Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(axa @ 2009 05 13, 13:55)
... Kito paaiškinimo jūsų pozicijai šioje diskusijoje neturiu wink.gif

as turiu...yra dar tokie niuansai kaip skyrybos ir panasus gyvenimo vingiai, kai reikia eiti nuomotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 05 13, 13:55)
negi 70-80 tūkst tokia juokinga suma? smile.gif ar esat bent jau rankose tokią laikiusi?
nenorėjot nuomis, o štai šiandien jau atsirado noras? Ir dar kur, rajone kurį taip paniekinančiai šiukšlynu išvadinot smile.gif

Prieštaringa asmenybė turiu pasakyti  ax.gif . Nespjauk  į vandenį nes teks gerti - ši taisyklė tinka idealiai.

o jūsų tikslai zonduoti NT rinką man kaip ir aiškūs - jau suvokiate kokią investiciją padarėte ir galvojate kaip dabar jos atsikratyti. Bandote aiškintis kainas už kiek galėtumėte parduoti, todėl ir nenorite patikėti kad kainos taip žemai nusirito... Kito paaiškinimo jūsų pozicijai šioje diskusijoje neturiu wink.gif

ooo..esu matyt populiari nes sekama cool.gif

ok..paaiskinsiu jei taip idomu jums zinoti mano asmenines problemas ir parupo.

del siukslyno..taip vadinau,vadinu ir vadinsiu skruzdelynus prie Big`o, domejausi svalkes teritorija pagal tuometinius miesto planus...ta teritorija skruzdelynu tiesiai pakliuna i svalke...ir dar jei cituojate cituokit teisingai..rasiau ISSKYRUS prie bigo...

toliau jei kuo ir noriu atsikratyti tai ne NT o kito savo netinkamo pasirinkimo gyvenime...(neduok dieve kad Jums kada nors tektu begti is nuosavo buto..bet tai ne esme...),
taip..svarstau ir pardavimo varianta savo buto ir nuomos ir bet ko kad tik tai padetu...ir padetu ne del to kad neisgaliu susimoketi uz paskola o visai del kitu asmeniniu ir man skaudziu priezasciu...
dabar esat patenkinta?

Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 14:04)
dabar esat patenkinta?

nu ka as ir sakiau verysad.gif ...negrazu taip zmones, musu skyrelis rimtai ne kaip is sono atrodo doh.gif

Tavo mano sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 05 13, 14:07)
nu ka as ir sakiau  verysad.gif ...negrazu taip zmones, musu skyrelis rimtai ne kaip is sono atrodo  doh.gif

Tavo mano sekmes jums  4u.gif

Tam yra skyrius "svetimo skausmo nebuna", ten is panasaus likimo moteriskeliu susilauksit uzuojautos ir paguodos, o si temas skamba- Žadamas NT kainų kritimas ( ar pagal jus- kilimas ).
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 14:04)

del siukslyno..taip vadinau,vadinu ir vadinsiu skruzdelynus prie Big`o, domejausi svalkes teritorija pagal tuometinius miesto planus...ta teritorija skruzdelynu tiesiai pakliuna i svalke...ir dar jei cituojate cituokit teisingai..rasiau ISSKYRUS prie bigo...

toliau jei kuo ir noriu atsikratyti tai ne NT o kito savo netinkamo pasirinkimo gyvenime...(neduok dieve kad Jums kada nors tektu begti is nuosavo buto..bet tai ne esme...),
taip..svarstau ir pardavimo varianta savo buto ir nuomos ir bet ko kad tik tai padetu...ir padetu ne del to kad neisgaliu susimoketi uz paskola o visai del kitu asmeniniu ir man skaudziu priezasciu...
dabar esat patenkinta?

išties man vienodai kokios priežastys verčia galvoti apie jūsų buto pardavimą - tai jūsų asmeninis reikalas. Bet štai jau išlindo yla iš maišo, jūs suinteresuotas asmuo NT rinkoje, kaip potencialus būsto pardavėjas biggrin.gif

bet net ir tokiu atveju - dėl to nebūtina diskusijoje užsiimti neigimo poziciją : 'ne, tiek tikrai neatpigo, neieškokit durnelių, kur jūsų nt vertintojų pažymėjimai...'. biggrin.gif
Jei norit gauti realios informacijos, labai nepatartina neigti informaciją kuri jums nepalanki...
Atsakyti
QUOTE(derilium @ 2009 05 13, 14:11)
Tam yra skyrius "svetimo skausmo nebuna", ten is panasaus likimo moteriskeliu susilauksit uzuojautos ir paguodos, o si temas skamba- Žadamas NT kainų kritimas ( ar pagal jus- kilimas ).

bet pulti iskart visu nebutina mirksiukas.gif kad ir kokia cia tema bebutu (kilimas ar kritimas) cool.gif

Papildyta:
QUOTE(axa @ 2009 05 13, 14:12)
išties man vienodai kokios priežastys verčia galvoti apie jūsų buto pardavimą - tai jūsų asmeninis reikalas. Bet štai jau išlindo yla iš maišo, jūs suinteresuotas asmuo NT rinkoje, kaip potencialus būsto pardavėjas  biggrin.gif

bet net ir tokiu atveju  - dėl to nebūtina diskusijoje užsiimti neigimo poziciją : 'ne, tiek tikrai neatpigo, neieškokit durnelių, kur jūsų nt vertintojų pažymėjimai...'.  biggrin.gif
Jei norit gauti realios informacijos, labai nepatartina neigti informaciją kuri jums nepalanki...

axa, bet islikti nesalisku gali tik tas, kuris nei perka, nei parduoda rolleyes.gif o toliau visa kita pozicija priklauso kurioje barikadu puseje esi. O cia visi ir yra vienoje ar kitoje barikadu puseje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 05 13, 14:17)
bet pulti iskart visu nebutina  mirksiukas.gif kad ir kokia cia tema bebutu (kilimas ar kritimas)  cool.gif
Papildyta:

Yra skirtumas tarp puolimo ir elementaraus faktu konstatavimo, visi mes zmones ir daugiau ar maziau klystame, bet tas kalidas reikia pripazinti ir analizuoti, kitaip neisvengsime nauju. Lietuva kraupiai sumaterialejus, dauguma iesko laimes savo materialiu poreikiu patenkinime, ir kelia sau vis didesnius ir didesnius tiklsus, o jiems zlugus- tampa pagiezingi ir depresuoti, gal laikas keisti prioritetus, suprasti realias savo galimybes, daugiau demesio skirt savo dvasinio pasaulio tobulinimui.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 05 13, 14:17)
axa, bet islikti nesalisku gali tik tas, kuris nei perka, nei parduoda  rolleyes.gif  o toliau visa kita pozicija priklauso kurioje barikadu puseje esi. O cia visi ir yra vienoje ar kitoje barikadu puseje  biggrin.gif

tipo priklausomai nuo to kokį veiksmą ruošiesi daryti - pirkti ar parduoti- tokią ir giesmę giedi? rolleyes.gif kadangi man 2 pastaruosius metus teko tik pardavinėti, matyt turėjau įsispyrusi tvirtinti kad bragzzzzz biggrin.gif

na ne, leidžiu sau prabangą išsakyti nuomonę nepriklausomai nuo to kurioj valty sėdžiu biggrin.gif. Juk mano nuomonė NT rinkai jokios įtakos nepadarys, geriausiu atveju pora žmonių perskaitę pamąstys... Ne mes savo pliurpalais koreguojam NT kainas, paklausą ir pasiūlą, todėl anoniminiuose forumuose ir yra galimybė pasakyti ką tikrai manai ir ko galbūt negali pasakyti koks nors viešas asmuo viešuose pasisakymuose...
Atsakyti
Nuotaikai pakelti, keletas komentaru is delfio straipsnio apie perkamus senoliu butus Vilniuje uz kesha :

sugryzo vasaroti i Teviske ne tik pauksciai - simtai tukstanciu Lietuvos pensininku praleide ziema savo butuose ir namuose Thailande,Emiratuose ir Turkijoe - jau sugryzo vasaros sezonui , juos nustebino taip atpigusios butu kainos, kad dabar jie butus perka kekemis, net neapziureje, keli guvus senukai net susimuse katram teks keli namukai A.Paulausko kaiminysteje...

pagaliau sostineje pasirode ilgai laukti pencininkai is provincijos su maisais pinigu ...
vieno is ju paklauseme ar ilgai keliavote? taip ligai bet dabar as jau vietoje ir galiu nieko nelaukdamas pirkti Kiek butu zadate pirkti klauseme Manau imsiu keleta – anuku daug turiu (sypteli pro usa) reikia skubet gali ir nelikt – priduria – dziaugiames ir mes, palydime zvilgsiais laiminga pensininka sedanti i prabangu Lexusa ir nurukstanti tolyn
Papildyta:
Is spekuliantai.lt forumo:

"Balandį vidutinė butų kaina Rygos mikrorajonuose nusileido iki 555 EUR už kv. m, palyginti su kovu, tai 12% mažiau, tuomet vidutinė kaina siekė 630 EUR už kv. m. "

"VIDUTINE"!!!

visas straipsnis:
http://vz.lt/Default...mment=1#comment

Vilniaus kainos tradiciskai atsilieka kazkur 6-8 menesiais.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 05 13, 14:27)
tipo priklausomai nuo to kokį veiksmą ruošiesi daryti - pirkti ar parduoti-  tokią ir giesmę giedi?  rolleyes.gif kadangi man 2 pastaruosius metus teko tik pardavinėti, matyt turėjau įsispyrusi tvirtinti kad bragzzzzz  biggrin.gif

na ne, leidžiu sau prabangą išsakyti nuomonę nepriklausomai nuo to kurioj valty sėdžiu biggrin.gif. Juk mano nuomonė NT rinkai jokios įtakos nepadarys, geriausiu atveju pora žmonių perskaitę pamąstys... Ne mes savo pliurpalais koreguojam NT kainas, paklausą ir pasiūlą, todėl anoniminiuose forumuose ir yra galimybė pasakyti ką tikrai manai ir ko galbūt negali pasakyti koks nors viešas asmuo viešuose pasisakymuose...

as pusantru metu ieskau busto, bet irgi niekur nesaukiau, kad viskas tik pigs...kaip kam visai atvirksciai atrodo, kad saukiau, jog viskas tik brangz biggrin.gif o tiksliausia butu sakyti, kad laikausi pozicijos - ruoskis blogiausiam (kad nepigz tiek kiek man norisi), bet tikek geriausiu (nusipirksi uz tiek kiek gali sau leisti butent to ko nori).
Manau taip ir ivyks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 13, 13:04)

dabar esat patenkinta?

Xe xe xe... lotuliukas.gif Nevykes NT pirkimas, kainu kritimas, krize, atlyginimo sumazinimas, vyro praradimas.... Smagumelis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 05 13, 15:10)
Xe xe xe...  lotuliukas.gif Nevykes NT pirkimas, kainu kritimas, krize, atlyginimo sumazinimas, vyro praradimas.... Smagumelis... smile.gif

vis galvojau kur tiek ilgai uztrukai..
Atsakyti