Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(agvill @ 2009 11 20, 10:45)
nu reiks tada maziuka kieki isigyti ir bandyt, tada nebus labai gaila pinigu isleistu jeigu lukesciai nepasitvirtins, mane gundo tik del vieno dalyko - isipletusiu poru mazinimo, mazu pades cool.gif

Na aš irgi dėl porų bandžiau... Bet nieko gero... Kokios buvo tokios ir tebėra...
Sutinku, kad geriau kelioninius dydžius bandyti...
Tuo ir gera ši kosmetika - dėl kelioninių dydžių... Man jau daug kartų yra buve, kad mėginukai tinka, o kai nusiperku, panaudoju kurį laiką - nebetinka... Tai negaila net išmesti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 20 lapkričio 2009 - 10:53
QUOTE(agvill @ 2009 11 19, 22:58)
gal kuri bandet si tonika gal atsiliepimus gali parasyti
http://www.loccitane...ido-tonikas.htm

as turiu toki maziuka, is pradziu pabandziau, nieko ipatingo, tai kadangi turejau kitu toniku, ta atidejau veliasniam laikui, ale pries kelias dienas nusiploviau veida, nuvaliau veida situo toniku ir uzitepiau Kvapu namuose pasigaminto naturalaus kremo, ale jauciu veidas dega ir toks raudonas plemais isejo , tai begau plaut unsure.gif daugiau bandyt nedrisau...aciu diev miniukas, jei ka nelabai gaila ir ismest...
Atsakyti
O man kaip tik sis tonikas labai patiko, sunaudojau ne viena buteliuka, dabar pertraukele darau. Po jo kartais net jokio kremuko netepiau, nes odele grazi, svytinti atrode. Matyt Evelinai netiko kokia sudedamoji dalis mirksiukas.gif
Atsakyti
Isigyjau roziu sampuna ir kondicionieriu. Poveikis patinka, plaukus minkstina, jie blizga, slidus. Bet kadangi esu nestuke.gif tai kvapas erzina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 20, 12:28)
Isigyjau roziu sampuna ir kondicionieriu. Poveikis patinka, plaukus minkstina, jie blizga, slidus. Bet kadangi esu  nestuke.gif  tai kvapas erzina  schmoll.gif

Man labai patinka roziu kvapo ranku kremas ar kvapas panasus? As vien del kvapo si sapmuna tuomet pirkciau bigsmile.gif
Atsakyti
Labai patinka šio gamintojo rankų kremai. Kvapų irgi visai neblogų yra, tik vis dar nedrįstu pirkti, bijau, kad labai trumpai laikysis smile.gif
Atsakyti

i 
Komercinės žinutės ištrintos.

Forume  draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
labai gera kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 11 20, 11:02)
as turiu toki maziuka, is pradziu pabandziau, nieko ipatingo, tai kadangi turejau kitu toniku, ta atidejau veliasniam laikui, ale pries kelias dienas nusiploviau veida, nuvaliau veida situo toniku ir uzitepiau Kvapu namuose pasigaminto naturalaus kremo, ale jauciu veidas dega ir toks raudonas plemais isejo , tai begau plaut  unsure.gif daugiau bandyt nedrisau...aciu diev miniukas, jei ka nelabai gaila ir ismest...

man sis tonikas taip pat netinka, lygiai taip pat sureagavo oda-imete visa veida deganciomis raudonomis dememis doh.gif ir dar dideli kieki turiu, na ne miniuka...uztat alyvuogiu tonikas senosios serijos super thumbup.gif
Atsakyti
as siandien apsipirkau sioi parduotuvei kad oi oi oi biggrin.gif visiem dovanyciu, nes labai gera kosmetika, labai patinka kvapas jis 4u.gif ax.gif thumbup.gif toks naturalus
Atsakyti
butent del naturalumo as irgi vertinu sia kosmetika 4u.gif
Atsakyti
Įsigijau L'occitane veido kremą su taukmedžiu ir medvilne. iš tikro, už tokią kainą tikėjaus tikrai geresnio efekto doh.gif Nesijaučia jokio drėkinimo ir raminamojo poveikio doh.gif Eilinis kremas ir tiek. Tik pinigų gaila
Atsakyti