Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

O dar norečiau paklausti ar vyresnėlių grupese yra anglų kalba, arba kokie kiti bureliai?
Atsakyti
QUOTE(Elė @ 2006 02 27, 10:57)
O dar norečiau paklausti ar vyresnėlių grupese yra anglų kalba, arba kokie kiti bureliai?

Ele, o tai jums tas darzelis pagal gyvenama vieta priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elė @ 2006 02 27, 09:57)

Del sito tai nzn...O mes tai pradejom taip : pirma diena iki pietu vienas buvo, tada kita diena jau valge pietus, trecia - jau miegojo pietu miega ir vakariene valge (iki 16h) po to koki men pasiimdavau iskart po vakarienes, o dabar visaip buna ir iki galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(riesutukas @ 2006 03 03, 21:30)
Ele, o tai jums tas darzelis pagal gyvenama vieta priklauso?  g.gif

Nepriklausom bent jau mes...bet ka daryt jei tiem kuriem priklausom ner vietu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riesutukas @ 2006 03 03, 23:30)
Ele, o tai jums tas darzelis pagal gyvenama vieta priklauso?  g.gif

Ne, mes nepriklausom, net nesame iš žirmunų, bet gyvename visai netoli.
Papildyta:
QUOTE(chikita @ 2006 03 04, 14:05)
Del sito tai nzn...O mes tai pradejom taip : pirma diena iki pietu vienas buvo, tada kita diena jau valge pietus, trecia - jau miegojo pietu miega ir vakariene valge (iki 16h) po to koki men pasiimdavau iskart po vakarienes, o dabar visaip buna ir iki galo  biggrin.gif

Tai jus šaunoliai, labai greit pripratote. mes jaučiu kokis dvi savaites tik iki pietu busim, nes maniške jau didesne ir daugiau supranta. Ji jau dabar nelabai nori, nors mes jai taip gražiai pasakojam apie darželi, apie vaikučius. Tai ji nori kad ir aš su ją eičiau, ar bent jos drauge. bet kaip nors pomažu tikiuosi priprasim ax.gif
Atsakyti

sveiki, mes irgi planuojam leist vaiką į šitą darželį, į lopšelinę grupę.
sakė, kad priima jau net nuo metų, kiek supratau nėra nei eilių didelių, nereikia prieš metus užsirašyt.
Dar įdomu kas vedat iki kelių tas darželis dirba,kelinta reikia pasiimt vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2006 04 07, 12:36)
sveiki, mes irgi planuojam leist vaiką į šitą darželį, į lopšelinę grupę.
  sakė, kad priima jau net nuo metų, kiek supratau nėra nei eilių didelių, nereikia prieš metus užsirašyt.
  Dar įdomu kas vedat iki kelių tas darželis dirba,kelinta reikia pasiimt vaikus.

Labas, del eilių tai lyg ir nera, bet vistiek geriausiai užsirašyk iš anksto.
Vaikučius reikia pasiimti iki 18 val.
Atsakyti
Sveikos mamos biggrin.gif

O gal yra vedanciu savo paaugusius vaikucius i paruosiamaja grupe pries mokykla ar i mokykla?Nes gal greitai ten netoliese gyvensim ir kaip tik mergickai mano jau reiks nuo rudens lankyti paruosiamaja grupe? Kaip ten ruosia? Kaip aukletojos ir pan...

Buciau dekinga, jei kas apsviestu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2006 04 16, 19:03)
Sveikos mamos  biggrin.gif

O gal yra vedanciu savo paaugusius vaikucius i paruosiamaja grupe pries mokykla ar i mokykla?Nes gal greitai ten netoliese gyvensim ir kaip tik mergickai mano jau reiks nuo rudens lankyti paruosiamaja grupe? Kaip ten ruosia? Kaip aukletojos ir pan...

Buciau dekinga, jei kas apsviestu...  4u.gif

Laba apie paruosiamaja nieko nzn, nes maniskis dar mazas, bet va viena mama rase truputi : "Jau 3 metus mano vaikas vaikschioja i ta darzeli ir ash labai patenkinta aptarnavimo personalu, mano dukra labai gerai paruose mokyklai" gal kiek pades bent keli sie zodziai, o si mama kiek zinau issiregistravo is forumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2006 04 19, 00:57)
Laba apie paruosiamaja nieko nzn, nes maniskis dar mazas, bet va viena mama rase truputi : "Jau 3 metus mano vaikas vaikschioja i ta darzeli ir ash labai patenkinta aptarnavimo personalu, mano dukra labai gerai paruose mokyklai" gal kiek pades bent keli sie zodziai, o si mama kiek zinau issiregistravo is forumo  verysad.gif

aciu chikita 4u.gif Na jei taip parase, tai manau, kad buvo pagrindo ax.gif Tik kazin ar mus priims i paruosiamaja klase, jei tik dabar tartis eitume g.gif Jau grupes turbut anksciau formuoja ir labiau gal is tu ten esamu vaiku, o ne atvykusiu is kitur unsure.gif Oi nezinau kaip mums cia viskas iseis su tuo kraustymusi ir darzeliu, tiek streso musu mazajai (na ne visai maza, bet vis viena...) unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

mums šis darželis kaip ir pagal gyvenamą vietą. Norėjau užrašyt, bet nuvykus pastebėjau, kad jis rusų ir lenkų, nors kai skambinau, sakė, kad lietuvių. Į vidų neužėjau. Kaip yra iš tiesų?
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2006 04 19, 16:10)
aciu chikita  4u.gif  Na jei taip parase, tai manau, kad buvo pagrindo  ax.gif  Tik kazin ar mus priims i paruosiamaja klase, jei tik dabar tartis eitume  g.gif  Jau grupes turbut anksciau formuoja ir labiau gal is tu ten esamu vaiku, o ne atvykusiu is kitur  unsure.gif  Oi nezinau kaip mums cia viskas iseis su tuo kraustymusi ir darzeliu, tiek streso musu mazajai (na ne visai maza, bet vis viena...)  unsure.gif

Na nzn...bet, manau, verta pabandyti, ten diektore labai sauni, myli labai vaikus ir, manau, kas bus jos galioje viska padarys kad tavo mazoji ten mokytusi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Skraiduole @ 2006 04 20, 08:37)
Sveikos,

mums šis darželis kaip ir pagal gyvenamą vietą. Norėjau užrašyt, bet nuvykus pastebėjau, kad jis rusų ir lenkų, nors kai skambinau, sakė, kad lietuvių. Į vidų neužėjau. Kaip yra iš tiesų?

Siaip jo tam darzely ne vien lietuviai ax.gif yra lenku vaiku grupe, yra rusu, o dar daugiau lietuviu!!! taciau vaikai susimato nebent kieme, nes pvz i sale eina atskirom grupem tam tikrom val. ir pan. ir siaip as, manau jei vaikas auga lietuviu seimoje tai nesvarbu, kad pasonei kada nors isgirs kita kalba, gal net ir geriau pats savo protu supras, kokia yra jo kalba ir sugebes atsirinkti ja, bet tai tik mano subjektyvi nuomone smile.gif tikiuos padejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 20 balandžio 2006 - 22:43