyti letini apsuonuodijima sunkiasiais metalais nuo skiepu.

Sekmes TEISINGAI apsispresti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 05 24, 18:09)
Įkeliu straipsnį apie skiepus, gal kas dar neskaitėt 4u.gif
http://www.manskanu....t01returnid=307


Labai naudingas straipsnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 04 19, 13:17)
Man idomu, jeigu kudikius 2 kartus skiepytas nuo hepatito (antra gyvenimo diena ir po pirmo gyvenimo menesio), jeigu nepaskiepysiu jo po  6 men. pagal skiepu plana kaip turi but, kada ji galima skiepyti nuo hepatito 3 karta kad imunitetas isliktu, ar galima po antru gyvenimo metu ar bet kada veliau? Daugiau turbut nezadu skiepyt, bet kas pradeta gal reikia pabaigti ?? g.gif


man irgi tas idomu, nes del nepasidomejimo paskiepyjom pradzioj doh.gif bet vis tik labiau linkstu i tai, kad nieko nenutiks nebetesiant skiepyjimu, nezadu daugiau skiepyt...
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 05 13, 21:53)
man irgi tas idomu, nes del nepasidomejimo paskiepyjom pradzioj  doh.gif  bet vis tik labiau linkstu i tai, kad nieko nenutiks nebetesiant skiepyjimu, nezadu daugiau skiepyt...

as svarstau, gal virs metu...


beja, cia straipsnis apie autizma. raso, kad negali sukelt smile.gif http://www.medicine....amp;strid=10111
Atsakyti
norejau paklausti nuomones apie encefalito skiepus. kitais metais ketiname persikelti gyventi kur daug gamtos, nors buvau pasiryzusi vaiku neskiepyti, maze is viso jokio skiepo negavo, nu bet tos erkes tai labai didele gresme mano manymu. ar ka nors blogo zinot apie situos skiepus?
Atsakyti
skruzdeda, daug išsamios informacijos rasite temoje apie skiepus nuo erkinio encefalito.

Joje ne kartą diskutuota apie skiepo nuo erkinio encefalito reikalingumą vaikams iki 7 m. Nes specialistų nuomone
http://www.rtiul.lt/index.php?n=65
vaikai iki 7 m. erkiniu encefalitu neserga.

Forumo dalyvė dange, jei neklystu, sakė, kad vaikai gali sirgti EE lengvesne forma. Tik kokio amžiaus vaikai, nepamenu, ar minėjo.

Visgi, didesnis pavojus sirgti sunkiai kyla vyresniems žmonėms.

O paskiepijusi nuo erkinio encefalito, vistiek turėtumėte kruopščiai apžiūrėti vaikelį po pasivaikščiojimo miškuose, nes erkės gali susargdinti ligomis, nuo kurių nėra skiepų.

Jei nuspręsite, kad geriau skiepyti vaikus nuo EE, dėl visa ko paskaitykite vakcinos informacinį lapelį, kad žinotumėte, kokiu atveju tuo skiepu skiepyti nerekomenduojama.

Taigi, Jūs paskaitykite temas <nepamenu, viena ar kelios apie EE yra> ir susidarykite savo nuomonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 11 liepos 2010 - 19:58