Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Ineza @ 2009 05 13, 07:52)
Nu kokia as baisi tose nuotraukose meet'o, negaliu i save ziuret..  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu čia dabar kas, ar tik neprisigalvoji kiek per daug. Radai dėl ko sukti galvą, juk kūdikėlį pas save nešioji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 13, 08:52)
Nu kokia as baisi tose nuotraukose meet'o, negaliu i save ziuret..  doh.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas visoms 4u.gif

Inesiuk, maziau pergyvenk, esi nuostabi moteris! wub.gif

Kaip eurovizija patiko? As tai ziurejau ziurejau ir uzmigau verysad.gif nors man tai nelabai patiko unsure.gif

...sara... matau kad esi prisijungusi, kaip tau mergyt sekasi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 13 gegužės 2009 - 08:01
LABAS RYTAS MERGYTES 4u.gif

Paziurejau jusu fotkes ir uzsipavydejau kaip smagiai jums buvo, taip norejau susitikt su tom mergytem kur tiek laiko bendrauju sad.gif 4u.gif

Zinot pramiegojau siandien smile.gif atsibundu o 8:05 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif

Atpazinau skorpione, Ineza....ir vis ziurejau ziurejau kur tas pyragelis...

Dar galvojau kad ta grazia garbanota mergyte maciau bet nepamenu smile.gif nick
galejote ir surasyt smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Matau smagiai vakar pasibuvot thumbup.gif
Mmazuliuke, jau ruosiesi, ane? As irgi mintimis jau ligoninej doh.gif Dar bandau atkapstyt sarasiuka ko reikia, galvoju mergytes, kaip del apatiniu rubeliu, ar neistepliojo ten, gal reikia pacius prasciausius pasiimt, spalvos artimesnes i ta "oranzine" g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! 4u.gif
Labai smagiai vakar musu meetukas praejo!As net nepastebejau kaip greit laikas praejo! rolleyes.gif Butinai reiks pakartoti! thumbup.gif
Man vakar susidare toks ispudis, kad susirinko seniai pazistamos ir ilga laika kartu bendravusios panos! thumbup.gif
Vakarykste Eurovizija man didelio ispudzio nepaliko... cool.gif
Ineza, dekui dar karteli! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 05 13, 09:22)
Labas rytas 4u.gif
Mmazuliuke, jau ruosiesi, ane? As irgi mintimis jau ligoninej doh.gif Dar bandau atkapstyt sarasiuka ko reikia, galvoju mergytes, kaip del apatiniu rubeliu, ar neistepliojo ten, gal reikia pacius prasciausius pasiimt, spalvos artimesnes i ta "oranzine" g.gif

Laba dienele,
as tai buvau juodos spalvos pasiemusi apatinius.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 05 13, 09:29)
Laba dienele,
as tai buvau juodos spalvos pasiemusi apatinius.

Aciu, reikes ir man tada tamsesniu isimest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 05 13, 08:31)
Aciu, reikes ir man tada tamsesniu isimest smile.gif

Nepergyvenkite viskas gerai bus... 4u.gif
Aisku jausmas sioks netoks, bet pamatysit kai praeis bus l.gerai, man is tikro baisiausia buvo kai reikejo laukti operacijos ligoninej norejosi greiciau biggrin.gif
As tai is karto po operacijos buvau be, o poto juodus turejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 05 13, 08:22)
Labas rytas 4u.gif

Aha ruosiuos,ir moraliskai bandau nusiteikt doh.gif biski bijau jau,visokios mintys dar stipriau lenda i galva. Vakare jau pakuosiuos daiktus rolleyes.gif ir bijau ir labai laukiu unsure.gif as is vis bailiuke esu,tai man ta operacija labai didelis isbandymas saves blush2.gif Galvoju ko nepamirst isidet,is sarasiuko kaip ir viska turiu,tik galvoju ar nereikia jokiu vaistuku isimest? g.gif

O grizus is kart galima ND daryt?nes itariu man kaip tik bus O blush2.gif gal suspesim dar si cikla koki virusiuka su kpjytem ir rankytem pasigaut 4u.gif ech....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 13 gegužės 2009 - 08:54
QUOTE(dendule @ 2009 05 13, 09:04)
LABAS RYTAS MERGYTES  4u.gif

Paziurejau jusu fotkes ir uzsipavydejau  kaip smagiai jums buvo, taip norejau susitikt su tom mergytem kur tiek laiko bendrauju sad.gif  4u.gif
Zinot pramiegojau siandien smile.gif atsibundu o 8:05  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif
Atpazinau skorpione, Ineza....ir vis ziurejau ziurejau kur tas pyragelis...

Dar galvojau kad ta grazia garbanota mergyte maciau bet nepamenu smile.gif nick
galejote ir surasyt smile.gif

Sveikos mergytes 4u.gif As irgi dar ispudziu pilna po vakar. Nu tikrai smagu buvo thumbup.gif

Dendule, ta garbanota - tai as ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kaip supratau cia daugumai buvo atlikta arba bus laparaskopija ir visi labai laukia leliuku. Man irgi paskirta laparaskopija po menesio ir labai laukiu leliuko, nors dabar iki operacijos rekomendavo atideti planavima. O laparaskopija man atliks del to, kad itaraia endometrioze verysad.gif
Man gydytoja liepe padaryti kai kuriuos tyrimus pries operacija (kraujo, EKG), gal zinote ar yra svarbu kada juos daryti, nes kiek atsimenu kai dariau tyrimus vaikus pries operacija, tai reikejo daryti ne anksciau nei pries 10 dienu, o dabar man gydytoja nieko nesake?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 05 13, 09:51)
Nepergyvenkite viskas gerai bus... 4u.gif
Aisku jausmas sioks netoks, bet pamatysit kai praeis bus l.gerai, man is tikro baisiausia buvo kai reikejo laukti operacijos ligoninej norejosi greiciau biggrin.gif
As tai is karto po operacijos buvau be, o poto juodus turejau  blush2.gif

Man irgi tas laukimas pati sunkaisuia dalis doh.gif
Kiek girdejau, tai po operacijos teplioja dar keleta dienu, tai galvoju, kad be apatiniu neissiversiu biggrin.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 13, 09:52)
Aha ruosiuos,ir moraliskai bandau nusiteikt doh.gif biski bijau jau,visokios mintys dar stipriau lenda i galva. Vakare jau pakuosiuos daiktus rolleyes.gif ir bijau ir labai laukiu unsure.gif as is vis bailiuke esu,tai man ta operacija labai didelis isbandymas saves blush2.gif Galvoju ko nepamirst isidet,is sarasiuko kaip ir viska turiu,tik galvoju ar nereikia jokiu vaistuku isimest? g.gif

O grizus is kart galima ND daryt?nes itariu man kaip tik bus O blush2.gif gal suspesim dar si cikla koki virusiuka su kpjytem ir rankytem pasigaut 4u.gif ech....

Kaip as tave suprantu, as jau irgi pradejau tase krautis. Irgi esu bailė, tai jau nuo vakar sirdele dreba doh.gif biggrin.gif Vaistuku as tai jokiu nesidesiu, kazin ar reikia, pasakys, ligoninej ka susipirkt g.gif Tik nusipirkau klizmuciu, sake sivakar zarnyna issivalyt, nes rytoj tik guluosi ir po pietu iskart operuos ax.gif
Atsakyti