Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

QUOTE(chikita @ 2007 06 26, 20:09)
sveiki sugrize  thumbup.gif jo aukletoja pasikeitus, visad vasarai atostogauja aukletojos  smile.gif o kada joms belieka... mes jau paskutiniai menesiai sioj grupej nuo rudens eisim i vyresniu  smile.gif  o jus eisit visa vasara darzelin neatostogausit?  smile.gif

Tai rugsėjį Ugnė vėl galės su Titu draugauti ? smile.gif Smagu. Ugnė Titą prisimena, kai tik pamato, tai sako - "va, Titas eina.."
Atsakyti
QUOTE(Activia @ 2007 07 09, 12:59)
Tai rugsėjį Ugnė vėl galės su Titu draugauti ? smile.gif Smagu. Ugnė Titą prisimena, kai tik pamato, tai sako - "va, Titas eina.."

na jei mus i ta pacia grupe perkels tai tikrai thumbup.gif o jei ne tai visvien salej ar per sventes susitiks mirksiukas.gif
mes dabar atostogaujam pora savaiciu o kai grisim tai uzeisiu pas direktore pasiklausiu kaip cia kas mus rudeni 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif zinokit mes gali buti kad nuo rugsejo paliksim si darzeli verysad.gif del darbo negalesiu vedziot as pati o vyrui 8 darban ir visai kitoj pusej darbas nei darzelis, ty va papuolem i kita darzeli pakeliui i darba jam ir prie pat namu unsure.gif as taip nenoriu eit is sio darzelio bet kitaip labai sunku butu unsure.gif nzn vis neina kojos i kita darzeli pas direktore pasiklaust del dokumentu ir pan. ir neina kojos pas musu direktore pasakyt kad iseinam verysad.gif ech kaip sunku doh.gif
as suprantu kad ir kitam darzely mum patiks( bent tikiuos) bet kazkaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 07 rugpjūčio 2007 - 08:54
Na va nieks neraso verysad.gif ryt paskutine diena siam labai geram darzely verysad.gif na ka padarysi...

sekmes visom ir gero vaiksciojimo i si darzeli 4u.gif

Atsakyti

Sveiki Chikita, nors tik vakar matėmės. smile.gif Sėkmės Jums naujam darželį, Titas geras berniukas, tai manau greit apsipras ir susidraugaus su vaikais.
o aš va suku galvą kokios bus mūsų auklėtojos, tos pačios kaip ir buvo pernai. g.gif man tai šita kur dabar pavadavo patiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2007 08 30, 11:39)
Sveiki Chikita, nors tik vakar matėmės. smile.gif  Sėkmės Jums naujam darželį, Titas geras berniukas, tai manau greit apsipras ir susidraugaus su vaikais.
o aš va suku galvą kokios bus mūsų auklėtojos, tos pačios kaip ir buvo pernai. g.gif  man tai šita kur dabar pavadavo patiko. ax.gif

Si kur pavadavo tai vyresniu aukletoja, jei titas liktu tai pas ja butu grupej thumbup.gif verysad.gif o bus kiek zinau tai sita kur sian grizo aukletoja ir man rodos tokia jauna, zinau, kad vardas Julija, vasara birzelio men pavadavo, bet tiksliai nzn pasiklauskit pas dabartine aukletoja 4u.gif gal dar ryt paskutine diena susimatysim ax.gif mirksiukas.gif o jei ne tai visvien galim susirasyt per supermamas drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos
mums Ramunele pagal gyvenama vieta priklauso, zadam ten uzrasyt kitam rudeniui, gal kas galit patikslint, ar ten tirkai metam i prieki uzraso, ar nebus taip,kad jau vietu ner, gal zinot kokia sistema dabar siame darzelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2007 09 05, 12:34)
sveikos
mums Ramunele pagal gyvenama vieta priklauso, zadam ten uzrasyt kitam rudeniui, gal kas galit patikslint, ar ten tirkai metam i prieki uzraso, ar nebus taip,kad jau vietu ner, gal zinot kokia sistema dabar siame darzelyje 4u.gif

Sveiki, na kiek zinau tai tik sie pirmi metai darzely su vietom sunkiau, bet jei uzsirasysit kitiem metam tikrai papulsit, cia dar ner tokiu ziauriu eiliu smile.gif o siaip geriausia pasiskambint arba nueit pas direktore, ji labai maloni ir viska paaiskins, esama ir mazdaug busima situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2007 09 05, 13:34)
sveikos

nors mums dar oli iki darželio, bet jau užsirašėm thumbup.gif tik nelabai daug info radau apie jį...kažkaip tylu labai...gal sakau mamytės po vasarėlės pranešinės kaip kas ten vyksta ax.gif mačiau, kad jau nebe darželis - mokyklėlė o lopšelis-darželis... ax.gif

beje, kristelil, kokioj vietoj gyveni? bigsmile.gif mes tai visai šalia ax.gif gal kaimynkos, tik nesimatim? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik mano sūnus "baigė" "Ramunelę". Lankė visus 4 metus nuo pat lopšelio. Šiam darželiui - didelis "respect".

QUOTE(rutaam @ 2005 10 04, 23:28)
Sveiki. perskaiciau  CHIKITOS zinute ir man pasidare pikta - kiek pasaulije yra "geru" zmoniu, kurie visada buna nepatenkinti, viada stengesi "padeti", visada turi savo nuomone ir visada laiku sedi ant suoliuko wink.gif ir stebi kaip, vat,kiti..... "negeri"...
Jau 3 metus mano vaikas vaikschioja i ta darzeli ir ash labai patenkinta aptarnavimo personalu, mano dukra labai gerai paruose mokyklai,ten labai skaniai maitina, priziuri vaikus, visada linksmos shventes ir niekas neima tiek pinigu "dovanai" kaip kitur. Antra savo vaika nusprendziau irgi vesti i ta darzeli. Aciu, "Ramunele"!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilenska: 11 rugsėjo 2007 - 12:05
QUOTE(Wilenska @ 2007 09 11, 12:04)
Šiam darželiui - didelis "respect".

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smagu skaityti gerus atsiliepimus smile.gif Mes rytoj -poryt keliausime pirmą kartą čia į lopšelį 4u.gif gal kas nors eisite kartu ? smile.gif
Atsakyti