QUOTE(Brela @ 2009 05 24, 10:40)
sveikos, pasidalinsiu ir as...

pries 3,5 metu apturejom nesivystanti nestuma (14 sav suzinojom, kad vaikiukas nesivysto nuo 10 sav)... na, viska nurasem gamtai... vargais negalais po 2 metu pastojom. Viskas puiku, bet... 20 sav mergyte praradom

tiesiog pasirode kazkokiu rusvu isskyru, nuvaziavom i ligonine, po 2 dienu nubego vandenys, priezastis - infekcija (neisivaizduoju is kur)

: po 10 men po netekties vel pastojau, viskas puiku, gine laaabai priziurejo mane, tyrimai puikus, nuo 20 sav gavau biuleteni, tiesiog, kad save lepinciau... besilepinant 22 sav vel pastebiu tas pacias vos rusvas isskyras, lekiam i ligonine, kaklelis prasiveres, speja ji uzsiut, visiskas gulimas rezimas... lyg ir gerai... tikim, kad bent pora menesiu pavyks pralaukt... bet po 9 dienu prasideda gimdymas, pagimdau berniuka... ir jis dar pora dieneliu pagyvena, nors visi zinom, kad isgyvent jis praktiskai neturi sansu, nes per daug nebrandus (kai gime, buvo nepilnai 24 sav)

paskutinis ivykis ivyko pries 2 savaites...
dabar sedziu internete ir ieskau priezasciu... kol kas esu isitikinus, kad kaltas silpnas gimdos kaklelis. Nors aisku, reikia, kad tai patvirtintu daktare ir tada... vel kibsim i darbus ir bandysim kazkaip isnesiot leliuka...
O Dieve, is kur pas tave tiek dvasines stiprybes??? Lakykis, mieloji, esi tikrai nepaprastai tvirta asmenybe. Labai labai tave uzjauciu, o taip pat ir tavo vyra. Manau ir jam nera lengva. Stiprybes ir kantrybes jusu seimai.
As del infekcijos suzinojau tik stai ka:
-ji atsiranda is bet kur, tarkim per lytinius santykius (juk "ten" nesterilu, o taip pat ir vyro "daikciukas"

)
-bakterijos gali atkeliauti is isanges (pasirodo net uzpakali nusivalyti reikia teisingai

)
-taip pat "stringai" nutiesia bakterijom kelia tiesiai i maksti,
-jei nusilpes imunitetas, o per nestuma taip ir buna, bakterijos is maksties kyla aukstyn per gimdos kakleli, pazeidzia vaisiaus vandenmaisi, prasideda uzdegimas, vandenmaisis prakiura, nubega vandenys ir viskas...
Prevencija viena - daryti slapimo paseli, nes tokios infekcijos yra besimptomes, taip man aiskino KMUK'e. O taip pat gydytojas man labai rekomendavo gerti foline rugsti pries pastojant ir pirma nestumo trimestra.
Linkiu jusu seimai kuo geriausios kloties ir susilaukti pulkelio nuostabiu vaikuciu