Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

[quote=Elė,2006 01 13, 18:32]
[quote=rasulkadz,2006 01 13, 20:19]
laba.koks menesinis mokestis i si darzeli blush2.gif
o tai ka dar ir skirtingi mokesčiai buna? Man atrodo kad visur vienodai. g.gif
[/quote]
Sveikos siaip toj grupej kur mano mazius (Saulegraza vaikai iki 3m.) tai max 12 vaiku bet visu beveik niekad nebuna dazniausiai iki 10 matau. (tie 12 tai uzrasytos spinteles su vardais). Moku as puse kainos bes mokaus dieniniam skyriui tai 54 Lt tai pilna suma iseitu 108 Lt i menesi. Vyresniu grupiu vaiku mamos kazkur 10 Lt daugiau moka...
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2005 10 25, 10:18)
o kiek grupeje vaiku? i puoduka taviskis jau prasosi ar aukletojos moko?Koks rezimas ten pas juos?

Sveika,
mes dar neiname i darzeli, nes dar nepersikeleme i Zirmunus. Vis dar svarstau, kuri pasirinkt - ar ramunele, ar smalsucius, ar ruta g.gif O prasytis mano mazius pats eme ir darzelio nesulaukes:)
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 01 31, 02:43)
Sveika,
mes dar neiname i darzeli, nes dar nepersikeleme i Zirmunus. Vis dar svarstau, kuri pasirinkt - ar ramunele, ar smalsucius, ar ruta g.gif O prasytis mano mazius pats eme ir darzelio nesulaukes:)

Sveika kiek teko girdet is pazistamu kurios veda i siuos darzelius vaikus tai ruta ne pats geriausias variantas aisku nuo daug ko priklauso...bet bent jau as ka zinau tai taip yra...smalsuciai man l. patiko bet kai nuejom nebuvo vietos, kadangi reikejo kuo greiciau vaika leist tai nuvedziua i kita ne kuo neprastesni-ramunele. Dabar tai l. patenkinta lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2006 01 31, 20:58)
Sveika kiek teko girdet is pazistamu kurios veda i siuos darzelius vaikus tai ruta ne pats geriausias variantas aisku nuo daug ko priklauso...bet bent jau as ka zinau tai taip yra...smalsuciai man l. patiko bet kai nuejom nebuvo vietos, kadangi reikejo kuo greiciau vaika leist tai nuvedziua i kita ne kuo neprastesni-ramunele. Dabar tai l. patenkinta  lotuliukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

O ka blogo girdejai apie ruta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 02 02, 23:28)
O ka blogo girdejai apie ruta? g.gif

As matai girdejau tik apie viena is aukletoju ir apie vedeja, kaip ir visuose darezeliuse pasitaiko...atseit aukletoja rekauja ant vaiku, suduoda per uzpakali kartais...vedeja, snekant apie priemima, uzuominom eina link pinigeliu pamokejimu atskiru, pvz. nera vietu, bet jei norit tai atsiras, bet reiktu pinigeliu tam...tam...bet cia jau girdejau senokai, pries kokius pusemetu, gal dabar jau kas ir pasikeite smile.gif visada geriausia paciai nueit ir susizinot...as kai skambinau i ruta rugpjuti mane apreke, mazdaug kokia as kvaila taigi jau grupes visos sudarytos ir toliau i kalbas nesileido, tai mane ir atbaide ten eiti... ax.gif o i ramunele kai nuejau tai taip fainai ir siltai prieme, ir dar nuo tada kaip mes ir norejom, tai ir sutikom ten lankyt...
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2006 02 12, 14:50)
As matai girdejau tik apie viena is aukletoju ir apie vedeja, kaip ir visuose darezeliuse pasitaiko...atseit aukletoja rekauja ant vaiku, suduoda per uzpakali kartais...vedeja, snekant apie priemima, uzuominom eina link pinigeliu pamokejimu atskiru, pvz. nera vietu, bet jei norit tai atsiras, bet reiktu pinigeliu tam...tam...bet cia jau girdejau senokai, pries kokius pusemetu, gal dabar jau kas ir pasikeite  smile.gif visada geriausia paciai nueit ir susizinot...as kai skambinau i ruta rugpjuti mane apreke, mazdaug kokia as kvaila taigi jau grupes visos sudarytos ir toliau i kalbas nesileido, tai mane ir atbaide ten eiti... ax.gif o i ramunele kai nuejau tai taip fainai ir siltai prieme, ir dar nuo tada kaip mes ir norejom, tai ir sutikom ten lankyt...

Mes irgi šiandien užsirašeme į šį darželį, tikra tiesa kad labai šiltai ten priima. Ir darželio atmosfera man patiko. Pradesime lankyti jau kovo menesi lopšelį.
Atsakyti
QUOTE(Elė @ 2006 02 13, 14:19)
Mes irgi šiandien užsirašeme į šį darželį, tikra tiesa kad labai šiltai ten priima. Ir darželio atmosfera man patiko. Pradesime lankyti jau kovo menesi lopšelį.

O i kokia grupe jei netycia i saulegraza tai susimatysma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2006 02 16, 22:28)
O i kokia grupe jei netycia i saulegraza tai susimatysma  biggrin.gif

Grupes pavadinimo tikrai neatsimenu doh.gif Bet ten tokia aukletoja vyresnio amziaus. Dar lyg dvi mergites ten : Ugne ir Arina. Tai gal tikrai viena grupe lankisim thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elė @ 2006 02 16, 23:32)
Grupes pavadinimo tikrai neatsimenu  doh.gif Bet ten tokia aukletoja vyresnio amziaus. Dar lyg dvi mergites ten : Ugne ir Arina. Tai gal tikrai viena grupe lankisim  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ugne girdetas...ten kur mes viena aukletoja vyresnio amziaus tokia zemo ugio, o kita jaunesne, tamsi. O kiap tavo mazutes vardas? ax.gif maniskis Titas. Ant spinteliu yra vardai...tai galima apsidairyt...ir tada tiksliai zinosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2006 02 20, 22:34)
Ugne girdetas...ten kur mes viena aukletoja vyresnio amziaus tokia zemo ugio, o kita jaunesne, tamsi. O kiap tavo mazutes vardas?  ax.gif maniskis Titas. Ant spinteliu yra vardai...tai galima apsidairyt...ir tada tiksliai zinosim  biggrin.gif

Maniškes vardas Evita. O ta Ugne tai tokia ryžiuke smile.gif gal pagal ja atskirsim? g.gif
O kaip aukletojos? Ar geros? Ar taviškis greit priprato?
Man tai iš pirmo vaizdo aukletoja patiko. Ir pabendravo noriai, ir vaikučiai prižiureti visi, sušukuoti, vis žiuri ar kam nešalta, nekaršta. Vienu žodžiu rupestinga pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Elė @ 2006 02 20, 23:55)
Maniškes vardas Evita. O ta Ugne tai tokia ryžiuke  smile.gif  gal pagal ja atskirsim?  g.gif
O kaip aukletojos? Ar geros? Ar taviškis greit priprato?
Man tai iš pirmo vaizdo aukletoja patiko. Ir pabendravo noriai, ir vaikučiai prižiureti visi, sušukuoti, vis žiuri ar kam nešalta, nekaršta. Vienu žodžiu rupestinga pasirode.

Ta pati auksaplauke...mano maziaus mergaite, na jie labai draugauja pries kelias d. suzinojau biggrin.gif priprato idomiai pirmas gal 4 dienas is vis nieko...ateina uzdedu batukus ir bega i grupe smile.gif bet po to tai gal sav. verksniojo rytais. po kokio 1,5 men. jau lyg ir priprato bet tik praserga kokia sav. ir vel 1-2 dienos asaru ryte. dabar jau lankom 4men. tai jau kaip ir "saviakas" jau bando ir lyderiaut biggrin.gif aukletojos tai tikrai labai rupestingos ir geros, labai myli vaikus. siaip visko pasitaiko, ta prasme, buvo cia, kad maniskiui buvo nelabai su pilvuku tai nenoriai valgydavo, aukletoja truputi pakele balsa, maniskis issigando ir kita diena isvis nevalge. tada as pakalbejau su ja, kad mano mazius jautrus ir prievarta ar pakeltas tonas tikrai nepades, nuo to laiko viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2006 02 24, 21:37)
Ta pati auksaplauke...mano maziaus mergaite, na jie labai draugauja pries kelias d. suzinojau  biggrin.gif priprato idomiai pirmas gal 4 dienas is vis nieko...ateina uzdedu batukus ir bega i grupe  smile.gif bet po to tai gal sav. verksniojo rytais. po kokio 1,5 men. jau lyg ir priprato bet tik praserga kokia sav. ir vel 1-2 dienos asaru ryte. dabar jau lankom 4men. tai jau kaip ir "saviakas" jau bando ir lyderiaut  biggrin.gif aukletojos tai tikrai labai rupestingos ir geros, labai myli vaikus. siaip visko pasitaiko, ta prasme, buvo cia, kad maniskiui buvo nelabai su pilvuku tai nenoriai valgydavo, aukletoja truputi pakele balsa, maniskis issigando ir kita diena isvis nevalge. tada as pakalbejau su ja, kad mano mazius jautrus ir prievarta ar pakeltas tonas tikrai nepades, nuo to laiko viskas tvarkoj  smile.gif

Na va, kaip gerai kad tą pačią grupę lankisim thumbup.gif
Tikiuosi ir manoji greitai pripras, svarbiausia kad ne sirgtu, galvoju gal kokių vitaminų stiprinančių imunitetą pradet duot g.gif
O jus kaip pradejot lankyti, jus su juo kartu pasilikdavot, ar viena palikdavote?
Atsakyti