QUOTE(antuke @ 2009 05 17, 22:55)
Manau, kad gal ir ankstoka

As tai pacio nestumo viso bijau.. Ir pradzios, ir vidurio, ir galo.. Po nelaimes man nestumas atrodo tikras stebuklas, tik kuri labai reikia saugoti, nes trapus..
Parasysiu savo naujienas del ivaikinimo.. jei tik mums bus leista, tai manau, kad visas procesas uztruks tikrai ne maziau kaip nestumas.. O ir laukimo jausmas bus.. Tik vaikiukas gimtu ne is mano pilvuko, o is sirdies..
galvojau kad aš viena į neštuma su didžiausia baime žiuriu vyras vėl jau kalba kad norėtu bandyti bet mane tarsi kokie gniauštai iškart surakina aš dar negaliu

o jus šaunuoliai kad bandysit isivaikinti didelės sekmės jum nes ir aš po truputi apie tai pagalvoju tik bijau gauti gegutės vaikiuką kurio vėliau prisireiks klajūnei mamytei
Papildyta:
[quote=divėja,2009 05 18, 09:54]
Labutes
Prisiduodu pioneer.gif
As ka tik is gines, zirniukas mano 13,50cm ir sveria 280g.Sake bus nemazas smile.gif Pasidziauge,kad aktyvus,nes davesi tai neblogai biggrin.gif O lyties taip ir neparode,labai demonstratyviai buvo atsuktas uzpakaliukas hihihi.gif
Taigi,labai dziaugiuosi,kad mes sveikuciai smile.gif
As tepriaugau tik 900g,ir tai manau,kad cia svere mano dzinsinis kombinzonas ax.gif tai nos si syki gal nepadauginsiu su svoriu.
kaip šaunu divėja sveikatytės tau ir tavo žirniukui
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 18, 09:17)
Labas rytas.
Dėliojuosi popierėlius į stalčius, segtuvus, kai kurias priemones supakuoju - kvepia pas mane atoooostogom.
johchoo kaip šaunu dabar poilsiuko ir skaniu pyragu
Papildyta:
želsvut neparašai kaip tau sekasi kokiom nuotaikytėm gyveni
visom panelėm geros dienelės
waiber kur tu? kaip tau?
sandrinja kur palikai kaip jus laikotės?