Sveiki, kaip sekasi lankantiems lopšelį?
mes žadam nuo pavasario vėl pradėti lankyti. Ar jokių pasikeitimų, auklėtojos tos pačios? kiek dabar vaikučių lanko? kaip sekasi, ar nesergat?
QUOTE(Vetrune @ 2007 01 29, 14:09)
Sveiki, kaip sekasi lankantiems lopšelį?
mes žadam nuo pavasario vėl pradėti lankyti. Ar jokių pasikeitimų, auklėtojos tos pačios? kiek dabar vaikučių lanko? kaip sekasi, ar nesergat?
Sveiki sveiki

Ačiū Chikita už naujienas darželyje. Žadam nuo balandžio pasirodyti, tikiuosi gerai ten mums seksis. labai bijau kaip ten maniškis pripras ir dėl ligų.
na bet reik tikėtis ,kad viskas bus gerai.
QUOTE(Vetrune @ 2007 02 01, 12:44)
Ačiū Chikita už naujienas darželyje. Žadam nuo balandžio pasirodyti, tikiuosi gerai ten mums seksis. labai bijau kaip ten maniškis pripras ir dėl ligų.
manau viskas bus ok

QUOTE(Vetrune @ 2007 02 01, 12:44)
na ar jau vel lankot darzeli? kaip jum sekas siaip?
kazkaip darzely daugeja vaikuciu bet turbut ner ten supermamu kad daugiau nieks neberaso cia

Sveika Chikita, pratinamės prie darželio, tai aš tave mačiau jau kelias dienas.

tik kažkaip nepakalbinau. Nekas mums ten, kol aš būnu dar nieko, bet jei išeinu tai ir rėkia kol gryžtu, šiandien valandą buvau išėjus, tai valandą ir prarėkė.

nežinau ar pavyks priprasti.

o tavo Titas tai jau tikras šaunuolis, didelis jau viską moka, ir šneka kaip gražiai.

ir dar tiesa pasakius, tai nežinau , man tai biški griežtokos auklėtojos, ypač ta, kur rečiau būna.

o vaikučių tai tikrai labai daug, tai ir auklėtojom sunku su tiek susitvarkyti.

Sveikos, mamytės,
gal galėtumėt pasufleruoti, kaip su vietom "Ramunėlėj" ? Ir kaip tenai priima, ar griežtai pagal gyvenamąją vietą, ar ne?
Nes ten kur užsirašėm (t.y. darželį, kuris priklauso pagal gyv.vietą), žada imti tik nuo rugsėjo
ir taip kažkaip neužtikrintai
O man siūlo neblogą variantą dėl darbo, tai jau nuo gegužės vidurio reikia dirbti ir staiga surasti darželį nors vyresniam
Ačiū už info, jei kas atsilieps
gal galėtumėt pasufleruoti, kaip su vietom "Ramunėlėj" ? Ir kaip tenai priima, ar griežtai pagal gyvenamąją vietą, ar ne?
Nes ten kur užsirašėm (t.y. darželį, kuris priklauso pagal gyv.vietą), žada imti tik nuo rugsėjo

QUOTE(lavaza @ 2007 04 26, 18:16)
Sveikos, mamytės,
ir taip kažkaip neužtikrintai
O man siūlo neblogą variantą dėl darbo, tai jau nuo gegužės vidurio reikia dirbti ir staiga surasti darželį nors vyresniam

sveika
na as zinau kad jau rugsejui sudarytos grupes lyg tai mazesniu iki 3m. bet gal dar spetumet i ja patekt tik reik su direktore pasneket. del tos gyvenamosios vietos nzn kaip dabar yra, nes jau ir sis darzelis sturmuojamas vaikuciu vis daugiau manau reik tau paciai nueit pas direktore ir pasneket. o del vyresnelio tai manau nuo geguzes gal ir galetumet pradet nes siaip visada darzeliuose yra problemu su mazesniu grupem... siulau nieko nelaukt ir eit sneketis

Papildyta:
QUOTE(Vetrune @ 2007 04 16, 17:58)
Sveika Chikita, pratinamės prie darželio, tai aš tave mačiau jau kelias dienas.
tik kažkaip nepakalbinau. Nekas mums ten, kol aš būnu dar nieko, bet jei išeinu tai ir rėkia kol gryžtu, šiandien valandą buvau išėjus, tai valandą ir prarėkė.
o tavo Titas tai jau tikras šaunuolis, didelis jau viską moka, ir šneka kaip gražiai.
ir dar tiesa pasakius, tai nežinau , man tai biški griežtokos auklėtojos, ypač ta, kur rečiau būna.

jo liudna kad jau taviskis taip prie taves priprates ir negali apsiprast ten... na as titui pasakysiu kad su taviskiu pazaistu dazniau ir pakalbintu

na matai del griestumo... as tai gal ir pvz kazkam atrodau griesta mama, bet jei as tito nevaldysiu tai jis ant mano galvos uzlips

jo del vaikuciu tai...15 jau buna grupej tai zinai is ju kokie 5-7 vyresni kurie daug ka patys moka o kitus tai ir maitint riek ir ant puodo vis vedziot ir t.t. as tai negaleciau su tiek susitvarkyt turbut

tai nebijok mane uzkalbink

Sveiki, mes po 5 dienu ejimo i darzeli sergam 2 savaite, buvo sloga ,kosulys, o dabar dar baisi liga prasidejo Skarlatina. nezinau kur mes ja pasigavom, buvau siandien darzely, tai sake , nieks daugiau nesusirgo, nors atrodo niekur daugiau ir nebuvom su vaikais.

tai nezinau kaip toliau darysim su darzeliu.

Sekmes lankantiems, nesirkit, kaip mes.
Sveiki, kur pradingot visi lankantys šį darželį.
Mes vėl po 2 savaičių sirgimo einam šią savaitę, bet jau labai sunkiai, verkia vaikas mano labai. dar Auklėtoja nauja, atostogų paleido mūsų auklėtoja, bet jauna mergaitė, turėtų patikti vaikui, bet rėkia baisu kai nuvedam.

kažin kada jau galėsim eit be ašarų.

QUOTE(Vetrune @ 2007 06 12, 15:41)
Sveiki, kur pradingot visi lankantys šį darželį.
Mes vėl po 2 savaičių sirgimo einam šią savaitę, bet jau labai sunkiai, verkia vaikas mano labai. dar Auklėtoja nauja, atostogų paleido mūsų auklėtoja, bet jauna mergaitė, turėtų patikti vaikui, bet rėkia baisu kai nuvedam.

sveiki sugrize

Sveiki, mes lankysim visą vasarą lopšelį, nes tik pradejau dirbt, tai atostogų neturėsiu. jau vaikas lyg pripranta, nors šiandien vėl su ašarom palikom.

Jums gerai Jūs jau dideli, iškeliausit į darželį, mes dar tik kitais metais.
Sėkmės jums darželyje.