Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

kokia naujove bigsmile.gif galima pacioms pasidaryti naturalu krema bigsmile.gif

ir galvoju pavasariui nusipirkti medaus ir citrinų tualetini vandeni wub.gif sakykit, kaip jis laikosi? iskart neisgaruoja kvapas? g.gif
Atsakyti
Merginos, niekada nesu pirkusi is sios parduotuves blush2.gif
Ar buna, kokios spec. pasiulymai/akcijos? Norisi tuoletinio vandens issigyti ax.gif
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2010 03 15, 19:47)
Merginos, niekada nesu pirkusi is sios parduotuves blush2.gif
Ar buna, kokios spec. pasiulymai/akcijos? Norisi tuoletinio vandens issigyti ax.gif
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif  wub.gif

taip buna akciju/pasiulymu
pvz. buna "geru galimybiu dienos" sioje akcijoje perkant tris produktus taikoma nemaza nuolaida
buna, kad konkreciai linijai siuloma nuolaida.
jus nueikit i parduotuve paprasykit, kad duotu anketa, joje parasysit emaila arba tel. ir atsius pasiulymus
Atsakyti
Kiek teko buti L'occitane, visada dideli ispudi palieka malonios pardavejos - visada patars, pasiulys, duos pameginti 4u.gif Del pacios produkcijos - esu isbandziusi labai daug ju produkcijos, kainos dideles, taciau (dazniausiai) atitinka kokybe smile.gif Buvo dalyku, kuriais nusivyliau, pvz zaliosios arbatos kuno losjonas (kaina 79lt), atrode nuostabaus kvapo, taciau kiekviena karta kai issitepdavau, po kiek laiko eidavau vel praustis, nes net negera pasidarydavo nuo intensyvaus kvapo doh.gif Labai patinka ranku kremas su taukmedzio sviestu (kaina ~90lt, jei neklystu), jau antra pakuote turiu, labai ilgai naudojasi. Dar patiko prausiklis jautriai veido odai (irgi apie 70lt), tik kad issinaudoja labai greitai doh.gif Dar turiu kauke jautriai veido odai (apie 100lt), ilgam uztenka, labai nuramina veido oda wub.gif Na, o labiausiai patikes ju produktas - kuno kremas su medumi ir biciu pikiu (120lt). Atrodo stai taip -

user posted image

Tik deja ju jau beveik niekur nebera, konsultante sake kad ir nebegaus tikriausiai. Labai gaila, nuostabus produktas buvo, puikiai drekino oda wub.gif
Atsakyti
Tikrai puikios priemonės, o dar labiau pavergia aptarnavimas. Ypač Šiaulių L`Occitane. 4u.gif Naudoju beveik visą ryžių seriją ir galiu pasakyti - SUPER. thumbup.gif Mano mišrią ir gana problematinę odą padarė akivaizdžiai švelnesnę ir gražesnę. Na bent jau kosmetiniu požiūriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juicy&spicy @ 2010 03 18, 13:50)
Tikrai puikios priemonės, o dar labiau pavergia aptarnavimas. Ypač Šiaulių L`Occitane.  4u.gif Naudoju beveik visą ryžių seriją ir galiu pasakyti - SUPER.  thumbup.gif  Mano mišrią ir gana problematinę odą padarė akivaizdžiai švelnesnę ir gražesnę. Na bent jau kosmetiniu požiūriu.  biggrin.gif

Va va, aptarnavimas ir mane suzavi kiekviena karta, vis nesinori iseit is tos parduotuves biggrin.gif Man labiausiai patinka, kad L'occitane turi produktu, kurie labai nuramina sudirgusia jautria oda... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 26, 11:41)
kokia naujove bigsmile.gif galima pacioms pasidaryti naturalu krema bigsmile.gif

ir galvoju pavasariui nusipirkti medaus ir citrinų tualetini vandeni wub.gif sakykit, kaip jis laikosi? iskart neisgaruoja kvapas? g.gif

gal bandėte tą naujovę - natūralų kremą? Kiek skaičiau jį reikia greitai sunaudoti, nors ir laikant šaldytuve. Ar Jūs sunaudojate veido kremą per mėnesį- pusantro ? g.gif Man labiausiai patiko alyvuogių kremas veidui, suteikdavo natūralaus spindesio odai, bet deja jo nebėra ir nebegamina kurį laiką doh.gif sakau gal šis būtų kažkas panašaus į buvusį, nes organinis alyvuogių kremas tai man nepaliko tokio įpūdžio kaip senasis alyvuogių kremas...parašykit kas bandėte tą naują 4u.gif
Atsakyti
Man tai nepakeiciama serija jautriai odai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 18, 16:28)
as tai dar nebandziau, bet visai noreciau rolleyes.gif visus naturalius produktus reikia greitai sunaudoti, nes juose nera prikimsta chemijos, kuri prailgina galiojima.

ir aš labai norėčiau rolleyes.gif galvoju nusipirkti kitą mėnesį, nes gavau 20 % nuolaidų kuponą gimimo dienos proga ax.gif 4u.gif na, o tai labiausiai ir vilioja, kad šiame kreme nėra jokios chemijos thumbup.gif jau tipo iš natūralesnių nusipirkau Jurlique, bet ir ten alkoholio darinių yra doh.gif
Atsakyti
turiu du klausimus - vienas i tema, kaip manot, nuo kokio amziaus galima ir tinka naudoti slamuciu linija?

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 balandžio 2010 - 19:17
gavau siandien ju kataloga tai bus isleista o gal jau ir yra pardej nauja BIJUNO kuno ir kosmetikos linija .kunui yra duso zele , kuno pienelis ir kuno pudra ir kvepalai o kosmetikos linija bus limituoto leidimo kataloge rodo lupdazius 4spalvu lupu blizgesys4 spalvu veido bronzatas ir sviecianti pudra (nezinau kaip tiksliai isverst)irdar skruostam (raso spalvintas vanduo skruostams ir lupoms)ir seseliai 7 spalvu .pakuotes labai fainos wub.gif ziurejau internetinej parduotuvej dar nera ,jei kas uzmatysit praneskit 4u.gif
Papildyta:
dar pamirsau parasyt yra nauja vyriska linija ENERGISING VERDON
Atsakyti
radau nuotraukyciu anglijoj turetu pasirodyt nuo29 dienos
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti