O dar norečiau paklausti ar vyresnėlių grupese yra anglų kalba, arba kokie kiti bureliai?
QUOTE(Elė @ 2006 02 27, 10:57)
O dar norečiau paklausti ar vyresnėlių grupese yra anglų kalba, arba kokie kiti bureliai?
Ele, o tai jums tas darzelis pagal gyvenama vieta priklauso?

QUOTE(Elė @ 2006 02 27, 09:57)
Del sito tai nzn...O mes tai pradejom taip : pirma diena iki pietu vienas buvo, tada kita diena jau valge pietus, trecia - jau miegojo pietu miega ir vakariene valge (iki 16h) po to koki men pasiimdavau iskart po vakarienes, o dabar visaip buna ir iki galo

QUOTE(riesutukas @ 2006 03 03, 21:30)
Nepriklausom bent jau mes...bet ka daryt jei tiem kuriem priklausom ner vietu...

QUOTE(riesutukas @ 2006 03 03, 23:30)
Ne, mes nepriklausom, net nesame iš žirmunų, bet gyvename visai netoli.
Papildyta:
QUOTE(chikita @ 2006 03 04, 14:05)
Del sito tai nzn...O mes tai pradejom taip : pirma diena iki pietu vienas buvo, tada kita diena jau valge pietus, trecia - jau miegojo pietu miega ir vakariene valge (iki 16h) po to koki men pasiimdavau iskart po vakarienes, o dabar visaip buna ir iki galo 

Tai jus šaunoliai, labai greit pripratote. mes jaučiu kokis dvi savaites tik iki pietu busim, nes maniške jau didesne ir daugiau supranta. Ji jau dabar nelabai nori, nors mes jai taip gražiai pasakojam apie darželi, apie vaikučius. Tai ji nori kad ir aš su ją eičiau, ar bent jos drauge. bet kaip nors pomažu tikiuosi priprasim

sveiki, mes irgi planuojam leist vaiką į šitą darželį, į lopšelinę grupę.
sakė, kad priima jau net nuo metų, kiek supratau nėra nei eilių didelių, nereikia prieš metus užsirašyt.
Dar įdomu kas vedat iki kelių tas darželis dirba,kelinta reikia pasiimt vaikus.
QUOTE(Vetrune @ 2006 04 07, 12:36)
sveiki, mes irgi planuojam leist vaiką į šitą darželį, į lopšelinę grupę.
sakė, kad priima jau net nuo metų, kiek supratau nėra nei eilių didelių, nereikia prieš metus užsirašyt.
Labas, del eilių tai lyg ir nera, bet vistiek geriausiai užsirašyk iš anksto.
Vaikučius reikia pasiimti iki 18 val.
Sveikos mamos
O gal yra vedanciu savo paaugusius vaikucius i paruosiamaja grupe pries mokykla ar i mokykla?Nes gal greitai ten netoliese gyvensim ir kaip tik mergickai mano jau reiks nuo rudens lankyti paruosiamaja grupe? Kaip ten ruosia? Kaip aukletojos ir pan...
Buciau dekinga, jei kas apsviestu...

O gal yra vedanciu savo paaugusius vaikucius i paruosiamaja grupe pries mokykla ar i mokykla?Nes gal greitai ten netoliese gyvensim ir kaip tik mergickai mano jau reiks nuo rudens lankyti paruosiamaja grupe? Kaip ten ruosia? Kaip aukletojos ir pan...

QUOTE(Wiwa @ 2006 04 16, 19:03)
Sveikos mamos

Laba apie paruosiamaja nieko nzn, nes maniskis dar mazas, bet va viena mama rase truputi : "Jau 3 metus mano vaikas vaikschioja i ta darzeli ir ash labai patenkinta aptarnavimo personalu, mano dukra labai gerai paruose mokyklai" gal kiek pades bent keli sie zodziai, o si mama kiek zinau issiregistravo is forumo

QUOTE(chikita @ 2006 04 19, 00:57)
Laba apie paruosiamaja nieko nzn, nes maniskis dar mazas, bet va viena mama rase truputi : "Jau 3 metus mano vaikas vaikschioja i ta darzeli ir ash labai patenkinta aptarnavimo personalu, mano dukra labai gerai paruose mokyklai" gal kiek pades bent keli sie zodziai, o si mama kiek zinau issiregistravo is forumo 

aciu chikita

Sveikos,
mums šis darželis kaip ir pagal gyvenamą vietą. Norėjau užrašyt, bet nuvykus pastebėjau, kad jis rusų ir lenkų, nors kai skambinau, sakė, kad lietuvių. Į vidų neužėjau. Kaip yra iš tiesų?
mums šis darželis kaip ir pagal gyvenamą vietą. Norėjau užrašyt, bet nuvykus pastebėjau, kad jis rusų ir lenkų, nors kai skambinau, sakė, kad lietuvių. Į vidų neužėjau. Kaip yra iš tiesų?
QUOTE(Wiwa @ 2006 04 19, 16:10)
aciu chikita
Na jei taip parase, tai manau, kad buvo pagrindo
Tik kazin ar mus priims i paruosiamaja klase, jei tik dabar tartis eitume
Jau grupes turbut anksciau formuoja ir labiau gal is tu ten esamu vaiku, o ne atvykusiu is kitur
Oi nezinau kaip mums cia viskas iseis su tuo kraustymusi ir darzeliu, tiek streso musu mazajai (na ne visai maza, bet vis viena...) 

Na nzn...bet, manau, verta pabandyti, ten diektore labai sauni, myli labai vaikus ir, manau, kas bus jos galioje viska padarys kad tavo mazoji ten mokytusi

Papildyta:
QUOTE(Skraiduole @ 2006 04 20, 08:37)
Sveikos,
Siaip jo tam darzely ne vien lietuviai