Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(filmukas @ 2010 01 19, 18:34)
as kuno ir plauku serijai turiu keleta dalikeliu is sios firmos. bet aplamai paemus tai barngi kosmetika.

sutinku kad brangi kosmetika, bet kokybe taip pat gera
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 19, 18:40)
Daug ką bandžiau... Iš pradžių nieko, bet ilgiau panaudojus-nebetinka....

Na man taip dazniausiai buna, isbandau patinka ir tinka, apsidziaugiu kad pagaliau radau tinkamas priemones, nes dazniausiai net nespeju sunaudoti ir jauciu kad nebetinka, tai dabar bijau kad taip neatsitiktu ir su Loccitane biggrin.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as prie sios kosmetikos myletoju biggrin.gif naudoju ja apie1 metus ypac patinka kuno ir plauku prieziuros priemones .kvapai tiesiog uzburiantys ir svarbiausia neatsibostantys su laiku patinka vis labiau.veliau parasysiu detaliau apie naudotus produktus 4u.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 01 15, 20:14)
Na apie ranku kremuka jau mergytes parase, as tik pritarsiu ir pasidziaugsiu  4u.gif  naudoju Taukmedziu ranku krema su roziu eteriniais aliejais. Mane jau vien kvapas uzburia  bigsmile.gif  wub.gif
Agniete1121 kaip Migdolų ir obuolių veido fluidas su SPF40, pasidalink ispudziais, prasiau meginuku, bet neturejo

nagi isbandziau as ta fluida, pirmas yspudis geras, biskiuka mane pabere tai tuos spyogelius sutrauke, o del idegimo tai tie spf nesustabdo odos rudimo jis tik apsaugo nuo spinduliu zalingo poveikio 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėte veido gaiviklį (purškiamą) ? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 01 21, 11:40)
Gal kuri bandėte veido gaiviklį (purškiamą) ? Kokie atsiliepimai?

bandziau, man jis labai patiko, ypac po veido nuvalymo pieneliu, labai fainai 4u.gif
Atsakyti
Atgaivina? jis kvepia?
Atsakyti
svikos ir vel 4u.gif vedo odai nedaug priemoniu isbandziau tik slamuciu linija,tonikas ir prausiklis visai nieko atgaivina oda,nesausina bet kremai PRECIOUS irVERY PRECIOUS man per riebus oda blizgedavo,nes mano i riebuma.Dar turiu DIVINE 5ml pabandymui tai kai sunaudosiu parasysiu ir dar sandeliuke guli ryziu tonikas kai pabaigsiu slamuciu imsiu ji.Akiu balzamas lengvutis smgiai tepas ir gan neblogai drekina. rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi labai aptinka si kosmetuka:) nors ir ne pigi... O ar kas nors bandė jų kvepalus? Ar ilgai laiko?
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 21, 13:41)
svikos ir vel  4u.gif vedo  odai nedaug priemoniu isbandziau tik slamuciu linija,tonikas ir prausiklis visai nieko atgaivina oda,nesausina bet kremai PRECIOUS irVERY PRECIOUS man per riebus oda blizgedavo,nes mano i riebuma.Dar turiu DIVINE 5ml pabandymui tai kai sunaudosiu parasysiu ir dar sandeliuke guli ryziu tonikas kai pabaigsiu slamuciu imsiu ji.Akiu balzamas lengvutis smgiai tepas ir gan neblogai drekina. rolleyes.gif

Kiek žinau tai kremas Divine skirtas nuo 50 metų moterims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 01 21, 14:44)
Man irgi labai aptinka si kosmetuka:) nors ir ne pigi... O ar kas nors bandė jų kvepalus? Ar ilgai laiko?

naudoju nerolio kvapo,kvapas dieviskas ir laiko isties tikrai labai ilgai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 01 21, 12:14)
Kiek žinau tai kremas Divine skirtas nuo 50 metų moterims  ax.gif

lotuliukas.gif na man iki 50 dar tolokai bet jau ir 30 perkopiau blush2.gif dekui reiks pasidomet placiau.As ir turiu NEROLI kvepalus tai jie patys mylimiausi man,sedziu apsipurskus wub.gif
Atsakyti