Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

Labas rytas, mielosios 4u.gif Buvau trumpam disngusi, tad bandysiu pasivyt jus, nes nemazai cia priplepejot ax.gif . Mano mazyle apsirgo, angina mus uzpuoe, taigi sedim namuciuose ir gydomes verysad.gif
Vaivos juosta, sveikinimai su atostogu pradzia thumbup.gif . Eh...ir as dabar noreciau eit atostogaut, bet....arteja man darbo pradzia. Ale nesuprantu kur tavo pilvas, paslepus po skarom, visai nesimato g.gif .
Gabrieliuk, console.gif Labai skaudu skaityt, kaip tu kenti...Saugok save ir savo seima, tu jiems reikalinga.
Carramele, koks grazuoliukas-milziniukas tavo Pauliukas wub.gif . isauges vaikinukas, nepasakysi, kad buvo toks zirnis. Saunuolis thumbup.gif Aisku, jis toks ne be mamytes pagalbos ax.gif
Krismantas, Rence musu dingusios...
Diveja, kokios malonios naujienos wub.gif
Vdapr, kantrybes...Kaip sakoma ateis laiks bus i vaiks mirksiukas.gif . Kaip tau darbuky reikaliukai?
Rugseje, ar jau atsigavai po bemieges nakteles. Negaliu atsidziaugt, mano angeliukui liko tik galvyte issiuvinet ax.gif
Zydra, o jus neplanuojat i LT atostogu grizt?
Biruta, reikia laiko...Ateis laikas, kai noras bus stipresnis uz baime....O baimes po musu netekciu visad isliks, teks su jom kovoti ir mokytis gyventi su jomis...
Waiber, maloniais rupesteliais gyvenat. Gerai kad turi kuo uzsiimt, maziau laiko laiko liudnoms mintims...
Nledi, sauni tavo seimynele thumbup.gif
Zydrute, laukiam tavo susitikimo su mazyliu. Tikimes issamios ataskaitos blush2.gif ax.gif
Atleiskit jau man jei ko nepaminejau, bet tiek visko cia prikalbejot, kad jau nelabai ir atsimenu ka norejau pasakyt doh.gif ax.gif
Tai geros dieneles, mamukai. einu pas savo ligoniuka.
Atsakyti
Labas rytas
Sandrynja sveikatos tavo direktoriukei 4u.gif
Gabrieliuk, čia tau 4u.gif kad ši diena atneštų mažiau liūdesio. Kaip tavo Lukutis?
Žydra, beje kaip tavo planiukai dėl draugijos Eliziukui blush2.gif Ar vis dar tik ateities planuose?
Krismante, kaip tavo sveikata?
Rugsėje kaip tavo sūniukui sekas mokykloje, ar dar vaikis nelaukia atostogų?
Vaivos juosta, o tai kai atostogausi neleisi Miglės į darželį? Kaip jame sekasi merginai? Kaip ta blogoji auklėtoja, ar viskas susitvarkė?
Na visoms geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 20 gegužės 2009 - 08:38
QUOTE(vdapr @ 2009 05 19, 21:31)
Jau nuo gruodzio men.... Ir tikiuos krize neprivers apsigalvot...  unsure.gif Nors po musu patirties... kam ji rupi...  mirksiukas.gif
Kokia proga ja rode?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  g.gif

jetus kas dėl krizės tai žiauru o kad dar ir elekta brangins tai visiškai, na bet be šviesos daugiau drasos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
jau kaip ir atsigavus po rinkimu
o sunukui gerai sekasi mokykloj, siandien i ekskursija isvaziavo. vakar buvo abeceles svente, nors eilerasti puikiai mokejo, bet is jaudulio pamirso zodi, bet nepasimete -dejo nuo tos vietos kur prisimine thumbup.gif lotuliukas.gif
carramele fainuolis tavo kudikis wub.gif
Gabrieliuk neliudek taip console.gif , siulyciau kai tik bus galimybe aplankyt kapeli, tai nuramina , ar paprasyk kokios drauges kad aptvarkytu ir tau fotke atsiustu, zvakele salia uzsidegtai tikrai aprimtu dusia
Atsakyti
Labas rytas mergytes 4u.gif
Lukutis vel privare i lova, doh.gif ,niekada nesiusiodavo i lova tikrai pries nelaime doh.gif O paskutinius du menesiu po pora dienu i savaite doh.gif Ir pastebejau dvi dienas siusioja po to kokia savaite ne,ir vel paskui doh.gif
Aciu Jums visoms,kad Jus palaikot,niekas to skausmo negali suvokti,tik tie kas susidures su tokia baisia nelaime verysad.gif Bandysiu siandien psihologo ieskot,nes as nuprotesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 20, 11:58)
Labas rytas mergytes 4u.gif
Lukutis vel privare i lova, doh.gif ,niekada nesiusiodavo i lova tikrai pries nelaime doh.gif O paskutinius du menesiu po pora dienu i savaite doh.gif Ir pastebejau dvi dienas siusioja po to kokia savaite ne,ir vel paskui doh.gif

neimk i galva tu balu lovoj, nes vaikui kompleksa ivarysi, pasistenk pati nusiramint ir vaika nuramint smile.gif
sunukas nors jau buvo beveik 6 metu, kai viskas ivyko, bet pradejo i kelnes bandas kraut doh.gif , nuo 6men galima sakyt ne i pampersa neprisikdavo tik ant puodo, o va beveik 6iametis pradejo taip daryt doh.gif ir pabardavau ir graziai, bet paskui atsibodo burbet tai nusispjoviau ir ramiai prisiktas kelnes plaudavau ir vaika apiprausdavau, bet visam tam prireike 2 menesiu, nors i kelnes pradejo kraut ne is kart o praejus keletui menesiu po viskam, tiesiog taip persiduoda musu emocijos vaikams
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 20, 11:14)
neimk i galva tu balu lovoj, nes vaikui kompleksa ivarysi, pasistenk pati nusiramint ir vaika nuramint smile.gif
sunukas nors jau buvo beveik 6 metu, kai viskas ivyko, bet pradejo i kelnes bandas kraut doh.gif , nuo 6men galima sakyt ne i pampersa neprisikdavo tik ant puodo, o va beveik 6iametis pradejo taip daryt doh.gif  ir pabardavau ir graziai, bet paskui atsibodo burbet tai nusispjoviau ir ramiai prisiktas kelnes plaudavau ir vaika apiprausdavau, bet visam tam prireike 2 menesiu, nors i kelnes pradejo kraut ne is kart o praejus keletui menesiu po viskam, tiesiog taip persiduoda musu emocijos vaikams

Nea as jam nieko,tik pasakau nu ka vel sisiu padarei ,sako ne as suslapau lovoj biggrin.gif Atsikele ryte sako mama matai as gi sausas,sakau tai as tau pakeiciau viska ,sako ne tai ir lova gi sausa smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif .
labai Jusu pasilgau, tik va kompas uzluzes, tai kai atvaziuoju pas mama prisedu paskaitinet, o siandien ir parasyt istaikiau laiko. pas mus viskas gerai, tik va, pilvukas man jau kliut pradeda biggrin.gif , sunku darzus apsisodint, o ka sakyt, kai dar norisi vyrui prie statybu padet...mano pilvinuke isitaisiusi skersai, tai kaip su akmenuku pilvuke vaikstau. vaikuciams jau i pabaiga mokslai ir darzelis, tai nezinau kaip su padukeliais reikes tvarkytis. tiesa, mano vidurinelis taip pat pradejo i kelnytes daryt viska, jau nebezinau ka bedaryt...is po nakties ir lovyte nuolat slapia buna. ir kalbejom su vaiku, ir klausem, ir su vyru galvojom, kas galejo pasikeist, kad jis cia taip, bet nezinau, galu nerandu.
Gabrieliuk, laikykis, negalima taip! juolab, ka zadi duoti savo leliukui, jei pati tokios busenos esi? kol nesusiimsi, neplanuok maziuko, netraumuok dar vieno vaikelio, o gal tavo sunutis matydamas mama tokia ir pradejo slapintis i lova, gal jis taip nerima isreiskia? pagalvok. as linkiu ramybes ir stiprybes.
visoms nestuke.gif geros nuotaikos.
o visoms kitoms mamytems- geros dieneles, giedros nuotaikos ir viso ko geriausio.
Atsakyti
Sveikos.

Gabrieliuk, aš bandau įsivaizduoti tavo skausmą ir ilgesį ir suvokiu žiaurų siaubą, - mūsų Vaivukas užmigo su mumis pabuvęs tris dienas, o tavo Kevinukas - jau drūčiai paaugęs...... Man pasąmonėj išlikęs tik Jos kvapas ir mažumas..... o tu prisiminimų turi daugiau..... Gerai, kad čia rašai. Tai irgi savotiška terapija.....

Žvelsa, mažė daržan dar keliaus iki birželio, paskui tris mėn. atostogaus. Nors šiandien nėjo - pramigom tongue.gif .
Su auklėtoja - šiaip sau. Miela nėra, bet pakenčia..

Sandrynja - 4u.gif sveikit. Sakai pilvūziko nėra - įkelsiu į fotkes - vakar fotkinau.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 20, 16:32)
Sandrynja -  4u.gif  sveikit. Sakai pilvūziko nėra - įkelsiu į fotkes - vakar fotkinau.

einu paciokinsiu.... thumbup.gif

Super mergyt... thumbup.gif
Atsakyti
Vaivos juosta, wub.gif
Atsakyti
Vaivos Juosta- na jau pilvuko grazumelis wub.gif . tik va is kur mano toki mazuliuka pilvuka begaut g.gif .
as labiau i banginuka panasi darausi, nei i tokia graziai paapvalejusia mamyte...
Atsakyti