Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 05 13, 14:14)
vis galvojau kur tiek ilgai uztrukai..

Keista, kad is viso galvoji kazka, juo labiau kai paskaitai tavo metu senumo postus...

Na pvz. kad ir sita:

o as galiu parasyti, jog visai nereikejo kainos zymiai nuleisti, bet vistiek buta pardavem  nuleidom nepilnus 4%  dabar parasykit, kad radom dar viena durniu ir mums pasiseke  (kad pasiseke nesigincyju, bet zmogus i durniu tikrai nepanasus buvo, kaip tik ir aiskino, kad viskas eina blogyn, nuleiskit kaina, nes neparduosit  alt=biggrin.gif border=0>) bet kaip ir anksciau rasiau, jei man namas stovi reikalingoje vietoje ir jame parsiduoda tik vienas butas, tai pirkejas nebeturi pasirinkimo, o jiems butent reikejo tos vietos "cia ir dabar"

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tadas Blinda turbūt išsižadėtų savo vaikų jeigu tie nusipirktų NT ne "dugno" metu arba užkankintų kasdieniniais skambučiais su patyčiomis ir užgauliojimais. Kažkokia labai jau iškreipta savigarbos ir žmogiškųjų vertybių sistema. P.S. NT neturiu. Laukiu dugno..
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 05 13, 15:10)
Xe xe xe...  lotuliukas.gif Nevykes NT pirkimas, kainu kritimas, krize, atlyginimo sumazinimas, vyro praradimas.... Smagumelis... smile.gif

Is serijos-a vistiek mano pimpalas ilgesnis oj persiprasau protas protingesnis lotuliukas.gif bigsmile.gif kai baigiasi argumentai,prasideda oponentu suvarymai...negrazu tamsta...
Atsakyti
QUOTE(niekas @ 2009 05 13, 15:38)
Tadas Blinda turbūt išsižadėtų savo vaikų jeigu tie nusipirktų NT ne "dugno" metu arba užkankintų kasdieniniais skambučiais su patyčiomis ir užgauliojimais. Kažkokia labai jau iškreipta savigarbos ir žmogiškųjų vertybių sistema. P.S. NT neturiu. Laukiu dugno..

Kazkoks iskreiptas jusu palyginimas... smile.gif Tiesiog jau pusmeti pasigendu perliuku apie brangsianti NT, kur dingo didieji optimistai? smile.gif xe xe xe

O uz P.S. gerbiu.... Malonu dirbti, kaip sakoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(derilium @ 2009 05 13, 14:11)
Tam yra skyrius "svetimo skausmo nebuna", ten is panasaus likimo moteriskeliu susilauksit uzuojautos ir paguodos, o si temas skamba- Žadamas NT kainų kritimas ( ar pagal jus- kilimas ).

Pervadinkit tema nes jau krenta...dar geriau butu pavadinti-NT Dugnas arba mano svajoniu butas uz lita...(beje USA ar dar kazkur parduoda namus po 1 USD+skola bankui buvusio seimininko, ateityje tai bus ir Lietuvoje)

Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 15:47)
Is serijos-a vistiek mano pimpalas ilgesnis oj persiprasau protas protingesnis lotuliukas.gif  bigsmile.gif  kai baigiasi argumentai,prasideda oponentu suvarymai...negrazu tamsta...

Protingiausia esate jus, prisipirkusi NT paciame pike... smile.gif Na ir kaip jausmas? smile.gif
Nors jums kaip suprantu NT kainu pikas vis dar tesiasi...
Butai brangzta, ypac jusu megstatmame rajone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 15:53)
Pervadinkit tema nes jau krenta...dar geriau butu pavadinti-NT Dugnas arba mano svajoniu butas uz lita...(beje USA ar dar kazkur parduoda namus po 1 USD+skola bankui buvusio seimininko, ateityje tai bus ir Lietuvoje)

Nepergyvenkite, as jums palapine padovanosiu, kai jusu svajoniu buteli parduos is varzytiniu uz ta 1 Lt, su tukstantine skola uz komunalines paslaugas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 05 13, 14:12)
išties man vienodai kokios priežastys verčia galvoti apie jūsų buto pardavimą - tai jūsų asmeninis reikalas. Bet štai jau išlindo yla iš maišo, jūs suinteresuotas asmuo NT rinkoje, kaip potencialus būsto pardavėjas  biggrin.gif

bet net ir tokiu atveju  - dėl to nebūtina diskusijoje užsiimti neigimo poziciją : 'ne, tiek tikrai neatpigo, neieškokit durnelių, kur jūsų nt vertintojų pažymėjimai...'.  :D
Jei norit gauti realios informacijos, labai nepatartina neigti informaciją kuri jums nepalanki...

A nors viena mano fraze pacituokit kur sakiau nepigo, brango ir pan. prasiau realios info...is to acuktucaz,Blinda ir ko ispute kita NT burbula...jus su savo moteriska logika pripaiset..gavosi kaip tam senam anekdote-mama, jis mane sterva apsauke....

Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 05 13, 16:57)
Protingiausia esate jus, prisipirkusi NT paciame pike... smile.gif Na ir kaip jausmas? smile.gif
Nors jums kaip suprantu NT kainu pikas vis dar tesiasi...
Butai brangzta, ypac jusu megstatmame rajone smile.gif
Papildyta:
Nepergyvenkite, as jums palapine padovanosiu, kai jusu svajoniu buteli parduos is varzytiniu uz ta 1 Lt, su tukstantine skola uz komunalines paslaugas smile.gif

g.gif seniai buvot pasitikrinti savo protine sveikata? stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 16:00)
A nors viena mano fraze pacituokit kur sakiau nepigo, brango ir pan. prasiau realios info...is to acuktucaz,Blinda ir ko ispute kita NT burbula...jus su savo moteriska logika pripaiset..gavosi kaip tam senam anekdote-mama, jis mane sterva apsauke....

Papildyta:
g.gif  seniai buvot pasitikrinti savo protine sveikata? stupid.gif

Giliai ikvepkite, uzlaikykite kvepavima 10 sekundziu, si veiksma kartokite tris kartus, kol pajausite palengvejima. Tada atsikelkite, eikite i virtuve ir pasidarykite raminancios vaistazoliu arbatos, ja gerkite letai, mazais gurksneliais - tai turetu jums padeti atsipalaiduoti ir isvengti minciu apie nenusisekusi gyvenima, finansines problemas, pinganti NT, bei internetinius erzinancius komentarus. smile.gif
Atsakyti
Dar vienas Delfio komentaru "perliukas" lotuliukas.gif :

"Financial Times" paviesinus slaptus Lietuvos NT agenturu duomenis apie apsurdiskai pigu busta, Didziaja Britanija apeme chaosas. Vos tik perskaite straipsni, tukstanciai zmoniu paliko savo darbo vietas ir sturmu eme pardotuves, kurios pardavineja zemelapius. Pirmieji laimingieji jau uzgrobe London City aerouosta ir priverte lektuvu pilotus su verslininkais is Sveicarijos ir Liuksemburgo skristi i Lietuva. Verslininkai suzinoje situacija, sutiko apmoketi islaidas kad tik nebutu ismesti is nuosavu lektuvu. Dar didesnes grupes jau pastebetos prie Heathrow ir Gatwick aerouostu. Policijos pajegos megina sulaikyti minia kol i aerouosta atvaziuos karaliskoji seima. Jie taip pat neatsispyre pagundai padvigubinti-patrigubinti savo kapitalo. Blogiausia padetis Doverio uoste. Uosto prieigose jau nuskendo keli perpildyti keltai, bet tai nesulaiko zmoniu perplaukti Lamansa lietuviu israstu ir ismegintu budu ant pripuziamu ciuziniu. Yra gauta duomenu is vakarines Anglijos dalies kad zmones negave zemelapiu puola i Atlanto vandenina. Visas UK slaptases tarnybas apemusi baime kad si zinia gali pasiekti Prancuzija.
Rysium su tuo Lietuvoje paskelbta nepaprastoji padetis. Kvieciami visi NT agentai prie sienos su Lenkija kurti atramos biurus kad nors trumpam butu sustabdyta invazija ir butu pabaigti breziniai 2015 metu statyboms. Kaliningrado gubernatorius Kniagyniai Utegovai pazadejo kad neleis anglams verztis per savo sriti, nes gali pritrukti tabako gaminiu, o ypac degtines, kurios neuztekus saviems, pazistant rusu charakteri gali privesti iki revoliucijos. Oro uostuose visi muitininkai priversti isklausyti gidu kursu. Taksistai verziasi i autobusu parkus ir pastebetos net grumtynes del didesniu autobusu. Parduotuvese nuo lentynu dingo duona ir druska. Trukineja telefoninis rysys, nes lietuviai gyvenantys UK be perstojo skambina giminaiciams, maldaudami uzimti eile prie NT agenturu. Girdisi sauksmai kad mes savo kartonkiu neatiduosim, tai nacionalinis pasididziavimas. AMB kviecia zmones prie jo Valdovu Rumu, bet anglai pranese kad tokio pervertinto turto ir pas juos pilna. Elektroninio pasto dezutes nebetalpina spamo su pasiulimais keisti Bentley,Rolls Royce i kv.m. prestizinio busto Didziasali. "Bajoru kalvu", "Taurakalnio perlo" naujakuriai trina tokias zinutes jeigu jose nera zodziu "Boeing", "Shell", "Microsoft"
Europos centrinis bankas po skubaus pasitarimo kreipesi i Reinoldiju Varnina kad Lietuva kuo skubiau isivestu eura ir kainas padarytu eurais kiek dabar yra litais. TVF isake mazinti atlyginimus kad bent kazkiek sustabdytu Lietuvos ekonomikos perkaitima. Perkaitimas didziausia zala gali padaryti klimatui kurio atsilimas dar labiau pabrangintu blokinius namus , turincius naturalu vedinima. Buvo kreiptasi i Latvijos visuomene su prasymu padeti. Bet latviai atsisake suzinoje kad ju rinka puls norvegai. Norvegu mokslininkai paskaiciavo kad pardavus naftos kompanijas geriau apsimoka investuoti i apsurdiskai pigu Rygos NT. Jau surasti ir ikalinti melo skleidejai parase kad tik 68 % gyventoju investuotu i NT.
Aiskeja tikrosios Agurkicho pabegimo i Maskva priezastys. Yra manoma kad gaves slaptos informacijos, kad NT agencija "Jober House" zada atidaryti kontora Rusijoje, jis baigia supirkti visas Maskvos kartonkes uz protu nesuvokiamai mazas kainas. Is patikimu saltiniu pavyko suzinoti kad jis nori gristi i Lietuva, bet tam priesinasi prokurorai norintys supirkti visa Kedainiu NT. Pranesta kad Druskininku vadas visus zmones is butu varo i Grudo Parka. Jam parama pazadejo LATGA-A. Pasienieciai pastebejo iplaukiant i Nemuna Abrrramoviciaus jachta, kuris pasiryzes nupirkti visa senelio gimtine Taurage.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 05 13, 17:13)
Giliai ikvepkite, uzlaikykite kvepavima 10 sekundziu, si veiksma kartokite tris kartus, kol pajausite palengvejima. Tada atsikelkite, eikite i virtuve ir pasidarykite raminancios vaistazoliu arbatos, ja gerkite letai, mazais gurksneliais - tai turetu jums padeti atsipalaiduoti ir isvengti minciu apie nenusisekusi gyvenima, finansines problemas, pinganti NT, bei internetinius erzinancius komentarus. smile.gif

Grizkit namo is darbo,letai nusirenkit, iliskit i dusa, pakvieskit ten savo zmona (drauge,meiluze) ir istratinkit ja pro visus galus, ir pavargsit ir naudinga darba sau ir kitiems padarysit, nesikapstes SM forume...bet cia jau offtopic...

Papildyta:
QUOTE(derilium @ 2009 05 13, 17:13)
Dar vienas Delfio komentaru "perliukas"  lotuliukas.gif :

Krize-tai gera proga naujai iskeptems rasytojams parodyti savo talenta lotuliukas.gif

Papildyta:
griztant i tema, stai ka radau pagooglinus (tik as juk blonde ir salininke butai brangzz, ka jau cia is mano nuorodu).
http://www.reals.lt/...ainu_statistika
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2009 05 13, 17:12)
As viliuosi,kad artejant naujam sildymo sezonui vel kainos ims zemeti biggrin.gif . Studentai bus jau issinuomave, o ekonomikos prasviesejimo dar nesimato. Tada bandysim ieskoti mes pigesnio ir mazesnio butuko. Taip noreciau savo isigyti, jau nusibodo tie kraustymaisi doh.gif

va is kitos temos nukopinau...nes kai kam nesuprantamas dalykas kaip galima noreti tureti nenuomojama busta...
kas neturi seimos ir mazu vaiku-mano patarimas visada buvo tik nuomotis jei nera galimybes gyventi pas tevus...tik sioje temoje atrodo lankosi tik tie kuriems butai sovietmieciu buvo uz dyka padalinti arba ju tevams..gerai jums vaidinti gudrucius ir pilti pamazgas ant kitu...ne visu tevai per perestrojka "dare bizni"....kai kas saziningai bande isgyvent..ech...(man ne saves gaila, man mano tevu,saziningai pradirbusiu ir likusiu be santaupu po rublio devalvavimo gaila...) O kai kas ir dabar nedirba bankuose o uab`uose...vienu zodziu temele si pasirodo yra isrinktiems ir pateptiems zmogeliams...visi paprasti,norintis saziningai dirbti ir uzsidirbti nevagiant ir nesukant aferu-runkeliai....ismirsit jus lietuviai kaip dinozaurai ir mamontai su tokiu poziuriu i kitus zmones...
paskutinis mano postas sioje temoje...
Atsakyti
na žinoma, požiūris kad sugebantys sėkmingiau tvarkytis gyvenimą už tave yra vagys, aferistai ir sovietmečio privilegijų palikuonys - labai toli vedantis ir labai padedantis gyvenime... cool.gif
Atsakyti