Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

Sveiki, buvom Šiandien nuėję pirmą kart į lopšelį. Visi berniukai, nei vienos mergaitės šiandien. smile.gif na dar sekėsi sunkiai be mamos, buvau trumpam palikus, tai radau verkiantį. gal toliau seksis geriau, nežinau. g.gif
o jau koks fainuolis Titas, papasakojo, kad jo diedukas atvažiuos paimt. ir taip visi vaikai šaunuoliai, neverkia, žaidžia. tik man tai pasirodė vėsoka, bet dar gal, kad šildyt nepradėjo. g.gif ir dar pastebėjau, kad šiandien vienas vaikutis kosėjo, ir taip jau daug kam nosytė bėga. g.gif baisu, kad sirgs dažnai.

Chikita, ar jūsų Titas dažnai serga darželį?

Atsakyti

Sveiki , tai va mes tai atidėjom lopšelį iki pavasario. labai jau verkė mano vaikinas, tai paauginsiu dar truputi namuose ir pavasarį vėl pabandysim lankyt.
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2006 10 02, 11:08)
Sveiki, buvom Šiandien nuėję pirmą kart į lopšelį. Visi berniukai, nei vienos mergaitės šiandien.  smile.gif  na dar sekėsi sunkiai be mamos, buvau trumpam palikus, tai radau verkiantį.  gal toliau seksis geriau, nežinau.  g.gif
o jau koks fainuolis Titas, papasakojo, kad jo diedukas atvažiuos paimt. ir taip visi vaikai šaunuoliai, neverkia, žaidžia.  tik man tai pasirodė vėsoka, bet dar gal, kad šildyt nepradėjo.  g.gif  ir dar pastebėjau, kad šiandien vienas vaikutis kosėjo, ir taip jau daug kam nosytė bėga. g.gif baisu, kad sirgs dažnai.

Chikita, ar jūsų Titas dažnai serga darželį?

nu musu snekutis tai nedaznai siaip serga smile.gif tik va persirgom neseniai toki negrazu virusa...o siaip pakosti diena dvi ir vel viskas gerai, arba nosyte pabega diena ar dvi ir vel viskas gerai... 4u.gif nu gaila kad tik pavasari vel susimatysim blink.gif na bet atsilus orams bent gathering.gif aukit stiprus ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Jo nieko negirdėjau apie remonta, o kas ten? thumbup.gif , mes tik eisim pirmadienį pirmą kartą po ligos.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2006 10 14, 14:05)
bigsmile.gif Jo nieko negirdėjau apie remonta, o kas ten? thumbup.gif , mes tik eisim pirmadienį pirmą kartą po ligos.

jau pradejo tvarkyt stoga is tu lesu kur 2% tevai skyre darzeliui. bet renkama is kiekvieno tevo (jei nori neprivaloma) po 30lt. as jau daviau nes manau reikia musu darzely ne vien stoga remontuot mirksiukas.gif tai man tikrai negaila pinigeliu tokiu mirksiukas.gif tiek ziniu kolkas 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Jo reikės duot būtinai, gi ne po 300 prašo,kai kaip kurie darželiai.Eisiu, tai reikės nunešt, o kam?, Vedėjai, ar savo auklytei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2006 10 14, 21:27)
bigsmile.gif Jo reikės duot būtinai, gi ne po 300 prašo,kai kaip kurie darželiai.Eisiu, tai reikės nunešt, o kam?, Vedėjai, ar savo auklytei? mirksiukas.gif

as tai savo auklytei daviau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 16 spalio 2006 - 09:55
QUOTE(chikita @ 2006 10 16, 10:53)
as tai savo auklytei daviau  4u.gif

Tai gerai kad turi savo aulyte! biggrin.gif mes ir turim viena bet mylimiausia auklyte! biggrin.gif tu zinai ka man papasakojo aukletoja - kad jei Lina kas skraudžia tai Titas bėga ji ginti - o Linas gina Tita! 4u.gif Tapo super draugais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusa @ 2006 10 25, 19:33)
Tai gerai kad turi savo aulyte!  biggrin.gif mes ir turim viena bet mylimiausia auklyte!  biggrin.gif  tu zinai ka man papasakojo aukletoja - kad jei Lina kas skraudžia tai Titas bėga ji ginti - o Linas gina Tita!  4u.gif Tapo super draugais  drinks_cheers.gif

nu kazkada turejo pereit mustynes i draugiste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2006 10 27, 20:16)
nu kazkada turejo pereit mustynes i draugiste  biggrin.gif

blush2.gif kur kiokios blush2.gif naujienos apie darzeli? g.gif jug zinai kaip man svarbu ka nors zinot! doh.gif kas ten viksta ir ka vaikai bei kokios naujienos! 4u.gif na suprantu sesij baigesi tai jau ziniu gausiu. thumbup.gif prasau kas savaite man ka nors parasyti. o vaikuciai nesipesa? newyear.gif clap_1.gif gathering.gif alc.gif lithuania.gif fool.gif yahoo.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusa @ 2006 12 22, 01:00)
blush2.gif  kur kiokios blush2.gif  naujienos apie darzeli? g.gif  jug zinai kaip man svarbu ka nors zinot! doh.gif kas ten viksta ir ka vaikai bei kokios naujienos! 4u.gif  na suprantu sesij baigesi tai jau ziniu gausiu. thumbup.gif  prasau kas savaite man ka nors parasyti. o vaikuciai nesipesa? newyear.gif  clap_1.gif  gathering.gif  alc.gif  lithuania.gif  fool.gif  yahoo.gif  santa2.gif

darzely viskas kaip visad smile.gif vaikuciai labai sauniai draugauja smile.gif vienas kita gina ir pan. zodziu jau geri neisskiriami draugeliai. per zibureli ir kartu laikes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2006 10 14, 14:05)

Na kaip jus gyvuojat? ar lankot darzeli? 4u.gif mes tai va siek tiek kostim jau antra diena tai isdykaujam namuciuos smile.gif
Kaip kaledos vaikuciams praejo, mamytes? 4u.gif
Atsakyti