Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(Maserati @ 2010 05 18, 18:50)
Ar yra isbandziusiu kabuki sepeteli pudrai? smile.gif

Mane konsultante tuo sepeteliu daze, svelnus, malonus odai. Pati nusipirkau ju sepeteli seseliams. Jie pagaminti is naturaliu plauku, o daugiau as apie juos nenusimanau.
Atsakyti
Man dauguma produktų, kuriuos naudoju, laaaaaabai patinka, bet va ir vieną nenusisekusį įsigijau - ekologiškų alyvuogių rutulinį dezodorantą. Ryte po dušo pasitepu,o apie pietus jau pradeda jaustis prakaito kvapas doh.gif
Atsakyti
labai patiko bijunu nauji prduktai, o jau kvapas wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caylee @ 2010 05 18, 21:30)
Mane konsultante tuo sepeteliu daze, svelnus, malonus odai. Pati nusipirkau ju sepeteli seseliams. Jie pagaminti is naturaliu plauku, o daugiau as apie juos nenusimanau.

O kitu firmu esat bandziusi, BE,EM,TBS ar kt?
Papildyta:
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 05 25, 20:35)
labai patiko bijunu nauji prduktai, o jau kvapas wub.gif  wub.gif

Sie kvepalai mane irgi suzavejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 25, 21:44)
O kitu firmu esat bandziusi, BE,EM,TBS ar kt?

ne, man sepeteliai yra kaip sepeteliai, nejauciu as tarp ju skirtumu rolleyes.gif
Atsakyti
Nupirkau vyrui CADE veido krema, labai dziaugiasi, su pasimegavimu tepasi thumbup.gif , nors sakydavo, kad tokie dalykai kaip kremukai vyrams nereikalingi.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 04 27, 22:28)
o as pirma karta buvau taip nustebinta loccitane. visada perku hyper maximoj kaune, si karta uzbegau i kauno akropoli. pirkinys sudare arti 100 lt. paklausiau apie kitus tam tikrus  produktus, atsakymas buvo trumpas ir ne labai aiskus, paklausiau gal turi pabandymui meginuka. pasake : ne mes meginiu neturim. loccitane esu pirkus na nezinau gal sakykim koki 20 kartu.... gal daugiau.... pirma karta man pareiske kad jie neturi meginiu ir neidejo visiskai nieko. tarkime hyper maximoj visada paklausia gal dar kas domina gal noretumet kazka isbandyti... ne viena ir ne du daiktus esu isigijus isbandzius, o dabar net pasimeciau, pasijauciau kad buciau 100 lt paprasius paskolint  blink.gif

Aha tikrai.Hyperi visada maloniai aptarnauja, nu jau akropoli kokios dirba tai baisu, kaip ju nepakeicia.Ko paklausi to negausi...Maciau pati kai atejo kazkokia pazystama i krepsiuka pribere kruva meginiu, o kai as paprasiau-nedave sad.gif((nors pirkau virs simto litu...neinu daugiau ten.
Atsakyti
Labukas visoms, 4u.gif
atejau cia paplepeti apie man taip patinkancius ir naudojamus kremukus is L'occitane, bet paskutines zinutes pamaciau apie pardavejas ir negaliu nesusilaikyti ir as hihihi.gif
I Kauno akropolio parduotuve daugiau ir kojos nekeliu! Tokio lygio pardaveju siai parduotuvei nesitikejau, nei meginuku, nei patarimu, susirauke, nepatenkintos, nepatars, kisa kas brangiausia o ne zmogui tinka ir t.t.
Nu o Hyper Maxima thumbup.gif super mergaites!!! Visada tik ten perku, jos net atsimena ka perki, paklausia ar tiko kaip naudojau! 10 balu ten dirbancioms mergaitems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 05 25, 21:35)
labai patiko bijunu nauji prduktai, o jau kvapas wub.gif  wub.gif
user posted image

Ar ilgai laikosi kvapas? Tarkime, ryte pasikvėpinus, ar jaučiasi kas nors vakare? Vis tik čia tualetinis vanduo, neparfumuotas, kaip suprantu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žoržetta @ 2010 05 20, 12:10)
Man dauguma produktų, kuriuos naudoju, laaaaaabai patinka, bet va ir vieną nenusisekusį įsigijau - ekologiškų alyvuogių rutulinį dezodorantą. Ryte po dušo pasitepu,o apie pietus jau pradeda jaustis prakaito kvapas  doh.gif

Taip, dėl to, kad jame nėra to blogojo aliuminio, kuris ten sunaikina ne tik blogą kvapą, bet ir giliai įsiskverbęs po oda lieka, niekur nedingsta. Teko skaityti spaudoje, kad vakarų valstybės jau laikosi naujo požiūrio, esą verčiau lengvas prakaito kvapas dienos pabaigoje, nei tariama higiena sveikatos sąskaita....
Atsakyti
Mergaites dar galiu pagirti viena prekyte tai aluno lazdele vyrams thumbup.gif galvojau MB tikrai nenaudos, tik numes vonioj ir bus pinigai i bala ismesti doh.gif ... bet si lazdele daro stebuklus!!! Tad jeigu kuri dar nepadovanojote jos, tai tikrai daikciukas superinis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 06 01, 22:14)
Mergaites dar galiu pagirti viena prekyte tai aluno lazdele vyrams  thumbup.gif  galvojau MB tikrai nenaudos, tik numes vonioj ir bus pinigai i bala ismesti doh.gif ... bet si lazdele daro stebuklus!!! Tad jeigu kuri dar nepadovanojote jos, tai tikrai daikciukas superinis!  wub.gif

ka ji daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 06 02, 05:38)
ka ji daro g.gif

Ji skirta vyrams po skutimosi, nuo isipjovimu. Mazina paraudimus ir stabdo kraujavima isipjovus. Tikrai efektas 100%. Isipjove, pasitepe ir nieko! wub.gif Kraujas nebega thumbup.gif bent jau mano brangiausiajam tai labai tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti