Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(derilium @ 2009 05 13, 13:21)
O kas kaltas , kad jus permkejote uz NT 2-3 kartus daugiau uz realia kaina? Godumas, issilavinimo ir ekonominiu zniu stygius, noras dabar ir cia gyventi "krutai" , geda nuomuotis ir gyventi pagal realias savo galimybes? "Ananasas"- labai svelnus apibudinimas, yra kur kas tikroveskesniu ir grieztesniu.

ohmy.gif
jus toks (tokia) man gyvenimo zinove? kad dristat rasyti tokio pobudzio zinutes? arba formue galima dergtis kiek imanoma?
Geda nuomotis 3 kambariu buta naujame name prestiziniame rajone uz 1500 Lt pries 2 metus? ir ji iskeisti i nepristizini senos statybos Naujinikuose...ir jei permokejau, tai juk tik mano problemos..neateinu cia neverkiu, niekam nesiskundziu...atejau is sia tema tik tam kad suzinoti ar yra cia zmoniu kurie per 2008 10-2009 04 REALIAI PIRKO butus (namus,sklypus) ir uz kokia kaina...
Joks forumas nera dingstis zmones vadinti 'ananasais" arba kaip kitaip...tai parodo tik Jusu kulturos stuoka..nuo to niekas Jusu daugiau gerbti nepradeda
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...php?id=22104753
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 13:27)
ohmy.gif
jus toks (tokia) man gyvenimo zinove? kad dristat rasyti tokio pobudzio zinutes? arba formue galima dergtis kiek imanoma?
Geda nuomotis 3 kambariu buta naujame name prestiziniame rajone uz 1500 Lt pries 2 metus? ir ji iskeisti i nepristizini senos statybos Naujinikuose...ir jei permokejau, tai juk tik mano problemos..neateinu cia neverkiu, niekam nesiskundziu...atejau is sia tema tik tam kad suzinoti ar yra cia zmoniu kurie per 2008 10-2009 04 REALIAI PIRKO butus (namus,sklypus) ir uz kokia kaina...
Joks forumas nera dingstis zmones vadinti 'ananasais" arba kaip kitaip...tai parodo tik Jusu kulturos stuoka..nuo to niekas Jusu daugiau gerbti nepradeda

Gerbiamoji, kur jus matote dergimasi ar bent kokia nepagarba mano poste? Suprantu, kad labai nesmagu dvigubai permoket uz buta, bet tai juk ne pasaulio galas. Vis dar galite bandyti parduoti savo buteli, nes pavasari jis jau kainuos 30-50% pigiau, vargu ar tai pakels jusu nuotaika ir sumazins pykinima.
Atsakyti
Neseniai emiau skaityti jusu cia rasomas diskusijas, intrigas, zodziu kara ir t.t. Antra tema is eiles Atsuktuvas, Tadas Blinda, o dabar dar prisidejes naujokas Delirium traukiat per danti viena zmogu. Nenorejau kistis, bet neatsilaikiau tiesiog nepasiteiravusi, kiek gi gali tai testis? Issaket savo pozicijas, pasikandziojot, patrauket per danti, gal jau gana? Visi zinom kokia dabar situacija, kad kas pirko per ta buma, apsisove, pries keleta metu nebuvo dideliu pozymiu, kad burbulas sprogs, ateis krize. Cia kiekvieno zmogaus reikalas, pirko juk dauguma, didele dalis zmoniu paeme paskolas iki gyvenimo pabaigos. Jau taip buvo. Tai kiek gi galima saipytis is to zmogaus ir aitrinti zaizdas? Tegu kiekvienas gyvena sau patinkanciam buste laimingas... Jus ziurekit saves, o ne svetimu zmoniu pinigus skaiciuokite.
As taip pat laukiu kainu nuosmukio, kitu metu pavasari ketinam uz santaupas pirkti sklypa Vilniuje. Kainos kolkas laikosi apie 20-25tukst. uz ara, pavasariop tikimes ka nors prigriebti ir uz 15 tukst. uz ara. Tad pasilinkesime vieni kitems sekmes ieskojime ir laukime... O kas jau susirades, lai gyvena sau laimingas, vienur pralaimime- kitur laimime... kas finansiniuose- ekonominiuose reikaluose, kas gyvenimiskuose- jausminiuose reikaluose, o kas sveikatos busenoje... Tad gyvenkime draugiskai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 13:34)

Per daug nedziugaukite, tai tik paskolos atidejimas, o ne palukanu, jei menesine imoka yra 2000 lituku , tai pirmaisiais metais is ju 1800-1900 sudaro palukanos, o likusiejo- nusiskaiciuoja nuo paskolos sumos, tad jei nukels 3 metams paskolos mokejima, abejoju , kad tai pades skolininkams, bankas saves tikrai niekada nenusiskriaus.
Atsakyti
QUOTE(derilium @ 2009 05 13, 13:35)
Gerbiamoji, kur jus matote dergimasi ar bent kokia nepagarba mano poste? Suprantu, kad labai nesmagu dvigubai permoket uz buta, bet tai juk ne pasaulio galas. Vis dar galite bandyti parduoti savo buteli, nes pavasari jis jau kainuos 30-50% pigiau, vargu ar tai pakels jusu nuotaika ir sumazins pykinima.

mano nuotaika normali, kas Jums sake kad verkiu del to permokejau ar dar del kazko? Noras istirti NT rinka remiantis faktais tai pasirodo kazkoks nusikaltymas...nei perku,nei parduodu, nei ruosiuosi tai daryti, tiesiog is idomumo (ir tik del man zinomu kitu priezasciu) ilindau i sia tema...ir ka gi as 'ananasas" jei mano nuomone truputi kitokia nei "expertu"..ka gi sekmingos expertines veiklos...labai "malonu" pabendrauti su zmonem kurie nenori konsturktyvaus dialogo-ginco, o tik kartoja viena savo monologa...
Papildyta:
QUOTE(derilium @ 2009 05 13, 13:40)
Per daug nedziugaukite, tai tik paskolos atidejimas, o ne palukanu, jei menesine imoka yra 2000 lituku , tai pirmaisiais metais is ju 1800-1900 sudaro palukanos, o likusiejo-  nusiskaiciuoja nuo paskolos sumos, tad jei nukels 3 metams paskolos mokejima, abejoju , kad tai pades skolininkams, bankas saves tikrai niekada nenusiskriaus.

Jus tikrai uzsiciklines (uzsiciklinusi)...kubiloido-semetoido atmaina....
nemegstu zombuotu-klonuotu asmenu kad ir kokios pakraipos jie butu..sekmes..

P.S. as tik imeciau is ka tik atidaryto delfi portalo pamatyta info.sorry nezinojau kad tai nusikaltymas nes temoje maciau nuorodu i straipsnius susijusius su NT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 13 gegužės 2009 - 12:42
QUOTE(Gudri lape @ 2009 05 13, 13:36)
Neseniai emiau skaityti jusu cia rasomas diskusijas, intrigas, zodziu kara ir t.t. Antra tema is eiles Atsuktuvas, Tadas Blinda, o dabar dar prisidejes naujokas Delirium traukiat per danti viena zmogu. Nenorejau kistis, bet neatsilaikiau tiesiog nepasiteiravusi, kiek gi gali tai testis? Issaket savo pozicijas, pasikandziojot, patrauket per danti, gal jau gana? Visi zinom kokia dabar situacija, kad kas pirko per ta buma, apsisove, pries keleta metu nebuvo dideliu pozymiu, kad burbulas sprogs, ateis krize. Cia kiekvieno zmogaus reikalas, pirko juk dauguma, didele dalis zmoniu paeme paskolas iki gyvenimo pabaigos. Jau taip buvo. Tai kiek gi galima saipytis is to zmogaus ir aitrinti zaizdas? Tegu kiekvienas gyvena sau patinkanciam buste laimingas... Jus ziurekit saves, o ne svetimu zmoniu pinigus skaiciuokite.
As taip pat laukiu kainu nuosmukio, kitu metu pavasari ketinam uz santaupas pirkti sklypa Vilniuje. Kainos kolkas laikosi apie 20-25tukst. uz ara, pavasariop tikimes ka nors prigriebti ir uz 15 tukst. uz ara.  Tad pasilinkesime vieni kitems sekmes ieskojime ir laukime... O kas jau susirades, lai gyvena sau laimingas, vienur pralaimime- kitur laimime... kas finansiniuose- ekonominiuose reikaluose, kas gyvenimiskuose- jausminiuose reikaluose, o kas sveikatos busenoje... Tad gyvenkime draugiskai... ax.gif

Uz sirdies griebiantis jautrumas ir tyrumas, o pries metus , kai Blinda , axa, Subjektyvi ir dar keletas buvo maisomi su zememis del savo nuomoniu ir prognoziu-tada kazkaip nemaciau "uztareju". blush2.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju lysti i banko paskola neapsimoka, atgraso paskaiciavus, kad paemus kredita, po 20 metu turesi sumoketi dvigubai. Antra, lysti visam gyvenimui i skola tik tam, kad parejes rastum kur pernakvoti, irgi gasdina. Manau, kad verta pasitaupyti, o tada kazka pirkti. Dabar pastebejau, kad kazka perkant, net patys pardavejai sutinka paimti dali pinigu, o kita dali- susimoketi siek tiek veliau.
Atsakyti
QUOTE(derilium @ 2009 05 13, 12:50)
Galetu Tadas Blinda metu senumo postu parinkt is NT kanu temos, butu smagu paskaityt mimku, iloniux, bufetavu, westu "perliuku". Isgaravo kaip dumas "zinovai".

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 05 13, 12:58)
Butent... smile.gif Isgaravo kaip dumas...
Pamenat auksines frazes:
- busto plotas tenkantis vienam gyventojui mazesnis nei ES vidurkis;
- zemes neprigaminsi, ji tik brangs;
- nauju butu pastatoma zymiai maziau, nei ES vidurkis;
- gyventojai dar tiek neprasiskolino kaip vakarieciai;
- statybiniu medziagu kainos nekris, nes viskas brangsta;
- darbu kainos nekris, nes nera kur;
- NT kainos nekris zemiau savikainos, nes tai butu savizudybe NT vystytojams;

Ech buvo smagus laikai, idomu koks tas jausmas, kai pagaliau suvoki jog esi ananasas... smile.gif

Oho ir mane paminėjo blink.gif lotuliukas.gif O rašiau gal kokį vieną kartą...
Kaip žmonės neturi ką veikt kai kurie, kažkokie užspaustom smegenim, žiūrinėja senas temas ir skaičiuoja, kad ką rašė lotuliukas.gif
Juk ne kažinkokie ekspertai čia rašo, o paprastos moteriškės išreiškia savo nuomonę, bent jau aš šiuo metu esu namų šeimininkė, auginu vaikus ir niekada į jokius žinovus ar ekspertus nepretendavau lotuliukas.gif
O NT visam pasaulyje paskutiniu metu kainos krito. Krito, paskui vėl kils, po to vėl kris, po to vėl kils ir t.t. Amžini ciklai rolleyes.gif Ir ne tik NT srityje biggrin.gif
Ir kas nespekuliuoja NT ir nėra pervertinęs savo galimybių ir paėmęs per didelės paskolos, tai tam turėtų vienodai šviest tos kainos. Koks skirtumas, kiek kainuoja dabar mano namas, jei aš jame patenkinta gyvenu ir parduot neketinu, o paskolos smegenų nespaudžia? Gali dėl manęs ir vieną litą kainuot, gali ir milijoną, man tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 13:45)
mano nuotaika normali, kas Jums sake kad verkiu del to permokejau ar dar del kazko? Noras istirti NT rinka remiantis faktais tai pasirodo kazkoks nusikaltymas...nei perku,nei parduodu, nei ruosiuosi tai daryti, tiesiog is idomumo (ir tik del man zinomu kitu priezasciu) ilindau i sia tema...ir ka gi as 'ananasas" jei mano nuomone truputi kitokia nei "expertu"..ka gi sekmingos expertines veiklos...labai "malonu" pabendrauti su zmonem kurie nenori konsturktyvaus dialogo-ginco, o tik kartoja viena savo monologa...
Papildyta:

Jus tikrai uzsiciklines (uzsiciklinusi)...kubiloido-semetoido atmaina....
nemegstu zombuotu-klonuotu asmen
u kad ir kokios pakraipos jie butu..sekmes..

P.S. as tik imeciau is ka tik atidaryto delfi portalo pamatyta info.sorry nezinojau kad tai nusikaltymas nes temoje maciau nuorodu i straipsnius susijusius su NT

Dekui uz komplimentus, jus labai maloni pasnekove, stiprybes jums ieskojimuose .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo derilium: 13 gegužės 2009 - 12:53
Tavo- Mano, nustokite teisintis, aiskintis ir.t.t, to visiskai daryti neprivalote, galu gale, kam is viso to reikia? kam erzintis ir toliau kurstyti kandziojimo tematika? Visu pozicijas isklauseme, pasiburnojome ir gana...
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 05 13, 12:43)
nors mano asmeninė patirtis (kaip tik šiuo metu tvarkomi vieno parduodamo buto dokumentai) kaip ir patvirtina šiuos teiginius - pirkėja yra pagyvenusi moteriškė su grynais kišenėje... Va ir acuktuvaz prie šios statistikos prisidės  biggrin.gif Dar vieni artimi žmonės ieškosi namo... už grynus... O jei dar  bufetava išsirinks!  bigsmile.gif

ta pati norejau parasyti...musu buta nupirko butent is provincijos, butent studentei, butent uz grynus ax.gif taip kad straipsnis nera vien is pirsto lauztas, mano manymu. Mes velgi pirksim tik uz grynus.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 13:14)
ane? jei imciau senajame blokiniame name man dar uz ji primoket reiktu lotuliukas.gif

negi 70-80 tūkst tokia juokinga suma? smile.gif ar esat bent jau rankose tokią laikiusi?

P.S. Jums pasiseke kad sovietmeciu dykai gavot buta o dabar sedit cia ir ananasais vadinat zmones kurie neturejo galimybes gyvent su tevais ir nenorejo nuomotis..ir lojat ant sovietu...vemti vercia...

nenorėjot nuomis, o štai šiandien jau atsirado noras? Ir dar kur, rajone kurį taip paniekinančiai šiukšlynu išvadinot smile.gif

Prieštaringa asmenybė turiu pasakyti ax.gif . Nespjauk į vandenį nes teks gerti - ši taisyklė tinka idealiai.

o jūsų tikslai zonduoti NT rinką man kaip ir aiškūs - jau suvokiate kokią investiciją padarėte ir galvojate kaip dabar jos atsikratyti. Bandote aiškintis kainas už kiek galėtumėte parduoti, todėl ir nenorite patikėti kad kainos taip žemai nusirito... Kito paaiškinimo jūsų pozicijai šioje diskusijoje neturiu wink.gif

papildyta:
Ups atsiprašau ne taip perskaičiau , šiukšlynas vis dar kaip matau liko šiukšlynu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 13 gegužės 2009 - 13:01