Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo ar išmatų nelaikymas po gimdymo

po gimdymo apie dvi savaites neislaikydavau nei slapimo nei ismatu.Siaubas buvo kai privarydavau nevietoi ir nelaiku.Dabar po gimdymo praejo jau 10menesiu,bet ir dabar jei jau uzsimanau tai reikia skubet nes islaikyt ilgai negaliu,bet pasisiot nors ir keliais lasais dar neteko...
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 08 21, 16:24)
po gimdymo apie dvi savaites neislaikydavau nei slapimo nei ismatu.Siaubas buvo kai privarydavau nevietoi ir nelaiku.Dabar po gimdymo praejo jau 10menesiu,bet ir dabar jei jau uzsimanau tai reikia skubet nes islaikyt ilgai negaliu,bet pasisiot nors ir keliais lasais dar neteko...

Manau tau butinai reik daryt Kegelio pratimus ax.gif as jau nuo vakar pradejau vel daryt, labai gi paprasta, apie juos rasi cia http://moteru.takas.....php?msg_id=114 4u.gif
Atsakyti
As juos dariau niestumo metu,ir kartais po gimdymo.Dabar tiesa sakant nedarau,tai gera tavo ideja - 4u.gif reiks vel pradet
Atsakyti
na ir buvo man juoko del to slapimo nelaikymo.... ligonineje aplanke mane draugas ir kazka juokingo papasakojo. o as kad juokiuos, negaliu susilaikyt. na ir prisisisiojau... blush2.gif o del to dar labiau juokas sueme. nes as tai nezinojau kad tai normalu. galvoju sau: kas cia dabar pasidare? ...
bet ta problema greitai susitvarke. lotuliukas.gif dariau kegelio pratimus.
Atsakyti
Man ir tokia problemėlė buvo. Iškart po gimdymo tai visai, tik atsistodavau ir bėgdavo.Tai baisu buvo, net ašaros riedėdavo verysad.gif Pati neplyšau, nei kirpo, vaikutis gimė visai nedidelis. Nors per nėštumą ir darydavau tuos pratimus, dar ir dabar daru.Jau praėjo trys mėnesiai.Tai jaučiu kad geriau, nes galiu visą dieną pravaikščioti su vienu įklotėliu.Na tik aišku visai neišeina pakentėt 4u.gif o beto ir nelabai jaučiu kada užsinoriu, bet jau kai pajaučiu tai reik skubiai bėkt.
Atsakyti
Na ir kokia gi čia gėda - jūs man pasakykit. Ot kokios drovios tos mūsų supermamos... Taigi čia nieko gėdingo nėra! Nesigėdykit ir drąsiai klauskit gydytojo, draugių ir bandykit tą problemą spręsti - juk savaime niekas nepasidaro...
O šiaip aš nors tos problemos ir neturiu, bet be įklotų negaliu.
Atsakyti
QUOTE(nerkasa @ 2006 03 15, 10:21)
Kažkas ir man pasikeitė, tik tiksliai negaliu įvardinti kas. Jei užsinoriu į tualetą, dabar man reikia kuo skubiausiai atlikti savo reikalus, nes gali būti liūdna.
Anksčiau to nebūdavo

jo ir man tas pats,po pirmo gimdymo taip nebuvo,bet as optimiste kad po pusmecio viskas bus ciki,dar pratimukus reik padaryt
Atsakyti
O aš tai nemėgstu įklotų, tai geriau jau kelnaites namie sėdėdama pasikeičiu dėl tų kelių lašų.

O įdomu ar visoms tie Kėgelio pratimai padeda ar kas nors efektyvesnio, greičiau veikiančio yra???
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2007 01 21, 21:23)
O aš tai nemėgstu įklotų, tai geriau jau kelnaites namie sėdėdama pasikeičiu dėl tų kelių lašų.

O įdomu ar visoms tie Kėgelio pratimai padeda ar kas nors efektyvesnio, greičiau veikiančio yra???

yra,uzsiut ta vieta kur slapimas bega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kulebam @ 2007 01 22, 18:18)
yra,uzsiut ta vieta kur slapimas bega  lotuliukas.gif

kaip žiauru doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir man taip buvo, bet metu begyje viskas atsistojo i savo vietas tongue.gif
Atsakyti
Man labai padejo kegelio pratimai ax.gif
Atsakyti