Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(vdapr @ 2009 05 18, 20:03)
o tu gal dar del kelniu pagalvok ka....

Tas mesos kioskas palei tave? Gi penktadieni jame mesa pirkau...  g.gif

a tas mesos lotuliukas.gif , tai jis sestadieni-pirmadieni nedirba, galvojau apie spaudos kalba eina
del kelniu zinok bijau sugadint blush2.gif , paziuresiu dar burdas nebent, jei ten rasiu kokias iskarpas tinkamas tada, nes is akies nepaisau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 18, 20:44)
*a tas mesos lotuliukas.gif , tai jis sestadieni-pirmadieni nedirba, galvojau apie spaudos kalba eina
**del kelniu zinok bijau sugadint blush2.gif , paziuresiu dar burdas nebent, jei ten rasiu kokias iskarpas tinkamas tada, nes is akies nepaisau ax.gif

*aciu uz info... bo as tundra penktadieni pirma kart buvau ir man ten patiko... nes siandien pirkau malta kiauliena pas Stravinska tai jau valgyt neimanoma...
** o del kelniu tai rimtai pasvarstyk... as nusipirkciau medziaga... butu kazkas panasaus gal i lina gal i ka nu nzn... vien zo sviesiu kelniu reik.. buk gera rimtai pagalvok.. plius bus proga kavos isgert... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 05 17, 22:55)
Manau, kad gal ir ankstoka smile.gif As tai pacio nestumo viso bijau.. Ir pradzios, ir vidurio, ir galo.. Po nelaimes man nestumas atrodo tikras stebuklas, tik kuri labai reikia saugoti, nes trapus..
Parasysiu savo naujienas del ivaikinimo.. jei tik mums bus leista, tai manau, kad visas procesas uztruks tikrai ne maziau kaip nestumas.. O ir laukimo jausmas bus.. Tik vaikiukas gimtu ne is mano pilvuko, o is sirdies..

galvojau kad aš viena į neštuma su didžiausia baime žiuriu vyras vėl jau kalba kad norėtu bandyti bet mane tarsi kokie gniauštai iškart surakina aš dar negaliu g.gif o jus šaunuoliai kad bandysit isivaikinti didelės sekmės jum nes ir aš po truputi apie tai pagalvoju tik bijau gauti gegutės vaikiuką kurio vėliau prisireiks klajūnei mamytei doh.gif
Papildyta:
[quote=divėja,2009 05 18, 09:54]
Labutes mirksiukas.gif
Prisiduodu pioneer.gif
As ka tik is gines, zirniukas mano 13,50cm ir sveria 280g.Sake bus nemazas smile.gif Pasidziauge,kad aktyvus,nes davesi tai neblogai biggrin.gif O lyties taip ir neparode,labai demonstratyviai buvo atsuktas uzpakaliukas hihihi.gif
Taigi,labai dziaugiuosi,kad mes sveikuciai smile.gif
As tepriaugau tik 900g,ir tai manau,kad cia svere mano dzinsinis kombinzonas ax.gif tai nos si syki gal nepadauginsiu su svoriu.
kaip šaunu divėja sveikatytės tau ir tavo žirniukui wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 18, 09:17)
Labas rytas.

Dėliojuosi popierėlius į stalčius, segtuvus, kai kurias priemones supakuoju - kvepia pas mane atoooostogom.  thumbup.gif

johchoo kaip šaunu dabar poilsiuko ir skaniu pyragu thumbup.gif
Papildyta:
želsvut neparašai kaip tau sekasi kokiom nuotaikytėm gyveni 4u.gif
visom panelėm geros dienelės
waiber kur tu? kaip tau?
sandrinja kur palikai kaip jus laikotės?
Atsakyti
Kažin jau spriges galima lauke ant kapų sodint? Tik jau nebus šalnų? Nes tos mano našlaitės toookios negražios pasidariusios....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 19, 10:10)
Kažin jau spriges galima lauke ant kapų sodint? Tik jau nebus šalnų? Nes tos mano našlaitės toookios negražios pasidariusios....

as irgi jau manau savaitgali susodinti,nes naslaites jau be vaizdo,ziedukai dar balti,o lapeliai geltonuoja... stipriu salnu jau neturetu buti gal g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pas mus oras ziaurus,Lukas jauciu,kad vel sirgs doh.gif Siandien du kart i lova prisiusiojo doh.gif Sako as neprisiusiojau,o suslapau doh.gif
O man jauciu depresijos banga vel arteja,vel asarojimai gausus ir toks liudesys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 19, 11:59)
Sveikutes 4u.gif
Pas mus oras ziaurus,Lukas jauciu,kad vel sirgs doh.gif Siandien du kart i lova prisiusiojo doh.gif Sako as neprisiusiojau,o suslapau doh.gif
O man jauciu depresijos banga vel arteja,vel asarojimai gausus ir toks liudesys verysad.gif

Laikykis, laikykis, laikas apgydys žaizdas, o tu reikalinga tvirta savo Lukučiui console.gif

Mano ir gi vienas pasveiko, tai dabar kitiems dviems pūlinga angina sad.gif Nu kada išsikapstysim iš tų visų ligų g.gif
Atsakyti
Papildyta:
želsvut neparašai kaip tau sekasi kokiom nuotaikytėm gyveni 4u.gif
visom panelėm geros dienelės
waiber kur tu? kaip tau?
sandrinja kur palikai kaip jus laikotės?
[/quote]

sveikutes,
as pas jus kai uzsuku tai nevisada speju brukstelk koki zodeli, nes dabar gyvenu "statybu reikalais", nors is kitos puses gal tie statybu reikalai neleidzia man pastoviai sedet, galvot ir bliaut namie uzsidarius, nes tai kokias grindis reikia vaziuot issirinkt, tai kokias spalvas dar neapgalvotas. Dabar pvz. del virtuves pastoviai susitikineju su projektuotoja nes niekaip ir spalvu ir pacio projekto neissirenku. O dar kai nori pigiai ir gerai, tai... doh.gif Bet taip uzsimirstu labiau..

Siandien pasiemem savo angeliuko skrodimo isvadas ir ne kiek lengviau nepasidare. Tik dar daugiau klausimu, bet... kaip nors.
Tiesa, gal kuri susiduret - infarktai placentoje - kas cia per biesas. Ar jie ivyksta kudikiui mirus jau ar jie itakoja kudikio mirti dar pries tai? Nes kai paklausiau gydytojo ar galejo tie infarktai but del mano bukles (na gal susijaudinau del ko ar pan.) ir galbut tai buvo vaiko mirties priezastis - tik pasake nekaltinkit saves, cia tiesiog nepasiseke verysad.gif

O siaip kalbuosi su savo angelu pastoviai, kartais toks jausmas kad man jau stogas vaziuoja... nes ale isivaizduoju ji visur, tai ant kokio miesto sviestuvo atsisedusi ir kojytem maskatuojanti, arba vaziuojant masina lekia jis su manim kartu i veidrodeli isikabines smile.gif, o kartais kokiam medi sedi ir ale rekia "mama, paziurek kaip as aukstai..."

Einu dabar ir as koiu salotu bliuda sukirst, nes cia vis paskaitineju, kad kai kurios kerta gan daznai ax.gif (berods vaivos juosta dazniausiai)

o jums geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
[quote=waiber,2009 05 19, 12:15]
,

Siandien pasiemem savo angeliuko skrodimo isvadas ir ne kiek lengviau nepasidare. Tik dar daugiau klausimu, bet... kaip nors.
Tiesa, gal kuri susiduret - infarktai placentoje - kas cia per biesas. Ar jie ivyksta kudikiui mirus jau ar jie itakoja kudikio mirti dar pries tai? Nes kai paklausiau gydytojo ar galejo tie infarktai but del mano bukles (na gal susijaudinau del ko ar pan.) ir galbut tai buvo vaiko mirties priezastis - tik pasake nekaltinkit saves, cia tiesiog nepasiseke verysad.gif

tokie dalykai atsitinka kai nėščiosios kraujospūdis būna per aukštas, turėjo tau kiekvienaą kartą ji tikrinti kai būną per aukštas kraujospūdis ten kaškaip apmiršta placentos lastelės ir kūdikis nebegauna oro kas sukelia kūdikio žūtįisivesk internete placentos infarktai ten aprašo g.gif
Atsakyti
tokie dalykai atsitinka kai nėščiosios kraujospūdis būna per aukštas, turėjo tau kiekvienaą kartą ji tikrinti kai būną per aukštas kraujospūdis ten kaškaip apmiršta placentos lastelės ir kūdikis nebegauna oro kas sukelia kūdikio žūtįisivesk internete placentos infarktai ten aprašo g.gif
[/quote]

bet mano kraujospudis visada budavo normalus ir ta diena pries suzinant viska irgi pamatavo - norma, tik gal po to kai jau pasake ir pakilo stipriai, tada jau niekas nematavo, gal ta nakti ir buvo tie infarktai, nes dar kita diena per gimdyma matavo, buvo aukstesnis nei paprastai...
Atsakyti
QUOTE(waiber @ 2009 05 19, 12:46)

bet mano kraujospudis visada budavo normalus ir ta diena pries suzinant viska irgi pamatavo - norma, tik gal po to kai jau pasake ir pakilo stipriai, tada jau niekas nematavo, gal ta nakti ir buvo tie infarktai, nes dar kita diena per gimdyma matavo, buvo aukstesnis nei paprastai...

Tai visteik pražioplino juk visa laiką netikrina doh.gif
Atsakyti