Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(Agniete1121 @ 2010 01 20, 18:08)
nagi isbandziau as ta fluida, pirmas yspudis geras, biskiuka mane pabere tai tuos spyogelius sutrauke, o del idegimo tai tie spf nesustabdo odos rudimo jis tik apsaugo nuo spinduliu zalingo poveikio 4u.gif  blush2.gif

sudomino bigsmile.gif bet kaip bijau pirkti dideli kieki unsure.gif . Pabere tikriausiai kad valosi odyte 4u.gif ar ne del to? nes fluido meginuku neturejo tai dave pabandyti Migdolų ir obuolių veido grožio krema http://www.loccitane... bet mane ir truputeli pabere, bet sakau gal cia valosi odyte g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 21, 15:35)
lotuliukas.gif na man iki 50 dar tolokai bet jau ir 30 perkopiau  blush2.gif dekui reiks pasidomet placiau.As ir turiu NEROLI kvepalus tai jie patys mylimiausi man,sedziu apsipurskus wub.gif

as juos taip pat dievinu,cia patys paciausi kokius kada turejau wub.gif wub.gif wub.gif vyras net juokias,kad kaifuoju nuo ju biggrin.gif
Atsakyti
patinka viskas is LOCCITANE,bet labiausiai suzavejo 5 eteriniu alieju seijos priemones pazeistiem plaukam.po TIGI sampuno naudojimo turejau prblemu visko bandziau nieks nepadejo arba tik trumpam o su LOCCITANE issigydziau thumbup.gif visai to nesitikedama.turiu visa serija sampuna balzama kauke ir seruma bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kurioj parduotuvėje L'occitane Vilniuje(Panoramoj, Europoj ar Gedimino pr) konsultantės maloniausiai aptarnauja ir įdeda daugiausiai mėginukų? blush2.gif Be to gal kuri matėte kam šiuo metu taikomos 40proc. nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 01 24, 18:33)
Sveikos smile.gif Kurioj parduotuvėje L'occitane Vilniuje(Panoramoj, Europoj ar Gedimino pr) konsultantės maloniausiai aptarnauja ir įdeda daugiausiai mėginukų? blush2.gif  Be to gal kuri matėte kam šiuo metu taikomos 40proc. nuolaidos?

man visada kai perku ideda prospekto parduotuvei. malonios pardavejos ten thumbup.gif
Atsakyti
as praeita savaite pirkau Gedimino prospekto parduotuveje viso uz 200 Lt ir pardaveja jokiu meginuku neidejo, tik kazkokiu reklamu ir popieriu prikiso. Buvau nustebusi... manau, kad 200 Lt yra pakankamai didele suma g.gif

Vienas is mano pirktu produktu buvo 5 eteriniu alieju purinamasis konditionierius. Jau du kartus ji isbandziau, bet purinamojo efekto nepastebejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraa: 25 sausio 2010 - 08:16
QUOTE(lauraa @ 2010 01 25, 08:14)
as praeita savaite pirkau Gedimino prospekto parduotuveje viso uz 200 Lt ir pardaveja jokiu meginuku neidejo, tik kazkokiu reklamu ir popieriu prikiso. Buvau nustebusi... manau, kad 200 Lt yra pakankamai didele suma  g.gif

Vienas is mano pirktu produktu buvo 5 eteriniu alieju purinamasis konditionierius. Jau du kartus ji isbandziau, bet purinamojo efekto nepastebejau.

o manes visada klausineja ka noreciau ismeginti, kokia mano oda ir t.t
pasiziurekit, gal prie tu popieriuku priklijuotas meginelis? man idejo karta toki
Atsakyti
Be to gal kuri matėte kam šiuo metu taikomos 40proc. nuolaidos?

visai medaus ir citrinu linijai, daugiau nepamenu kam
Atsakyti
vakar pirkau si plauku krema http://www.loccitane...
dar nebandziau gal kurios bandet kaip jums jis ?ir dar prigriebiau n-taji buteliuka plauku serumo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kurioj parduotuvėje L'occitane Vilniuje(Panoramoj, Europoj ar Gedimino pr) konsultantės maloniausiai aptarnauja ir įdeda daugiausiai mėginukų? blush2.gif  Be to gal kuri matėte kam šiuo metu taikomos 40proc. nuolaidos?

Gedimino pr. viena nuostabi mergina yra, tamsiaplaukė, seniai dirbanti. Pasišnekėdavom ne tik kosmetikos temom, jei užsivesdavom lotuliukas.gif Visko prirekomenduodavo, pridėdavo mėginukų, kartais net nieko nepirkus, o užbėgus pasiklaust. Seniai ten nebuvau, nežinau ar tebedirba.
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 25, 11:11)
vakar pirkau si plauku krema http://www.loccitane...
dar nebandziau gal kurios bandet kaip jums jis ?ir dar prigriebiau n-taji buteliuka plauku serumo bigsmile.gif

ir kuo gi tas serumas taip patiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 25, 12:46)
Gedimino pr. viena nuostabi mergina yra, tamsiaplaukė, seniai dirbanti. Pasišnekėdavom ne tik kosmetikos temom, jei užsivesdavom  lotuliukas.gif Visko prirekomenduodavo, pridėdavo mėginukų, kartais net nieko nepirkus, o užbėgus pasiklaust. Seniai ten nebuvau, nežinau ar tebedirba.

mane būtent šita mergina aptarnavo, bet matyt tądien jinai ne nuotaikoje buvo: nei mėginukų davė pirkus už 200 Lt, nei buvo nusiteikus konsultuoti, nei šupsenos veide nebuvo smile.gif
tad kitąkart eisiu į kurį kitą saloną pirkti.
Atsakyti