Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(jurguze @ 2009 12 11, 12:02)
Įsigijau L'occitane veido kremą su taukmedžiu ir medvilne. iš tikro, už tokią kainą tikėjaus tikrai geresnio efekto doh.gif Nesijaučia jokio drėkinimo ir raminamojo poveikio doh.gif Eilinis kremas ir tiek. Tik pinigų gaila

drekinimo ir man per mazai 4u.gif bet yra neblofga drekinanti kauke tos pacios serijos, tai kai panaudoji ir ta ir ana dar puse bedos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 12 11, 15:36)
drekinimo ir man per mazai  4u.gif  bet yra neblofga drekinanti kauke tos pacios serijos, tai kai panaudoji ir ta ir ana dar puse bedos  mirksiukas.gif

turiu ir tą kaukę blush2.gif Na, tam kartui gal ir neblogai padrėkina
Atsakyti
o Jums atejo zinute, kad perkant uz 50lt si svtgali laukia dovana?
kazi kokia? niekas nieko nepirko?
planuoju kaukyte plaukam nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2009 12 11, 18:45)
o Jums atejo zinute, kad perkant uz 50lt si svtgali laukia dovana?
kazi kokia? niekas nieko nepirko?
planuoju kaukyte plaukam nusipirkt

as pasirasiau gaut ju naujienlaiski, bet praejo jau pora savaiciu ir kol kas nieko negavau smile.gif

del savaitgalio nzn, bet Europoj dalina skrajutes su kuriomis nuo 2010 sausio 1 iki berods 15 d. perkant uz 50 lt dovanoja maza ranku krema su taukmedziu (metaline pakuote, panasi i TBS kanapiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 11 gruodžio 2009 - 22:21
QUOTE(lisik @ 2009 12 11, 22:20)
as pasirasiau gaut ju naujienlaiski, bet praejo jau pora savaiciu ir kol kas nieko negavau smile.gif

del savaitgalio nzn, bet Europoj dalina skrajutes su kuriomis nuo 2010 sausio 1 iki berods 15 d. perkant uz 50 lt dovanoja maza ranku krema su taukmedziu (metaline pakuote, panasi i TBS kanapiu).

o man kiekviena svtgali ateina zinutes tokios.
jo, matyt tas kremas ir bus:)
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 11, 22:20)

Tas kremas tai geras. Kaip dovanėlė visai neprasta bigsmile.gif Galvojau, kad bus kažkas menkesnio.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 12 11, 12:02)
Įsigijau L'occitane veido kremą su taukmedžiu ir medvilne. iš tikro, už tokią kainą tikėjaus tikrai geresnio efekto doh.gif Nesijaučia jokio drėkinimo ir raminamojo poveikio doh.gif Eilinis kremas ir tiek. Tik pinigų gaila

O man šitas kremas labai patiko ir drėkino gerai, bet svarbiausia, kad neriebino, nors mano oda riebi. Tos pačios serijos kaukė nepatiko, nes riebino labai, o drėkino nepakankamai schmoll.gif

Niekaip negaliu pabaigti rožių rankų kremo, šiaip jis geras, labai lengvai susigeria, bet tas kvapas žudo biggrin.gif Per stiprus jis man, įkyrus toks, daugiau rožių linijos turbūt nieko nebepirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrineee @ 2009 10 29, 20:58)
norejau paklausti  kaip jum tas tonikas ir fluidas 4u.gif  ar islaiko oda matine ir kaip pudra tepasi ant to fluido ( aisku kaip supratau jusu oda riebi , nes naudojat ryziu serija ? ) blush2.gif

ooo, na jau labai vėlai atrašysiu, bet:
tonikas kaip tonikas, neblogas sakyčiau. nuvalo likusius odos nešvarumus (nurpausus prausikliu), tonizuoja. fluid'as puikiai išlaiko odą matinę, o pudra tepasi gerai, bent jau man 4u.gif tik aš problematiškas vietas tepu stipriu kremu nuo spuogų, kadangi jis labai sausina odą.
taip, mano oda yra riebi. iš šios serijos turiu bene viską - prausiklį, toniką, birią pudrą - šveitiklį ir fluid'ą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Je t'aime: 14 gruodžio 2009 - 19:56
QUOTE(Finna @ 2009 12 12, 20:37)
O man šitas kremas labai patiko ir drėkino gerai, bet svarbiausia, kad neriebino, nors mano oda riebi. Tos pačios serijos kaukė nepatiko, nes riebino labai, o drėkino nepakankamai schmoll.gif

Niekaip negaliu pabaigti rožių rankų kremo, šiaip jis geras, labai lengvai susigeria, bet tas kvapas žudo biggrin.gif Per stiprus jis man, įkyrus toks, daugiau rožių linijos turbūt nieko nebepirksiu doh.gif

o man jis labai patiko ir kvapas patiko ax.gif
Atsakyti
sveikos,
gal bandet sia kauke?
http://www.loccitane...l...-kaukė.htm

nors mano plaukai naturalus, bet sausi.
db kaip tik nuolaida jai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2009 12 16, 13:57)
sveikos,
gal bandet sia kauke?
http://www.loccitane...l...-kaukė.htm

nors mano plaukai naturalus, bet sausi.
db kaip tik nuolaida jai.. g.gif

as kondicionieriu toki naudoju jau antra bonkute nusipirkau, esu labai patenkinta 4u.gif o kaukes megineli turejau, tai irgi patiko, tas pats poveikis man kaip ir nuo kondicionieriaus 4u.gif o kokia nuolaida dabar jai taikoma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 12 16, 14:23)
as kondicionieriu toki naudoju jau antra bonkute nusipirkau, esu labai patenkinta  4u.gif  o kaukes megineli turejau, tai irgi patiko, tas pats poveikis man kaip ir nuo kondicionieriaus  4u.gif  o kokia nuolaida dabar jai taikoma?  4u.gif

db ji kainuoja 58 lt(nezinau kiek anksciau kainavo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 16 gruodžio 2009 - 14:55